eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Chinatown Hotel

526 Yaowarat Rd, Samphantawong, China Town, Bangkok, Thailand 10100 (Vis kart)

Reserver nå!

Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom
Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom Chinatown Hotel Bangkok - Varmt bad Chinatown Hotel Bangkok - Bad Chinatown Hotel Bangkok - Pub/salong Chinatown Hotel Bangkok - Gjesterom
Område China Town Antall rom: 75
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,2

fra 772 anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Sted
8,3
Ansattes arbeid
7,2
Hotellforhold/renslighet
6,8
Romkomfort/standard
7,2
Mat/middag
6,3
Alle anmeldelser (772)
Sorter etter:
Hanna S. Reiste alene Germany, 2. desember 2009
VERDT PENGENE

sentral beliggenhet, billig
6,7
Hotellet ligger sentralt i China town og prøver virkleig å være hotell, med en som bærer bagasjen din og med en fin inngangshalle og delvis en som åpner døren for deg...Rommet jeg fikk hadde et vindu som var tilkled, slik at man ikke kunne se ut, men bare så noen kunstig eføy og hørte klimanlegg som rørte utenfor. Madrassen var god. Dusj var også absolutt brukbart og med reelt varmt vann! Jeg var fornøyd, men jeg bare sov på rommet, har ikke oppholdt meg så veldig mye der. Teppet var tydelig preget av å ha vært brukt lenge, men rommet var ikke skittent.
Tips om sightseeing/attraksjoner: i gåavstand til jernbanestasjon ( houalalompong)
Shin K. Par Singapore, 16. desember 2014
stay at hotel

location, friendly staff
5,7
Priscilla, S. Par Singapore, 14. desember 2014
Not the type of hotel we would stay in future.

Nothing much except the location
5,3
We book a superior room and were given a smoking room that smell so bad, we couldn't breathe! We called the reception and insist on a non-smoking and was given. The reception staff were friendly and courteous. But what puts me off is how come the staff who carried our bags can question the reception on why we were given a better room and kept telling us that the room cost so much more than the superior room! I just want a non-smoking room!
Shin K. Par Singapore, 13. desember 2014
stay at hotel

location, friendly staff
5,7
Soh B. Par Malaysia, 12. desember 2014
Great location but poor hotel

Good location & nice staffs
5,7
Got stain on bed. Toilet very small.
Arti B. Småbarnsfamilie India, 29. november 2014
china town stay

manager was friendly n helpful
5
Average Din't like buffet at all But fish n chips were okay
Neo C. Foretningsreisende Singapore, 21. november 2014
Chinese standard hotel

convenience, food, value money
6
Wi-Fi no good at 6th floor
Neo C. Foretningsreisende Singapore, 20. november 2014
Convenience Hotel

Convenience, eating, marketing
6
Chinese style hotel
Vijay K. Foretningsreisende India, 20. november 2014
Worth staying Hotel

Location, Ease of moving around the hotel to know the local culture & co-operative staff.
7,7
Nothing that needs to be grudged about.
Yong H. Gruppe Singapore, 19. november 2014
very small room, overpriced

tiny room, not very comfortable, overpriced for such hotel
6

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Chinatown Hotel BangkokChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - Varmt badChinatown Hotel Bangkok - BadChinatown Hotel Bangkok - Pub/salongChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - Inne i hotelletChinatown Hotel Bangkok - SpaChinatown Hotel Bangkok - Inne i hotelletChinatown Hotel Bangkok - OmgivelserChinatown Hotel Bangkok - OmgivelserChinatown Hotel Bangkok - Kaffebar/kaféChinatown Hotel Bangkok - Kaffebar/kaféChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - Lobby


AS-AGWEB-3C07