Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Centra Ashlee Hotel Patong

237/18 Rat-U-Thit Song Roi Pee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 793 anmeldelser

4 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,2
Beliggenhet
8,2
Ansattes arbeid
8,2
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
7,7
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (793)
Sorter etter:
Lyngstad K. Reiste alene Norway, 13. mars 2015
Phuket ferie 2015

Beliggenhet, store rom, hyggelig betjening.
7,7
Greit nok, men mye støy(høy musikk)fra Hard Rock Cafe som ligger rett over gaten!
Rapporter denne anmeldelsen
Catarina L. Par Sweden, 31. januar 2014
Man är mitt i smeten och badet runt hörnet

Centralt, ljudisolerat, trevlig personal
9,3
Mycket positivt! Lagom med folk i poolen. Kort sträcka till havet. Marknaden kring hörnet. Och Hard Rock Café alldeles inpå. När man stängde dörren till balkongen hördes inte ett ljud utifrån! Bra frukostbuffe om man inte råkade komma samtidigt som alla kineser:-) Kan verkligen rekommendera detta hotell!
Rapporter denne anmeldelsen
Kate U. Familie med store barn Norway, 28. desember 2012
Flott hotell og service med et smil

God service, sentralt hotell
10
Beliggenheten og komforten på hotellet var bra. Rommene store og gode. Balkong utfor til å sitte og se utover (max 3). Rommene ble rengjort hver dag, med nye håndklede. Lite kjøleskap og vannkoker slik at en kan ha litt drikke på rommet. Handlestrøk rett utfor dørene på hotellet. God frokost på hotellet. Spa rett ved siden av hotellet. Bare en liten spasertur til stranden. Tuk tuk rett utfor hvis en vil til en annen strand el.
Rapporter denne anmeldelsen
Arnt O. Reiste alene Norway, 25. november 2012
Bra hotel men renholdet kunne vært bedre!

Frokosten var god og trivelig betjening i resepsjonen.
6,3
Bodde på samme rom i 6 dager men gulvet eller bordplater ble aldri rengjort. Uterestauranten på toppen ser forlokkende ut men det var kun den delen (v/baren) som var åpen. Resten var ikke i bruk og de skyldte på at det regnet for mye. Herretoalettet ved bassenget luktet ille og saunaen var defekt. Aircondition var voldsom og blåste ubehagelig mot senga. Ikke mulig å styre unna den kraftige kalde luften.
Tips om hotellegenskap: Greit hotell men renholdet burde vært bedre. Kort vei til Patong Beach.
Rapporter denne anmeldelsen
Lik Z. Reiste alene Singapore, 3. januar 2016
Excellent value

Comfort, value, location
9,3
3 factors that make you a good hotel, comfort, location, value and Centra Ashlee hits all 3 in my book. Everything they advertised about themselves, they delivered. The WiFi was excellent and that is very important. The rooms' interior decor is well done and made me feel very comfortable. The staff was incredibly friendly, every single one of them made you feel like they were happy you are staying there. The location was excellent, save for the fact that they are right beside the Hard Rock Cafe. Guests who needs to take an early night in may be kept up by the live band playing until 1-2am in the night. Everything you want in Phuket is a few minutes walk away from the hotel. So incredibly convenient. I have stayed in many hotels around Phuket before but for its price, Centra Ashlee delivers on everything. I will definitely return to Centra Ashlee the next time i go back to Phuket.
Rapporter denne anmeldelsen
Karla M. Reiste alene Australia, 9. desember 2015
The place was excellent and the staff as well.

staff, place and location
10
Excellent!
Rapporter denne anmeldelsen
Xin Y. Par Singapore, 2. desember 2015
Good location, old room

Location
6,7
Directly opposite hardrock
Rapporter denne anmeldelsen
Vy C. Par Vietnam, 4. november 2015
Nice view from Hotel

Nice view, good staff, clean room
7
10' for walking to the beach, breakfast is not changed day by day
Rapporter denne anmeldelsen
Craig G. Gruppe Australia, 17. oktober 2015
Slipping

Location, Price, Food
7,3
This property is adequate. It is cheap so that is what you get. The bed is comfortable. It seems to have got worse this time being the 3rd time I have stayed there. 1st room air conditioning did not work and then 3 mornings the room was serviced and no towels were provided or shower cap. Otherwise it is good for the price.
Rapporter denne anmeldelsen
Nur A. Par Singapore, 3. oktober 2015
Excellent.

The staff. The location.
10
Rapporter denne anmeldelsen
1-4 av 4 anmeldelser
Centra Ashlee Hotel Patong PhuketCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Utsiden av hotelletCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Utsiden av hotelletCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - LobbyCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - LobbyCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GjesteromCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GjesteromCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GjesteromCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GjesteromCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GjesteromCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salongCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurantCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurantCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurantCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - TreningsromCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - SvømmebassengCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salongCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salongCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salongCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salongCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salongCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurantCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurantCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - SvømmebassengCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - SvømmebassengCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Svømmebasseng


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B01