eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Centra Ashlee Hotel Patong

237/18 Rat-U-Thit Song Roi Pee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Utsiden av hotellet Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Utsiden av hotellet Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Lobby Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Lobby Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gjesterom Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gjesterom Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gjesterom Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gjesterom Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Gjesterom Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salong Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restaurant Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restaurant Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Treningsrom Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Svømmebasseng Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salong Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salong
Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salong Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salong Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salong Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restaurant Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restaurant Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Svømmebasseng Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Svømmebasseng Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Svømmebasseng
Område Patong Antall rom: 110
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 736 anmeldelser

Verdi for pengene
8,3
Sted
8,2
Ansattes arbeid
8,2
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
7,8
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (736)
Sorter etter:
Catarina L. Par Sweden, 31. januar 2014
Man är mitt i smeten och badet runt hörnet

Centralt, ljudisolerat, trevlig personal
9,3
Mycket positivt! Lagom med folk i poolen. Kort sträcka till havet. Marknaden kring hörnet. Och Hard Rock Café alldeles inpå. När man stängde dörren till balkongen hördes inte ett ljud utifrån! Bra frukostbuffe om man inte råkade komma samtidigt som alla kineser:-) Kan verkligen rekommendera detta hotell!
Kate U. Familie med store barn Norway, 28. desember 2012
Flott hotell og service med et smil

God service, sentralt hotell
10
Beliggenheten og komforten på hotellet var bra. Rommene store og gode. Balkong utfor til å sitte og se utover (max 3). Rommene ble rengjort hver dag, med nye håndklede. Lite kjøleskap og vannkoker slik at en kan ha litt drikke på rommet. Handlestrøk rett utfor dørene på hotellet. God frokost på hotellet. Spa rett ved siden av hotellet. Bare en liten spasertur til stranden. Tuk tuk rett utfor hvis en vil til en annen strand el.
Arnt O. Reiste alene Norway, 25. november 2012
Bra hotel men renholdet kunne vært bedre!

Frokosten var god og trivelig betjening i resepsjonen.
6,3
Bodde på samme rom i 6 dager men gulvet eller bordplater ble aldri rengjort. Uterestauranten på toppen ser forlokkende ut men det var kun den delen (v/baren) som var åpen. Resten var ikke i bruk og de skyldte på at det regnet for mye. Herretoalettet ved bassenget luktet ille og saunaen var defekt. Aircondition var voldsom og blåste ubehagelig mot senga. Ikke mulig å styre unna den kraftige kalde luften.
Tips om hotellegenskap: Greit hotell men renholdet burde vært bedre. Kort vei til Patong Beach.
Wai K. Par Malaysia, 14. januar 2015
Best hotel in Phuket

Staff, location, and cleanliness
9,3
Awesome!
Frank M. Par Australia, 10. januar 2015
Nice hotel... definitely would stay again

Modern, Location, WIFI
7,7
The hotel lived up to my expectations. The rooms were very modern and clean (although the sofa had stains on it). The WIFI was very good. The location was very good... the staff were very friendly. We had an issue with a leaking roof at night in the bathroom and they came and fixed it within 15 mins which was good. The bed was also a nice King size. The airconditioning was very good. The only negatives for me is that the bed was too hard. It hurt to sleep and by the 3rd night I had to sleep on the softer sofa to get some relief. I understand though this issue is common in Thailand. Overall it was a very good experience and I would definitely stay there again.
Finna Y. Familie med store barn Indonesia, 1. januar 2015
-

-
8,3
Lok F. Reiste alene Hong Kong, 18. desember 2014
Good choice of hotel for budget stay

Large room, friendly staff, clean
9
Staff are very friendly. A bit far from town center. Many shops and bars nearby but very few restaurants.
Stephen S. Par Australia, 16. desember 2014
Great hotel,great staff,great location

Bars close buy,lots of shopping,transport close if you need it
9,7
Everything my wife and I like at your fingertips,Definately stay again!
Brodie L. Par Australia, 2. november 2014
Good cheap hotel

Location, rooms, pool
8,7
Overall pretty good, just abit noisy from the hard rock across the road but everything else was fine
Hastabahadur G. Småbarnsfamilie Nepal, 22. oktober 2014
Good stay

Best Location; Spacious and Clean
8,7
The stay was very good. Excellent location, very spacious room; good view and other facilities were of high standard. The only drawback was that there was a very bad smell in reception area; probably due to construction. Overall very good hotel.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Centra Ashlee Hotel Patong PhuketCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Utsiden av hotelletCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Utsiden av hotelletCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - LobbyCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - LobbyCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GjesteromCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GjesteromCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GjesteromCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GjesteromCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - GjesteromCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salongCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurantCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurantCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - TreningsromCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - SvømmebassengCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salongCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salongCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salongCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salongCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/salongCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurantCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurantCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - SvømmebassengCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - SvømmebassengCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Svømmebasseng


AS-AGWEB-3A03