Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Check Inn China Town

204-208 Soi Yaowarat 8, Charoen Krung Road Soi 14, Khet Samphantawongse, China Town, Bangkok, Thailand 10110

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 1735 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,9
Beliggenhet
7,7
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,7
Romkomfort/standard
7,7
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (1735)
Sorter etter:
Arild J. Forretningsreisende Norway, 16. mars 2013
Greit for kortere tid

Service, hyggelig betjening,sentralt
7
Vi hadde , for andre gang, et hyggelig opphold de tre dagene vi var der. Blid og hyggelig betjening, god og enkel frokost.
Rapporter denne anmeldelsen
Tove A. Par Norway, 30. desember 2011
Bortgjemt sted,men godt hotell med god service

Hyggelig atmosfære og betjening...Solfylt og intim takterrasse
8,3
Vi hadde et hyggelig og koselig opphold på dette hotellet,men det var litt vanskelig å finne,selv for lokale drosjesjåfører. Det var rent og pent på hotellet med hyggelig og hjelpsom betjening. Vi bor gjerne på dette hotellet ved en senere anledning.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Nattmarkedet samt blomstermarkedet er verdt å få med seg ved et opphold her.
Rapporter denne anmeldelsen
Per R. Par Norway, 13. desember 2011
Kjempeplassering i Chinatown

Helt kurant hotell.
5,7
Ligger helt kurrant til i Chinatown. Masse tilbud på shopping og mat ! Muligheter til å lage mat selv på rommet, men mat er jo så billig på gata, at dette er jo strengt tatt ikke nødvendig. Veldig lett for shopping. Både billige og ikke så billige ting å få kjøp her :) Betjening er hyggelige og service innstillt. Madrasser i seng kunne helt klart vært en aning mykere ! Men alt i alt en grei plass å være for kortere opphold . Tak terassen var kjempefin :)
Rapporter denne anmeldelsen
Sim S. Forretningsreisende Malaysia, 7. april 2016
Good
5
Good enough, fair
Rapporter denne anmeldelsen
Henderikus L. Forretningsreisende Netherlands, 24. mars 2016
The location is good, hotel need to be freshed up
3,7
Its a shame, so good location. The hotel needs to paint and refresh the rooms and bathrooms. The reception need a cleaner look. The staff need to be more friendly.
Rapporter denne anmeldelsen
Michaela H. Reiste alene Germany, 1. mars 2016
Hotel in the heart of China Town
3,3
Hotel is a bit old-fashioned, stuff speaks less English, room was not clean, no soap or shampoo in bathroom
Rapporter denne anmeldelsen
Oana I. Reiste alene Romania, 21. februar 2016
Hotel could use a good cleaning
3
At this price, you'd expect at least a clean place. The hotel was just built and then left to rot, no maintenance whatsoever. Everything is sub-par. The location is the only positive thing.
Rapporter denne anmeldelsen
Christof S. Gruppe Switzerland, 20. februar 2016
Bangkok for a week

Friendly staff, quiet, clean room
7
Rapporter denne anmeldelsen
Oana I. Reiste alene Romania, 17. februar 2016
Dirty old tired hotel
2,7
Everything smells and is dirty. Brown spots on curtains, holes in sheets and pillow cases, everything is dusty and badly maintained. I guess this was a nice hotel once but nobody cleaned it since. I got sick from the germs in the AC which obviously wasn't cleaned since the beginning of time. There are 10$ hostel private rooms in the same area with much better conditions. Too bad because the location is very convenient and the hotel itself just needs a good cleaning.
Rapporter denne anmeldelsen
Thirawat B. Par Thailand, 14. februar 2016
Great
6
.
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
Check Inn China Town BangkokCheck Inn China Town Bangkok - Kaffebar/kaféCheck Inn China Town Bangkok - Balkong/terasseCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - InngangCheck Inn China Town Bangkok - Inne i hotelletCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - Balkong/terasseCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - InngangCheck Inn China Town Bangkok - BadCheck Inn China Town Bangkok - BadCheck Inn China Town Bangkok - FasiliteterCheck Inn China Town Bangkok - ResepsjonCheck Inn China Town Bangkok - InngangCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - RestaurantCheck Inn China Town Bangkok - Inne i hotelletCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3C01