eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Cebu City, Cebu, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu - Svømmebasseng Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu - Svømmebasseng Cebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Spa Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Treningsrom Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Buffet
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gjesterom Cebu Parklane International Hotel Cebu - Inne i hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Gjesterom Cebu Parklane International Hotel Cebu - Inne i hotellet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant
Område Cebu City Antall rom: 241
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 1865 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
8,6
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (1865)
Sorter etter:
Marichu R. Gruppe Norway, 22. april 2014
God service

Mat, ganske bra standard, rent
7,7
Overraskende bra. Kommer nok tilbake igjen
Emil T. Par Norway, 1. mars 2012
Helt nytt hotell med perfekt beliggenhet

Helt nytt rom, balkong med nydelig utsikt, meget moderne.
8,7
vi bodde her 4 dager, nøt det store bassengområdet! hotellet var bare ferdiginnredet til og med 8 etasje, så det var lite gjester. kjøpesenteret ayala ligger rett over veien, med gode shoppingmuligheter og mange gode spisesteder. servicen fra de ansatte var topp. eneste minuset var maten fra romservice.
Gunnar R. Familie med store barn Norway, 30. juni 2010
Får det allerede

Het ok hotell i den prisklassen. Sentral beliggenhet
7,7
Omgivelsene utenfor var kaotiske, både når det gjelder byggevirksomhet og trafikkforholdene.Vi hørte ikke mye til støyen utenfor inne på hotellet. Veldig hyggelig personale, og god service. Det som trekker ned er at det tok 1 -en time å gjøre opp for 4 rom. Vi fikk heller ikke med kvitteringene på mat/minibarkjøp.
Shoppingtips: Ayala shoppingmall bare 5 min. gåtur unna, men man trenger hjelp av hotellvaktene for å krysse gatene for å komme dit.
Bjorn F. Reiste alene Norway, 17. mai 2010
OK hotell

Pris er grei - god verdi for pengene.
7,3
Inngangspartiet var noe skjemmet av anleggsarbeider på det tidspunkt jeg var der. Restauranten var bra, mange gode retter ved buffet middagen som hadde svært behagelig pris. Ansatte var generelt sett dyktige og vennlige. Rommene (jeg bodde på Superior) kunne virke noe mørke og slitte. AC var vanskelig å regulere nøyaktig. Bad og WC er OK. Jeg kan godt anbefale dette hotellet til de som ikke vil betale alt for mye for en grei standard på en sentral plassering.
Jamie T. Par Australia, 25. mars 2015
location was great

location was close to shops and felt safe staying there
7,7
very good, i would stay there again
Arnulfo M. Foretningsreisende Philippines, 25. mars 2015
Superb and excellent place

Accomodating staff, fantastic service and nice and safe parking space
8,3
Excellent and amazing experience. Looking forward to come back soon....
Jamie T. Par Australia, 24. mars 2015
great location

buffet breakfast grat
8,7
it was a good location and value for money for a 3 to 4 star hotel
Jean C. Småbarnsfamilie Philippines, 18. mars 2015
A conveniient location..

Good location and nothing much..
6,3
Me and my son stayed only for 2 nights. We were greeted by an indifferent but attentive staff at the desk, while all others were friendly. My son's constant complain was the very wet toilet & bathroom floor as the water from sides of bathtub kept flowing into the floor. He even used all the toilet papers to wipe his feet before going out of the bathroom and that's when we discovered there's only one roll provided in the room! We asked and we were given one! We used all towels to dry the floor. I informed the front desk about it as we checked out and I was informed all the rooms have similar issues.
Lee C. Foretningsreisende United Kingdom, 17. mars 2015
Value's Worth

Location
7
Pleasant stay. Given a room next to the noisy lifts and the change request was timely executed by the friendly and efficient front office staff Van. She made my day.
Gerry I. Foretningsreisende Philippines, 14. mars 2015
Good Location

Location to the mall, center of activities
6,3
Reasonably pleasant, Though hotel is quite old. Faucet fittings are already stripped of its silver coating. No bidet in the toilet bowl..

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu - SvømmebassengCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu - SvømmebassengCebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu - Kaffebar/kaféCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - SpaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Utsiden av hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - TreningsromCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - BuffetCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - GjesteromCebu Parklane International Hotel Cebu - Inne i hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu - GjesteromCebu Parklane International Hotel Cebu - Inne i hotelletCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant

Kundeanmeldelser - Cebu Parklane International Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3A05