Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Chanalai Garden Resort, Kata Beach

247 Koktanode Road, Kata, Phuket, Thailand

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 292 anmeldelser

7 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,2
Beliggenhet
8,4
Ansattes arbeid
8,3
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (292)
Sorter etter:
Vidar O. Par Norway, 13. desember 2015
Bra opphold på Kata Beach

- God plassering i forhold til stranden og utelivet
8,7
Knut G. Par Norway, 6. februar 2015
Fint opphold

Beliggenhet til stranden........fint basseng......hyggelig betjening. (Stort sett)
8,3
Vi sendte Mail til hotellet før vi dro fra Norge.....denne fikk vi aldri svar på. Vi bestilte frokost ved ankomst. Vi gjorde da avtale om betaling ved avreise. Det ble også brukt unødvendig lang tid til skriving av kvittering ...som vi aldri så noe mer til. Vi ble ved en anledning tvunget til å skrive under på kvittering for spist frokost. Vi prøvde da å gi beskjed om avtale inngått ved ankomst. torsdag 5 Feb. 2014 ønsket vi å betale for frokosten men ble da avkrevd for 600 bath høyere enn avtale - totalt 3000 bath. Betjeningen skulle undersøke men klarte ikke på ca 30 minutter å få dette løst. Vi sa da at vi ville betale avtalt pris på 2400 bath men fikk da beskjed om at da måtte vi betale kontant. Dette ble gjort men på kvitteringen vi krevde( vi fikk den ikke uoppfordret) sto det at det var et åpent krav på 600 bath. Ba derfor om at jeg måtte få en epost på at kravet var strøket. Det er ennå ikke mottatt. Vi fortalte betjeningen i resepsjonen at vi var veldig lite fornøyd med hvordan denne saken ble forsøkt løst. Den mannlige betjeningen beklaget det hele og sa at han ikke hadde fullmakt til å løse saken. Det var en kvinne som skulle løse saken men det gjorde hun ikke
Xavier M. Reiste alene Australia, 26. mai 2016
Would recommend.
6,3
Value for money, great location and friendly staff. One criticism would be the amount of stairs and layout of the hotel. But apart from that, I'll be back. Thanks for a great stay.
Chris B. Par Germany, 24. mai 2016
Bad breakfast
3,7
Breakfast was very bad. Buffet very dirty, plate dirty, cups broken, dishes dirty.
Daniel S. Par United Kingdom, 22. mai 2016
Incredible area
6,3
Loved our stay from start to finish
Joesph H. Par United States of America, 20. mai 2016
Horrible Hotel! Don't stay here.
1,7
Horrible hotel! I will repeat, HORRIBLE HOTEL. DO NOT STAY HERE! The beds are as hard as a rock. The room air conditioner barely works. There is little to no water pressure in the shower. The bathtub is raised from the ground so it's a bit difficult to get in and out of, especially when it's wet and slippery. The shower curtain is plastic and cheap. The elevator has no ventilation making it stifling hot. They advertise free wi-Fi but the only place you can get the wifi to work is in their business center in the lobby. Don't think you'll be able to use it in your room. The only good thing about this hotel is its close proximity to the beach. Don't waste your money.
Guy M. Par Australia, 17. mai 2016
Very good we'll run hotel
6,3
We had a very good stay here with a good room,great staff and an excellent breakfast buffet. When we had a minor problem with our room we were quickly moved. The 2 pools and the gym are both excellent. I liked the fact that we we asked each day if everything was fine and any suggestions to improve the hotel.
Francis R. Reiste alene United States of America, 17. mai 2016
Review
6,7
Great hotel,beautiful view, the food excellent the staff outstanding
Peter S. Reiste alene Denmark, 15. mai 2016
Lots of steps
6,3
Very Nice hotel. But mind the steps;)
Jonathan L. Gruppe Singapore, 10. mai 2016
Great price during off peak
6,3
Very near to kata beach
1-7 av 7 anmeldelser
Chanalai Garden Resort, Kata Beach PhuketChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - UtsiktChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SvømmebassengChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SvømmebassengChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteromChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SvømmebassengChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteromChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SvømmebassengChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteromChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteromChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - UtsiktChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SvømmebassengChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SvømmebassengChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - UtsiktChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteromChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SvømmebassengChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteromChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteromChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteromChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteromChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteromChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteromChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SuiteromChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - BadChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - BadChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - BadChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - BadChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - ResepsjonChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Balkong/terasseChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - LobbyChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - RestaurantChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - StrandChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - TreningsromChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - TreningsromChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - MøteromChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - TreningsromChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - TreningsromChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Etasjekart


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3A07