Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Chanalai Romantica Resort

62 Kata Road, Tambol Karon, Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Tropical Resort
Chanalai Romantica Resort Phuket - Utsiden av hotellet Chanalai Romantica Resort Phuket - Svømmebasseng Chanalai Romantica Resort Phuket - Utsiden av hotellet Chanalai Romantica Resort Phuket - Omgivelser Chanalai Romantica Resort Phuket - Svømmebasseng Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Inne i hotellet Chanalai Romantica Resort Phuket - Omgivelser Chanalai Romantica Resort Phuket - Svømmebasseng Chanalai Romantica Resort Phuket - Suiterom Chanalai Romantica Resort Phuket - Suiterom Chanalai Romantica Resort Phuket - Suiterom Chanalai Romantica Resort Phuket - Suiterom Chanalai Romantica Resort Phuket - Suiterom Chanalai Romantica Resort Phuket - Suiterom Chanalai Romantica Resort Phuket - Resepsjon
Chanalai Romantica Resort Phuket - Utsikt Chanalai Romantica Resort Phuket - Svømmebasseng Chanalai Romantica Resort Phuket - Svømmebasseng Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Mat og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Mat og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Mat og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Mat og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Mat og drikke Chanalai Romantica Resort Phuket - Restaurant Chanalai Romantica Resort Phuket - Inne i hotellet
Område Kata Antall rom: 65
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 898 anmeldelser

Verdi for pengene
8,2
Beliggenhet
8,1
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
6,9
Alle anmeldelser (898)
Sorter etter:
Anne E. Par Norway, 29. mars 2015
supert

service standard god frokost
10
Et kort men hyggelig opphold. Overasket over standarden på hotellet
Paal E. Reiste alene Norway, 2. mars 2015
Fosen

Persjonalet , beliggenhet , standard
9
Hotelet er bra og ligger fint til , det som ødelegger for en fantastik opplevelse er att de anonserer me wi - fii og da forventer du att den virker men den er helt forkastelig , den er mere nede en oppe , prøvde og si ifra men det vart ikke noe bedre , var du på vilken som helst resturang i nærheten så var det ikke noe problem så problemet ligger vel på hotellet
Oeyvind E. Familie med store barn Norway, 3. desember 2013
Sentral beliggenhet. God valuta for pengene.

Sentralt. Nær strand, og restauranter.
7,3
Hadde et veldig fint opphold på Tropical Resort. Jeg vil så apselutt anbefale Dette hotellet til andre.
Harri A. Par Sweden, 18. august 2013
Bra hotell centralt

Centralt läge, nära nergången till stranden och priset
6,7
Kurt N. Familie med store barn Norway, 29. juli 2013
Rolig og rent hotell med flott svømmebasseng

Størrelse på rommet (poolside), bassenget, beliggenheten i Kata
8
Fint opphold, hotellet var stille og rolig med flott basseng. Forsøkte frokosten 1 gang, den var al tfor dyr i forhold til kvaliteten.
Arild E. Småbarnsfamilie Norway, 2. juli 2013
Elendig service men bra fasiliteter

Plassering, renslighet, vaskehjelpen
6
Elendig service, okay det er lavsesong men gjester er gjester. Betjeningen hadde tatt ferie virket det som, skandaløst....
Odd F. Par Norway, 21. februar 2013
Bra rom med ikke så bra frokost

Stille og rolig
6,7
Dårlig frokost, med lite pålegg, kort vei til stranda
Kurt E. Par Norway, 12. februar 2013
Veldig bra hotell.

Stille og rolig hotel perfekt for oss.
8
Bra hotell med god frokost. At en del av personalet ikke kunne snakke så bra engelsk må mann bare ta i betraktning. Rent og pent på rommene. Vi bodde på 4 etg og hadde utsikt over Kata`s shoppinggate.
Geir A. Par Norway, 15. januar 2013
Veldig bra hotell

Flott svømmebasseng, rene fine rom og god frokost.
7,3
Vi valgte rom med utgang direkte til bassenget. Det var helt supert Deilig å bare kunne hive seg uti bassenget. Hotellet ligger sentralt langs veien ved Kata beach. Veldig få hoteller direkte på stranda i dette området, derfor ble dette sentralt til det meste. Den lille gåturen til stranden på ca 10 min. gjør bare godt Noe av personalet snakker dårlig engelsk, men det ordner seg alltid likevel.
Geir A. Par Norway, 13. januar 2013
Supert hotell

Flott basseng, sentral beliggenhet, god frokost
7,3
Vi hadde et nydelig rom med direkte utgang til bassenget. Det var helt supert. Hotellet ligger sentralt til ved Kata beach. Sentralt til restauranter, shopping, massasje etc. Ca 10 min å gå til stranden. Det er svært få hoteller som ligger på stranden. Hotellet har god frokost. Engelskkunnskapene til de ansatte er heller dårlig, men det gikk fint. Kan gjerne anbefale hotellet. Vi traff folk som bor der hvert eneste år og det er jo god referanse.
Restauranttips: Cafe Opera drives av en Thaier som har bodd i Sverige i mange år. Maten er kjempegod og rimelig og fin livemusikk

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Chanalai Romantica Resort PhuketChanalai Romantica Resort Phuket - Utsiden av hotelletChanalai Romantica Resort Phuket - SvømmebassengChanalai Romantica Resort Phuket - Utsiden av hotelletChanalai Romantica Resort Phuket - OmgivelserChanalai Romantica Resort Phuket - SvømmebassengChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Inne i hotelletChanalai Romantica Resort Phuket - OmgivelserChanalai Romantica Resort Phuket - SvømmebassengChanalai Romantica Resort Phuket - SuiteromChanalai Romantica Resort Phuket - SuiteromChanalai Romantica Resort Phuket - SuiteromChanalai Romantica Resort Phuket - SuiteromChanalai Romantica Resort Phuket - SuiteromChanalai Romantica Resort Phuket - SuiteromChanalai Romantica Resort Phuket - ResepsjonChanalai Romantica Resort Phuket - UtsiktChanalai Romantica Resort Phuket - SvømmebassengChanalai Romantica Resort Phuket - SvømmebassengChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Mat og drikkeChanalai Romantica Resort Phuket - Mat og drikkeChanalai Romantica Resort Phuket - Mat og drikkeChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Mat og drikkeChanalai Romantica Resort Phuket - Mat og drikkeChanalai Romantica Resort Phuket - RestaurantChanalai Romantica Resort Phuket - Inne i hotellet


AS-AGWEB-3C06