eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Cebu White Sands Resort and Spa

Maribago Beach, Mactan Island (øy), Cebu, Filippinene 6015 (Vis kart)

Reserver nå!

Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotellet Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Restaurant Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Svømmebasseng Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotellet Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Restaurant Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Restaurant Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Lobby Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotellet Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotellet Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotellet Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotellet Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa
Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Restaurant Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gjesterom Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gjesterom Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gjesterom Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gjesterom Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Gjesterom Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Bad Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotellet Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Lobby Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Restaurant Cebu White Sands Resort and Spa Cebu - Fasiliteter
Område Mactan Island (øy) Antall rom: 50

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 2813 anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Sted
7,4
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (2813)
Sorter etter:
Arne S. Par Norway, 3. august 2014
Røykemareritt

Meget god service, god musikk, vakker park med fiskedam.
5
Det var lite positivt. Det gikk ikke an å gå ut i sjøen uten tykke badesko på grunn av gjørme, og under gjørmen var det skarp stor pukk. Jeg brukte 5 minutter på å gå ca. 10 meter ut i sjøen, og fem minutter tilbake. Jeg fikk ødelagt en tå. Det kom sigarettlukt fra naborommet gjennom en dør mellom rommene. Jeg ga beskjed til resepsjonen om å tape rundt døren for å tette trekken fra det andre rommet og også for sigarettlukten. Det tok tre dager før noe ble gjort. Først når jeg sa jeg selv ville kjøpe tape og gjøre det, ble det gjort. Det ble stjålet nyinnkjøpt deodorant når døren ble tettet. Dette lovte de i resepsjonen at de skulle følge opp. Det tok to dager før jeg hørte noe, og etter det ble det ikke gitt noen tilbakemelding. Restauranten var nesten umulig å sitte å spise når det blåste. Nesten alt blåste ned fra bordet. Sigarettrøykingen i restauranten var en stor plage når en sitter å spiser. Jeg brukte spa en gang. Der fortalte jeg at de måtte være forsiktige med ryggen min, noe de ikke gjorde. Etter behandling kunne jeg nesten ikke rette meg opp. Først nå , etter flere behandlinger her hjemme med kiropraktor, er ryggen delvis bra igjen.Det er lite trolig jeg bruker Cebu White Sands Resort and spa igjen.
Jeanette U. Småbarnsfamilie Sweden, 12. november 2013
Ej för barnfamiljen

När vi checkade ut med 3 nätter kvar
3
Åk inte till Cebu White Sands Resort om ni är barnfamilj. Det finns inget för barnen på detta ställe. Småbarn ses som störande av andra gäster och personal då de försöker att leka. Mindre barn löper också risk att drunkna då fiskdammen som finns utanför dörren saknar skydd. Tog in på annat hotell istället trots att 3 nätter var kvar.
Morten E. Par Norway, 31. oktober 2012
Flott sted med veldig hyggelig betjening

Ryddig, rent og koselig
8,3
Hei. Min kone og jeg var her i tolv dager, vi koste oss. Stedet er ikke så stort, men veldig fint om man kun ønsker å ligge ved bassebget. Vi tok drosje inn til Cebu en del dager som en avveksling. Cebu har mange fine sentre. Hilsen Lou nog Morten
Shoppingtips: Ta en drosje inn til Cebu.. :-)
Gunnar M. Småbarnsfamilie Norway, 24. juni 2012
Veldig koselig og rolig hotel

Alle
10
Dette hotelet er å anbefale på de sterkeste,har bodd der før og kommer til å bo der igjen,store og rene rom med balkong rett ved svømmebassenget og utsikt over sjøen,veldig bra mat,god service,veldig fint for barn og kort avstand til flyplassen.Du får mye igjen for pengene så her er de bare å bestille.
Nils L. Par Norway, 22. mai 2011
Lovely garden

garden
7,3
Hotellet hadde dårlig strand ,liten med båttrafikk etc.like ved. Bassengene var bra,men man ønsker jo også tilgang til sjøen. Lørdag morgen skulle jeg ta morgenbad i bassenget ca.kl 8.10 Ble møtt av veldig støyende musikk og mennesker ,som varte hele lørdagen.Det går ikke an på et slikt sted for ferie og avsalapping.Vissnok firmafest som varte hele dagen.En skam for hotellet. Etter at vi hadde sjekket ut og kjørt noe hundre meter,oppdaget jeg at haade glemt og levere nøkklekortene. Reiste tilbake for og levere.Da hadde de funnet ut at det manglet 2 små håndkler på rommet og noe i minbar.Måtte betale en god del for 2 små hådkler.Hadde bodd der i 6 dager og lagt igjen mange tusen kroner.Dårlig service for en som kommer tilbake med nøkler.Bad.
Freddy R. Par Norway, 31. mars 2011
Fantastisk sted med glimrende service

Frokostbuffe, serviceinstilling hos personalet, flott basseng
9,7
Vi trivdes meget bra under oppholdet. Rommene var store og renholdet meget bra
Tips om hotellegenskap: Den beste frokostbuffeen noensinne jeg har opplevd
Havard J. Småbarnsfamilie Norway, 7. april 2010
familieresort eller horehus?

Personalet er veldig hyggelig, kanskje litt i hyggeligste laget. Fikk nesten ikke matro nok til å få gikk dattra vår mat, da de til stadighet skulle leke å bære på henne mens hun spiste.
6
Om du ønsker deg en familieferie så finn deg et annet resort. Blue water next door virket mye bedre. Om du er ute etter masse billige fillipinodamer og orgier, så er dette stedet for deg. Her har gjestene gjerne 2 og 3 damer boende sammen med seg. Bytting/deling av damer mellom gjestene er også mulig.
Shoppingtips: Bra shopping down town Cebu, 40min kjøring Masse slum på utsiden av resorten
Morten S. Par Norway, 16. juli 2009
White Sands

Hjemmekoselig, fine møbler, mange relax stasjoner. Veldig bra service, bra frokost
8
serviceorientert hotell med bra frokost og koselige sitteområder og spiseområder.2 svømmebassenger, men området til stranden og havet var begrenset. Flere bassenger med levende fisk(karper) som gjorde området koselig. ok restaurant med ekstremt service minded kelnere. Liten putting green for golfentusiaster.Rommene var bra med både dusj og badekar.
Restauranttips: Maribago Grill (walking distance on the other side of the street; 100m)
Librado C. Par United States of America, 7. desember 2014
Journey to Southern Part of the Philippines

Amenities, display of different kind of Koi Fish, resort sitting besides the Sea, variety of trees standing on different part of the resort make the place very cool place
9,3
It is truly a good blessing after the fact that our original RCI booking at Casa Del Mar & Golf Resort turn out to be inhabitable thus a decision need to be made in order for us to secure a better place to stay. Cebu White Sands Resort answered our needs and we made a booking thru Agoda that made our decision made it easier because of the cost, Amenities offered, high class look of the resort and the good location that made our real purpose to visit Cebu and that is to see as many good places in Cebu Province.
Lormilo G. Småbarnsfamilie Philippines, 6. desember 2014
Great white beach, lush greens, beautiful resort..

Great white beach, lush greens, beautiful resort..
7,7
Great white beach, lush greens, beautiful resort..

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Cebu White Sands Resort and Spa CebuCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotelletCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SvømmebassengCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotelletCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Cebu - LobbyCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotelletCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotelletCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotelletCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotelletCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - SpaCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Cebu - GjesteromCebu White Sands Resort and Spa Cebu - GjesteromCebu White Sands Resort and Spa Cebu - GjesteromCebu White Sands Resort and Spa Cebu - GjesteromCebu White Sands Resort and Spa Cebu - GjesteromCebu White Sands Resort and Spa Cebu - BadCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotelletCebu White Sands Resort and Spa Cebu - LobbyCebu White Sands Resort and Spa Cebu - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Cebu - Fasiliteter

Kundeanmeldelser - Cebu White Sands Resort and Spa, Cebu

AS-AGWEB-3C06