Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Check Inn China Town

204-208 Soi Yaowarat 8, Charoen Krung Road Soi 14, Khet Samphantawongse, China Town, Bangkok, Thailand 10110

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 1743 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,9
Beliggenhet
7,7
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,7
Romkomfort/standard
7,7
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (1743)
Sorter etter:
Arild J. Forretningsreisende Norway, 16. mars 2013
Greit for kortere tid

Service, hyggelig betjening,sentralt
7
Vi hadde , for andre gang, et hyggelig opphold de tre dagene vi var der. Blid og hyggelig betjening, god og enkel frokost.
Tove A. Par Norway, 30. desember 2011
Bortgjemt sted,men godt hotell med god service

Hyggelig atmosfære og betjening...Solfylt og intim takterrasse
8,3
Vi hadde et hyggelig og koselig opphold på dette hotellet,men det var litt vanskelig å finne,selv for lokale drosjesjåfører. Det var rent og pent på hotellet med hyggelig og hjelpsom betjening. Vi bor gjerne på dette hotellet ved en senere anledning.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Nattmarkedet samt blomstermarkedet er verdt å få med seg ved et opphold her.
Per R. Par Norway, 13. desember 2011
Kjempeplassering i Chinatown

Helt kurant hotell.
5,7
Ligger helt kurrant til i Chinatown. Masse tilbud på shopping og mat ! Muligheter til å lage mat selv på rommet, men mat er jo så billig på gata, at dette er jo strengt tatt ikke nødvendig. Veldig lett for shopping. Både billige og ikke så billige ting å få kjøp her :) Betjening er hyggelige og service innstillt. Madrasser i seng kunne helt klart vært en aning mykere ! Men alt i alt en grei plass å være for kortere opphold . Tak terassen var kjempefin :)
Phuong T. Småbarnsfamilie Vietnam, 16. mai 2016
Good location
4,7
The room is small but convenient. The lights in rooms are not good, The key to open the door always gets trouble. The receptionist is not much warm. But we like this location, it's very near the Yaowarat Road with many street foods to try
Huu K. Reiste alene Vietnam, 9. mai 2016
Good at that price
6,3
17 per night with standard twin room, that's perfect but Wifi was not good, I have to log in time to time and it's slow,
Stephen W. Småbarnsfamilie United Kingdom, 7. mai 2016
hidden
5
a little bit hidden but great location and a good room
Abdullah T. Reiste alene Maldives, 4. mai 2016
i enjoyed staying there
4,7
The place is good for one or two nights, its not that bad compare to the value for money,
Abdullah T. Reiste alene Maldives, 1. mai 2016
china town area
4
there are better place around, with similar price
Sim S. Forretningsreisende Malaysia, 7. april 2016
Good
5
Good enough, fair
Henderikus L. Forretningsreisende Netherlands, 24. mars 2016
The location is good, hotel need to be freshed up
3,7
Its a shame, so good location. The hotel needs to paint and refresh the rooms and bathrooms. The reception need a cleaner look. The staff need to be more friendly.
1-3 av 3 anmeldelser
Check Inn China Town BangkokCheck Inn China Town Bangkok - Kaffebar/kaféCheck Inn China Town Bangkok - Balkong/terasseCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - InngangCheck Inn China Town Bangkok - Inne i hotelletCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - Balkong/terasseCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - InngangCheck Inn China Town Bangkok - BadCheck Inn China Town Bangkok - BadCheck Inn China Town Bangkok - FasiliteterCheck Inn China Town Bangkok - ResepsjonCheck Inn China Town Bangkok - InngangCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - RestaurantCheck Inn China Town Bangkok - Inne i hotelletCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B02