Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Citadines Ashley Hongkong

18 Ashley Road, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 1631 anmeldelser

1 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,4
Beliggenhet
8,9
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
7,6
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,3
Alle anmeldelser (1631)
Sorter etter:
Torunn V. Forretningsreisende Norway, 24. april 2013
Flott opphold i sentralt område av Kowloon HK

Hotellet ligger flott til i Ashley Road, Tsimshasui. Enkelt å være sosial når man er alene i HK. Rommet jeg fikk var stort og romslig.
8
Oppholdet var behagelig og fint med stort godt rom i en spennende del av Kowloon, Hong Kong. Man får mye valtuuta for pengene på Citadines Ashley.
Rapporter denne anmeldelsen
Kusumah D. Gruppe Indonesia, 31. januar 2016
Nice hotel near city center

Location, Location, Location
7,3
Nice stay there with friends, walk and you are in city center. Near to almost everything you need to shop / see in HK city.
Rapporter denne anmeldelsen
Lee C. Forretningsreisende South Korea, 12. januar 2016
Good location

Good Location.Room Size
6
Residence Hotel.Need Better Price.
Rapporter denne anmeldelsen
Yizhen C. Reiste alene Taiwan, 12. januar 2016
a good place to stay

Good location, nice receptionist
8,7
I stayed here for three nights in 15th floor. The room was bigger than I expected! It's a good experience generally despite a noisy alarm in one of the mornings for unknown reason which continued for like 15 mins.
Rapporter denne anmeldelsen
Kwok C. Forretningsreisende China, 6. januar 2016
Ok

Ok
8
Ok
Rapporter denne anmeldelsen
Alex S. Småbarnsfamilie Philippines, 2. januar 2016
there are lots of restaurants & bars nearby

location location location
7,7
satisfied
Rapporter denne anmeldelsen
Alex S. Småbarnsfamilie Philippines, 2. januar 2016
convenient

location location location
7,7
satisfied
Rapporter denne anmeldelsen
Siew Y. Familie med store barn China, 2. januar 2016
ROOM CLEAN, STAFF ARE FRIENDLY

CLEAN FRIENDLY AND SMILE
6,7
STAFF ARE FRIENDLY AND SMILE, ROOM ARE CLEAN AND COMFORTABLE
Rapporter denne anmeldelsen
Lok Y. Par Hong Kong, 26. desember 2015
christmas day stay

kitchen/ location/ room size
7
Rapporter denne anmeldelsen
Purit P. Småbarnsfamilie Thailand, 23. desember 2015
Good location, value for money, staff performance

Good location, value for money, good staff performance
8,3
It was very nice stay. The hotel has good location (close to MTR) and good staff perforamce
Rapporter denne anmeldelsen
1 av 1 anmeldelse
Citadines Ashley Hongkong HongkongCitadines Ashley Hongkong Hongkong - Utsiden av hotelletCitadines Ashley Hongkong Hongkong - GjesteromCitadines Ashley Hongkong Hongkong - Kaffebar/kaféCitadines Ashley Hongkong Hongkong - ForretningssenterCitadines Ashley Hongkong Hongkong - Inne i hotelletCitadines Ashley Hongkong Hongkong - Inne i hotelletCitadines Ashley Hongkong Hongkong - Inne i hotelletCitadines Ashley Hongkong Hongkong - Inne i hotelletCitadines Ashley Hongkong Hongkong - Utsiden av hotelletCitadines Ashley Hongkong Hongkong - Utsiden av hotelletCitadines Ashley Hongkong Hongkong - LobbyCitadines Ashley Hongkong Hongkong - RestaurantCitadines Ashley Hongkong Hongkong - RestaurantCitadines Ashley Hongkong Hongkong - Utsiden av hotelletCitadines Ashley Hongkong Hongkong - Utsiden av hotelletCitadines Ashley Hongkong Hongkong - Inne i hotelletCitadines Ashley Hongkong Hongkong - GjesteromCitadines Ashley Hongkong Hongkong - GjesteromCitadines Ashley Hongkong Hongkong - KjøkkenCitadines Ashley Hongkong Hongkong - BadCitadines Ashley Hongkong Hongkong - GjesteromCitadines Ashley Hongkong Hongkong - GjesteromCitadines Ashley Hongkong Hongkong - GjesteromCitadines Ashley Hongkong Hongkong - BadCitadines Ashley Hongkong Hongkong - GjesteromCitadines Ashley Hongkong Hongkong - GjesteromCitadines Ashley Hongkong Hongkong - KjøkkenCitadines Ashley Hongkong Hongkong - LobbyCitadines Ashley Hongkong Hongkong - BadCitadines Ashley Hongkong Hongkong - GjesteromCitadines Ashley Hongkong Hongkong - LobbyCitadines Ashley Hongkong Hongkong - LobbyCitadines Ashley Hongkong Hongkong - LobbyCitadines Ashley Hongkong Hongkong - LobbyCitadines Ashley Hongkong Hongkong - LobbyCitadines Ashley Hongkong Hongkong - LobbyCitadines Ashley Hongkong Hongkong - LobbyCitadines Ashley Hongkong Hongkong - KjøkkenCitadines Ashley Hongkong Hongkong - LobbyCitadines Ashley Hongkong Hongkong - GjesteromCitadines Ashley Hongkong Hongkong - LobbyCitadines Ashley Hongkong Hongkong - LobbyCitadines Ashley Hongkong Hongkong - GjesteromCitadines Ashley Hongkong Hongkong - KjøkkenCitadines Ashley Hongkong Hongkong - KjøkkenCitadines Ashley Hongkong Hongkong - ResepsjonCitadines Ashley Hongkong Hongkong - LobbyCitadines Ashley Hongkong Hongkong - LobbyCitadines Ashley Hongkong Hongkong - GjesteromCitadines Ashley Hongkong Hongkong - GjesteromCitadines Ashley Hongkong Hongkong - GjesteromCitadines Ashley Hongkong Hongkong - LobbyCitadines Ashley Hongkong Hongkong - BadCitadines Ashley Hongkong Hongkong - KjøkkenCitadines Ashley Hongkong Hongkong - KjøkkenCitadines Ashley Hongkong Hongkong - GjesteromCitadines Ashley Hongkong Hongkong - GjesteromCitadines Ashley Hongkong Hongkong - BadCitadines Ashley Hongkong Hongkong - GjesteromCitadines Ashley Hongkong Hongkong - BadCitadines Ashley Hongkong Hongkong - GjesteromCitadines Ashley Hongkong Hongkong - GjesteromCitadines Ashley Hongkong Hongkong - KjøkkenCitadines Ashley Hongkong Hongkong - BadCitadines Ashley Hongkong Hongkong - GjesteromCitadines Ashley Hongkong Hongkong - Bad


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A05