eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Check Inn China Town

204-208 Soi Yaowarat 8, Charoen Krung Road Soi 14, Khet Samphantawongse, China Town, Bangkok, Thailand 10110 (Vis kart)

Reserver nå!

Check Inn China Town Bangkok - Kaffebar/kafé Check Inn China Town Bangkok - Balkong/terasse Check Inn China Town Bangkok - Gjesterom Check Inn China Town Bangkok - Inne i hotellet Check Inn China Town Bangkok - Gjesterom Check Inn China Town Bangkok - Gjesterom Check Inn China Town Bangkok - Inngang Check Inn China Town Bangkok - Inne i hotellet Check Inn China Town Bangkok - Gjesterom Check Inn China Town Bangkok - Balkong/terasse Check Inn China Town Bangkok - Gjesterom Check Inn China Town Bangkok - Inngang Check Inn China Town Bangkok - Bad Check Inn China Town Bangkok - Bad Check Inn China Town Bangkok - Gjesterom Check Inn China Town Bangkok - Fasiliteter
Check Inn China Town Bangkok - Resepsjon Check Inn China Town Bangkok - Inngang Check Inn China Town Bangkok - Møterom Check Inn China Town Bangkok - Gjesterom Check Inn China Town Bangkok - Gjesterom Check Inn China Town Bangkok - Gjesterom Check Inn China Town Bangkok - Gjesterom Check Inn China Town Bangkok - Restaurant Check Inn China Town Bangkok - Inne i hotellet Check Inn China Town Bangkok - Gjesterom Check Inn China Town Bangkok - Gjesterom Check Inn China Town Bangkok - Gjesterom
Område China Town Antall rom: 34
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 1491 anmeldelser

Verdi for pengene
8,0
Sted
7,7
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
7,8
Mat/middag
6,5
Alle anmeldelser (1491)
Sorter etter:
Arild J. Foretningsreisende Norway, 16. mars 2013
Greit for kortere tid

Service, hyggelig betjening,sentralt
7
Vi hadde , for andre gang, et hyggelig opphold de tre dagene vi var der. Blid og hyggelig betjening, god og enkel frokost.
Tove A. Par Norway, 30. desember 2011
Bortgjemt sted,men godt hotell med god service

Hyggelig atmosfære og betjening...Solfylt og intim takterrasse
8,3
Vi hadde et hyggelig og koselig opphold på dette hotellet,men det var litt vanskelig å finne,selv for lokale drosjesjåfører. Det var rent og pent på hotellet med hyggelig og hjelpsom betjening. Vi bor gjerne på dette hotellet ved en senere anledning.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Nattmarkedet samt blomstermarkedet er verdt å få med seg ved et opphold her.
Per R. Par Norway, 13. desember 2011
Kjempeplassering i Chinatown

Helt kurant hotell.
5,7
Ligger helt kurrant til i Chinatown. Masse tilbud på shopping og mat ! Muligheter til å lage mat selv på rommet, men mat er jo så billig på gata, at dette er jo strengt tatt ikke nødvendig. Veldig lett for shopping. Både billige og ikke så billige ting å få kjøp her :) Betjening er hyggelige og service innstillt. Madrasser i seng kunne helt klart vært en aning mykere ! Men alt i alt en grei plass å være for kortere opphold . Tak terassen var kjempefin :)
Yapanee N. Gruppe Thailand, 7. juli 2014
Good place and easy to find a local food

Place food convenient
6
Find and easy going out.. Good place would be back
Ruttipol S. Gruppe Thailand, 22. juni 2014
Hotel is located in the heart of China town

3 mins walk to China town(Yaowarat) the paradise of food lovers which you can enjoy the food, dessert and fruit The room provides a small kitchen Internet acess both ground floor and inside your room
8
Great location to try a local food in Yaowarat until late.
Richard W. Reiste alene United Kingdom, 19. juni 2014
A situated in the center of China Town

Location, Price, Friendly staff.
6,3
There is no night life in the China Town area and no pubs. But there is lots of shopping and cultural places to go.
Tiffany C. Gruppe Malaysia, 14. juni 2014
Poor, rude staff

Location. Value for money. Quiet surrounding
5
It was bad. The staffs were really rude when we were asking them some questions. It might due to miscommunication? No idea
Joanna E. Reiste alene Indonesia, 22. mai 2014
nice room

room, foods, chinatown area
8
fun
Loo K. Par Malaysia, 9. mai 2014
close to China Town main area

room have mini kichen
7,3
Nanda F. Reiste alene Netherlands, 1. mai 2014
Value for money hotel in central part of Bangkok

location, room, price
8,3
A pleasant stay in a nice hotel close to the main attractions of Bangkok.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Check Inn China Town BangkokCheck Inn China Town Bangkok - Kaffebar/kaféCheck Inn China Town Bangkok - Balkong/terasseCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - Inne i hotelletCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - InngangCheck Inn China Town Bangkok - Inne i hotelletCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - Balkong/terasseCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - InngangCheck Inn China Town Bangkok - BadCheck Inn China Town Bangkok - BadCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - FasiliteterCheck Inn China Town Bangkok - ResepsjonCheck Inn China Town Bangkok - InngangCheck Inn China Town Bangkok - MøteromCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - RestaurantCheck Inn China Town Bangkok - Inne i hotelletCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - GjesteromCheck Inn China Town Bangkok - Gjesterom


AS-AGWEB-3C08