Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filippinene 1004

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,4

fra 1866 anmeldelser

2 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,3
Beliggenhet
7,7
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
7,2
Romkomfort/standard
7,4
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (1866)
Sorter etter:
Norvald S. Par Norway, 23. mai 2015
sentralt hotell

Plassering, frokost, service
8,3
Har brukt dette hotellet en rekke ganger ved gjennomreise Manila. Så også denne gangen - oppholdt oss der 3 dager ved ank Filippinene og tilsvarende da vi forlot Filippinene. Veldig grei beliggenhet. Denne gangen valgte vi røykerom - begge rommene var litt slitt og innrøykte.
Rapporter denne anmeldelsen
Torbjorn D. Reiste alene Norway, 12. juni 2014
greit opphold uten de store problemer

frokost, variert tilbud, lett tilgjengelig
7,3
Etter noen problemer i begynnelsen av oppholdet, ble alt mye bedre og det meste var greit, men det kvalifiserer ikke til 5 stjerner.
Rapporter denne anmeldelsen
Maria L. Familie med store barn Philippines, 27. april 2016
Excellent Stay
5,3
Our stay was excellent except for the bed that is movable, it doesnt stay coz the lock doesnt work,
Rapporter denne anmeldelsen
Elenita M. Familie med store barn Philippines, 24. april 2016
Kids bonding
5,7
The hotel is really nice, good facilities & with approachable staff.
Rapporter denne anmeldelsen
Jely H. Småbarnsfamilie Philippines, 21. april 2016
First Time Stay
4,7
I stayed with my Family at this hotel bec it is near our destination for the next day. However, i found that given the rate they charged me for the room, you still have to call the housekeeping for some toiletries (no soap and shampoo) and their tv was not as clear as it should be.
Rapporter denne anmeldelsen
Tan V. Familie med store barn Philippines, 18. april 2016
Must return
6,3
I was pleasantly surprised how the hotel has transformed from its old rustic and dark lobby into a chic hotel lobby. The room we got amused me because of its size as well as the beds. The only thing that seems not to belong is the size of the flat tv. Hope they can make an upgrade on that. They have good wifi and cable signal. The food! Breakfast was great. The restaurant is spacious and cozy.. Attendants very attentive. Must return for a longer period of stay and more rooms to book my expansive family.
Rapporter denne anmeldelsen
Yeoh K. Forretningsreisende Malaysia, 17. april 2016
overall is good
4,7
will recommend to friends
Rapporter denne anmeldelsen
Yeoh K. Forretningsreisende Malaysia, 17. april 2016
i happy for staying here
4,3
will come again
Rapporter denne anmeldelsen
Yeoh K. Forretningsreisende Malaysia, 17. april 2016
will introduce to friends
4,7
b'fast is ok, but every day almost same
Rapporter denne anmeldelsen
Yeoh K. Forretningsreisende Malaysia, 17. april 2016
if come to philippine, this is my first chose
4,7
overall ok
Rapporter denne anmeldelsen
1-2 av 2 anmeldelser
Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - ResepsjonCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - GjesteromCentury Park Hotel Manila - GjesteromCentury Park Hotel Manila - GjesteromCentury Park Hotel Manila - GjesteromCentury Park Hotel Manila - GjesteromCentury Park Hotel Manila - SvømmebassengCentury Park Hotel Manila - GjesteromCentury Park Hotel Manila - GjesteromCentury Park Hotel Manila - GjesteromCentury Park Hotel Manila - GjesteromCentury Park Hotel Manila - Balkong/terasseCentury Park Hotel Manila - SuiteromCentury Park Hotel Manila - TreningsromCentury Park Hotel Manila - TreningsromCentury Park Hotel Manila - GjesteromCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - BuffetCentury Park Hotel Manila - Kaffebar/kaféCentury Park Hotel Manila - Kaffebar/kaféCentury Park Hotel Manila - Kaffebar/kaféCentury Park Hotel Manila - Kaffebar/kaféCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - Inne i hotelletCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - DansesalCentury Park Hotel Manila - MøteromCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - GjesteromCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - GjesteromCentury Park Hotel Manila - TreningsromCentury Park Hotel Manila - Mat og drikkeCentury Park Hotel Manila - Mat og drikkeCentury Park Hotel Manila - Mat og drikkeCentury Park Hotel Manila - Mat og drikkeCentury Park Hotel Manila - Mat og drikkeCentury Park Hotel Manila - MøteromCentury Park Hotel Manila - Utsiden av hotelletCentury Park Hotel Manila - Utsiden av hotelletCentury Park Hotel Manila - GjesteromCentury Park Hotel Manila - GjesteromCentury Park Hotel Manila - GjesteromCentury Park Hotel Manila - GjesteromCentury Park Hotel Manila - GjesteromCentury Park Hotel Manila - DansesalCentury Park Hotel Manila - DansesalCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - Restaurant


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3A08