Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Centra Ashlee Hotel Patong

237/18 Rat-U-Thit Song Roi Pee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Utsiden av hotellet Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Utsiden av hotellet Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Lobby Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Lobby Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gjesterom Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gjesterom Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gjesterom Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gjesterom Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gjesterom Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salong Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restaurant Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restaurant Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Treningsrom Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Svømmebasseng Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salong Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salong
Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salong Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salong Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salong Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restaurant Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restaurant Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Svømmebasseng Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Svømmebasseng Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Svømmebasseng
Område Patong Antall rom: 110
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 768
anmeldelser

Verdi for pengene
8,3
Beliggenhet
8,2
Ansattes arbeid
8,2
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
7,7
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (768)
Sorter etter:
Lyngstad K. Reiste alene Norway, 13. mars 2015
Phuket ferie 2015

Beliggenhet, store rom, hyggelig betjening.
7,7
Greit nok, men mye støy(høy musikk)fra Hard Rock Cafe som ligger rett over gaten!
Rapporter denne anmeldelsen
Catarina L. Par Sweden, 31. januar 2014
Man är mitt i smeten och badet runt hörnet

Centralt, ljudisolerat, trevlig personal
9,3
Mycket positivt! Lagom med folk i poolen. Kort sträcka till havet. Marknaden kring hörnet. Och Hard Rock Café alldeles inpå. När man stängde dörren till balkongen hördes inte ett ljud utifrån! Bra frukostbuffe om man inte råkade komma samtidigt som alla kineser:-) Kan verkligen rekommendera detta hotell!
Rapporter denne anmeldelsen
Kate U. Familie med store barn Norway, 28. desember 2012
Flott hotell og service med et smil

God service, sentralt hotell
10
Beliggenheten og komforten på hotellet var bra. Rommene store og gode. Balkong utfor til å sitte og se utover (max 3). Rommene ble rengjort hver dag, med nye håndklede. Lite kjøleskap og vannkoker slik at en kan ha litt drikke på rommet. Handlestrøk rett utfor dørene på hotellet. God frokost på hotellet. Spa rett ved siden av hotellet. Bare en liten spasertur til stranden. Tuk tuk rett utfor hvis en vil til en annen strand el.
Rapporter denne anmeldelsen
Arnt O. Reiste alene Norway, 25. november 2012
Bra hotel men renholdet kunne vært bedre!

Frokosten var god og trivelig betjening i resepsjonen.
6,3
Bodde på samme rom i 6 dager men gulvet eller bordplater ble aldri rengjort. Uterestauranten på toppen ser forlokkende ut men det var kun den delen (v/baren) som var åpen. Resten var ikke i bruk og de skyldte på at det regnet for mye. Herretoalettet ved bassenget luktet ille og saunaen var defekt. Aircondition var voldsom og blåste ubehagelig mot senga. Ikke mulig å styre unna den kraftige kalde luften.
Tips om hotellegenskap: Greit hotell men renholdet burde vært bedre. Kort vei til Patong Beach.
Rapporter denne anmeldelsen
Peter K. Par United States of America, 27. juli 2015
My stay

Location was great rooms were big lots to do at the hotel
9
The stay was great the only complaint I have is that the bed was too hard.
Rapporter denne anmeldelsen
Andar A. Småbarnsfamilie Indonesia, 25. juni 2015
centra

location, spacious, price
7,3
Not bad.
Rapporter denne anmeldelsen
Weei K. Par Malaysia, 19. juni 2015
Next to hard rock and beach

5 minute to beach and night market.
8,7
Rapporter denne anmeldelsen
Sylvere L. Småbarnsfamilie France, 11. juni 2015
This hotel need renovation and more maintenance

Location.
4,7
Very bad smell in the lobby and also guest room, very poor amenities.
Rapporter denne anmeldelsen
Vebi G. Gruppe Indonesia, 10. juni 2015
Big Room with the noisy sound everynight.

Big Room, Clean, Food
7,7
The hotel has big room with clean and good services. but the noise at the night very terrible because the hard rock cafe and bar around the hotel that turn on loud sound speaker until 3am in the morning. the breakfast quite good but you need to come before 9am or everything is gone. the 4 star hotel but the bath-lines is really limited.
Rapporter denne anmeldelsen
Ho M. Par Malaysia, 5. juni 2015
Just a friendly review, no bad intentions

It's value for money, its proximity to town and the beach and the size of its rooms
7
It was good. Their Hotel Manager who is forever friendly, attentive and resourceful takes care of me and my companion very well each time we stay there. He always follows up on feedbacks and works hard at making your stay a better one. He help me out from a situation with my booking- I need to leave early due to a medical condition, and he voluntarily settled my problems with the booking firm without me asking him to. That was excellent customer service!! As for the hotel itself maybe they can look into some worn out fixtures and do some minor touch ups for all the rooms and especially the lift - extremely slow, poor ventilation inside and not appealing. I will definitely return to this hotel and I'm a regular since its opening.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Centra Ashlee Hotel Patong PhuketCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Utsiden av hotelletCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Utsiden av hotelletCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - LobbyCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - LobbyCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GjesteromCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GjesteromCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GjesteromCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GjesteromCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GjesteromCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salongCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurantCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurantCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - TreningsromCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - SvømmebassengCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salongCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salongCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salongCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salongCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salongCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurantCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurantCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - SvømmebassengCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - SvømmebassengCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Svømmebasseng

Kundeanmeldelser - Centra Ashlee Hotel Patong, Phuket

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C04