eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Clover City Center Hotel

No.217, 32 nd Street (upper block), Pabedan Township, Downtown Yangon, Yangon, Myanmar (Vis kart)

Reserver nå!

Clover City Center Hotel Yangon - Gjesterom Clover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Gjesterom Clover City Center Hotel Yangon - Kaffebar/kafé Clover City Center Hotel Yangon - Resepsjon Clover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Inne i hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Inngang Clover City Center Hotel Yangon - Pub/salong Clover City Center Hotel Yangon - Restaurant Clover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Restaurant Clover City Center Hotel Yangon - Restaurant Clover City Center Hotel Yangon - Gjesterom Clover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Gjesterom
Clover City Center Hotel Yangon - Inne i hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Resepsjon Clover City Center Hotel Yangon - Resepsjon Clover City Center Hotel Yangon - Inne i hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Lobby Clover City Center Hotel Yangon - Resepsjon Clover City Center Hotel Yangon - Pub/salong Clover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Gjesterom Clover City Center Hotel Yangon - Bad
Område Downtown Yangon Antall rom: 84
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 1580 anmeldelser

Verdi for pengene
6,6
Sted
8,3
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
5,6
Alle anmeldelser (1580)
Sorter etter:
Sverre L. Reiste alene Norway, 5. mars 2013
Sentralt og hektisk

Greit å finne fram etter en tur downtown Yangon, grei beliggenhet i forhold til samme downtown, smilende og hjelpsom betjening. Enkelt å skaffe taxi.
4
Etter min mening et overpriset hotell. Og betjeningen var altfor "bråkete" i gangene stor sett hele dagen mens de gjorde rent på rommene. Usedvanlig tregt internett, men det er slik det er i Myanmar, har jeg erfart.
Signe T. Gruppe Norway, 7. januar 2013
Sjarmerende, rent hotell med utmerket service

Rent rom, utmerket service
8,3
Hadde det veldig bra på Clover City hotell. Rommene var rene og bra, virket som om det var ganske nyoppusset. Betjeningen var veldig serviceinnstilte. Alle i resepsjonen ville hjelpe til samtidig. Veldig smilende. Bor gjerne på Clover City igjen. Bra beliggenhet i Yangon downtown
Tips om hotellegenskap: Fri wifi på rommene
Bjorn R. Reiste alene Norway, 15. desember 2012
NYTT HOTELL

Perfekt beliggenhet i et shabby nabolag
10
Hotellet er nytt. Ikke noe å utsette på standarden på hotellet.. Alt er strøkent. Hotellet ligger sentralt plassert (baksiden av Trader hotel) Gaten hotellet ligger i ser ikke så bra ut, men det er overhode ikke farlig å gå der. ALLE gater og smug i Yangon er "slitne" Europeisk restaurant 2 minutter unna hotellet og ved siden av Scott Market. Frokosten på hoteller er grei. Hotellet ordner taxi til alt du/dere vil se av Yangon. Sakura Tower som ligger 3 min unna anbefales. Ta turen opp i 20 etasje og ta en kaffe med den BESTE utsikten over hele Yangon. Natteliv eksisterer ikke i byen. Det er på dagtid byen lever og dette hotellet ligger perfekt til. Benyttet Clover City Center Hotel 2 ganger.
Tips: Sakura Tower. 3 min unna hotellet. (gåavstand)
Kare H. Gruppe Norway, 12. desember 2012
Bra butikkhotell sentralt beliggende

Beliggenhet
7,7
Bo midt i hjertet av Yangon til en fornuftig pris. Nytt butikkhotell med grei standard.
Bjorn R. Reiste alene Norway, 2. desember 2012
fantastisk sted

med perfekt plassering
10
du tar ikke feil ved å velge dette hotellet som ligger supert plassert i yangon.
Tips om sightseeing/attraksjoner: sakura tower
Sukawee C. Gruppe Thailand, 7. juli 2014
The hotel is clean and easy to go to everywhere.

Clean Friendly staff Centralized location
7,7
Good and value for money. Staffs are friendly and service minded. The wifi is not stable. Hope it can be improved soon.
Ganesh R. Gruppe Malaysia, 6. juli 2014
Manageable

Not thing to say...
3,3
The hotel rooms are too small and restrictions of the room members. This hotel not suitable for group tourist. ..
Kalinga S. Par Australia, 28. juni 2014
overnight stay

centrally located, friendly staff
6,7
This hotel in located in a central position in Yangon close to shops, markets, railway, officers and Sule pagoda. The hotel does not look attractive from outside but the rooms were clean and comfortable.
Toi L. Gruppe Hong Kong, 27. juni 2014
explore the interior of some rundown buildings!

Clean and near the shopping market. Staffs are helpful.
6,7
Good value, clean and smart design. air con is noisy and don't exoect very good views. Staff very helpful.
Nijjaree T. Reiste alene Thailand, 25. juni 2014
center and suitable for shopping

service so good
8,3
every trip i'm select this hotel,i like it.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Clover City Center Hotel YangonClover City Center Hotel Yangon - GjesteromClover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotelletClover City Center Hotel Yangon - GjesteromClover City Center Hotel Yangon - Kaffebar/kaféClover City Center Hotel Yangon - ResepsjonClover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotelletClover City Center Hotel Yangon - Inne i hotelletClover City Center Hotel Yangon - InngangClover City Center Hotel Yangon - Pub/salongClover City Center Hotel Yangon - RestaurantClover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotelletClover City Center Hotel Yangon - RestaurantClover City Center Hotel Yangon - RestaurantClover City Center Hotel Yangon - GjesteromClover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotelletClover City Center Hotel Yangon - GjesteromClover City Center Hotel Yangon - Inne i hotelletClover City Center Hotel Yangon - ResepsjonClover City Center Hotel Yangon - ResepsjonClover City Center Hotel Yangon - Inne i hotelletClover City Center Hotel Yangon - LobbyClover City Center Hotel Yangon - ResepsjonClover City Center Hotel Yangon - Pub/salongClover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotelletClover City Center Hotel Yangon - GjesteromClover City Center Hotel Yangon - Bad


AS-AGWEB-3A04