Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Chinatown Hotel

526 Yaowarat Rd, Samphantawong, China Town, Bangkok, Thailand 10100

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,2

fra 993 anmeldelser

1 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,2
Beliggenhet
8,3
Ansattes arbeid
7,3
Hotellforhold/renslighet
6,8
Romkomfort/standard
7,1
Mat/middag
6,3
Alle anmeldelser (993)
Sorter etter:
Hanna S. Reiste alene Germany, 2. desember 2009
VERDT PENGENE

sentral beliggenhet, billig
6,7
Hotellet ligger sentralt i China town og prøver virkleig å være hotell, med en som bærer bagasjen din og med en fin inngangshalle og delvis en som åpner døren for deg...Rommet jeg fikk hadde et vindu som var tilkled, slik at man ikke kunne se ut, men bare så noen kunstig eføy og hørte klimanlegg som rørte utenfor. Madrassen var god. Dusj var også absolutt brukbart og med reelt varmt vann! Jeg var fornøyd, men jeg bare sov på rommet, har ikke oppholdt meg så veldig mye der. Teppet var tydelig preget av å ha vært brukt lenge, men rommet var ikke skittent.
Tips om sightseeing/attraksjoner: i gåavstand til jernbanestasjon ( houalalompong)
Patricia J. Gruppe Singapore, 26. april 2016
Value for money
6
We've a group of 9 pax, some double rooms & a triple room. One room air-con not cold & we ask for change, glad they give us another room. Like the triple room as it's spacious & have microwave oven & a small seating & dinning area. Location convenient to walk to China Town market & lot's of eating places around there.
Ali F. Forretningsreisende Maldives, 26. april 2016
NA
5,7
NA
Patricia J. Gruppe Singapore, 26. april 2016
Good location & many food outlets around :)
5,3
If you want value for money, this is it!
Christina N. Gruppe Malaysia, 23. april 2016
Location
5,3
Breakfast is not good
Christina N. Gruppe Malaysia, 23. april 2016
Location
5,3
Around that area is full of thai food stall. Breakfast of the hotel is lousy.
Christina N. Gruppe Malaysia, 20. april 2016
Location is good
5,3
Night time easy to find local thai food
Christina N. Familie med store barn Malaysia, 20. april 2016
Location
5,3
Beakfast is lousy.
Gunnar J. Reiste alene Iceland, 13. april 2016
Gunni
6
The room was small, but clean The internet was very fast The staff was friendly
Maxine S. Reiste alene Singapore, 8. april 2016
Good hotel location but all else Poor.
3,3
Extremely small room for the price paid. Room has a musky smell and air con is not working well.
1 av 1 anmeldelse
Chinatown Hotel BangkokChinatown Hotel Bangkok - Utsiden av hotelletChinatown Hotel Bangkok - InngangChinatown Hotel Bangkok - ResepsjonChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - BadChinatown Hotel Bangkok - FasiliteterChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - BadChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GolfbaneChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - GjesteromChinatown Hotel Bangkok - BadChinatown Hotel Bangkok - Kaffebar/kaféChinatown Hotel Bangkok - Kaffebar/kaféChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - Inne i hotelletChinatown Hotel Bangkok - Balkong/terasseChinatown Hotel Bangkok - FasiliteterChinatown Hotel Bangkok - Rekreasjonsfasiliteter


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3A04