eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Clover City Center Hotel

No.217, 32 nd Street (upper block), Pabedan Township, Downtown Yangon, Yangon, Myanmar (Vis kart)

Reserver nå!

Clover City Center Hotel Yangon - Gjesterom Clover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Gjesterom Clover City Center Hotel Yangon - Kaffebar/kafé Clover City Center Hotel Yangon - Resepsjon Clover City Center Hotel Yangon - Inne i hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Inngang Clover City Center Hotel Yangon - Pub/salong Clover City Center Hotel Yangon - Restaurant Clover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Restaurant Clover City Center Hotel Yangon - Restaurant Clover City Center Hotel Yangon - Gjesterom Clover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Gjesterom Clover City Center Hotel Yangon - Inne i hotellet
Clover City Center Hotel Yangon - Resepsjon Clover City Center Hotel Yangon - Resepsjon Clover City Center Hotel Yangon - Inne i hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Lobby Clover City Center Hotel Yangon - Resepsjon Clover City Center Hotel Yangon - Pub/salong Clover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Gjesterom
Område Downtown Yangon Antall rom: 84
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 1946 anmeldelser

Verdi for pengene
6,6
Beliggenhet
8,3
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
5,6
Alle anmeldelser (1946)
Sorter etter:
Torstein W. Reiste alene Norway, 20. desember 2014
3-stjernes Hotel? Langt i fra.

Beliggenheten er ok. Ellers har jeg ikke mye positivt å si om hotellet, tatt i betrakning at de kaller seg 3-stjernes og tar seg betalt som om de var det.
4
Oppholdet var for så vidt problemfritt, men dette er ikke et 3-stjerners hotell og jeg får vanligvis mye bedre hotell til den prisen jeg betalte.
Sverre L. Reiste alene Norway, 5. mars 2013
Sentralt og hektisk

Greit å finne fram etter en tur downtown Yangon, grei beliggenhet i forhold til samme downtown, smilende og hjelpsom betjening. Enkelt å skaffe taxi.
4
Etter min mening et overpriset hotell. Og betjeningen var altfor "bråkete" i gangene stor sett hele dagen mens de gjorde rent på rommene. Usedvanlig tregt internett, men det er slik det er i Myanmar, har jeg erfart.
Signe T. Gruppe Norway, 7. januar 2013
Sjarmerende, rent hotell med utmerket service

Rent rom, utmerket service
8,3
Hadde det veldig bra på Clover City hotell. Rommene var rene og bra, virket som om det var ganske nyoppusset. Betjeningen var veldig serviceinnstilte. Alle i resepsjonen ville hjelpe til samtidig. Veldig smilende. Bor gjerne på Clover City igjen. Bra beliggenhet i Yangon downtown
Tips om hotellegenskap: Fri wifi på rommene
Bjorn R. Reiste alene Norway, 15. desember 2012
NYTT HOTELL

Perfekt beliggenhet i et shabby nabolag
10
Hotellet er nytt. Ikke noe å utsette på standarden på hotellet.. Alt er strøkent. Hotellet ligger sentralt plassert (baksiden av Trader hotel) Gaten hotellet ligger i ser ikke så bra ut, men det er overhode ikke farlig å gå der. ALLE gater og smug i Yangon er "slitne" Europeisk restaurant 2 minutter unna hotellet og ved siden av Scott Market. Frokosten på hoteller er grei. Hotellet ordner taxi til alt du/dere vil se av Yangon. Sakura Tower som ligger 3 min unna anbefales. Ta turen opp i 20 etasje og ta en kaffe med den BESTE utsikten over hele Yangon. Natteliv eksisterer ikke i byen. Det er på dagtid byen lever og dette hotellet ligger perfekt til. Benyttet Clover City Center Hotel 2 ganger.
Tips: Sakura Tower. 3 min unna hotellet. (gåavstand)
Kare H. Gruppe Norway, 12. desember 2012
Bra butikkhotell sentralt beliggende

Beliggenhet
7,7
Bo midt i hjertet av Yangon til en fornuftig pris. Nytt butikkhotell med grei standard.
Bjorn R. Reiste alene Norway, 2. desember 2012
fantastisk sted

med perfekt plassering
10
du tar ikke feil ved å velge dette hotellet som ligger supert plassert i yangon.
Tips om sightseeing/attraksjoner: sakura tower
Chantel B. Par Canada, 6. april 2015
Nice for the money

Location, friendly staff, cleanliness
8,7
Stayed one night, hotel was clean staff was friendly and the restaurant looked really good (although we didn't eat there)
Ngan N. Reiste alene Vietnam, 6. april 2015
Comfy room, good location, bad breakfast

Central location close to everything, clean room, nice staff
5,7
For a short stay in Yangon center, this can be a good choice. Rooms are small but in good standard, very clean. However, in comparison to other 3-star standard hotels, this is not up to 3 star standard, also a bit pricey for its conditions.
Chayanoot T. Foretningsreisende Thailand, 4. april 2015
Place is very nice. All staff are friendly.

All staffs are very friendly and warm welcome. Place is very convenience.
9,3
This is my 3rd time to stay here. Everything is very good. Price is reasonable.
Ace A. Foretningsreisende Philippines, 30. mars 2015
Location is Good and Value for Money

Location and Friendly Hotel Staff
6,7
Friendly staff and the location is good.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Clover City Center Hotel YangonClover City Center Hotel Yangon - GjesteromClover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotelletClover City Center Hotel Yangon - GjesteromClover City Center Hotel Yangon - Kaffebar/kaféClover City Center Hotel Yangon - ResepsjonClover City Center Hotel Yangon - Inne i hotelletClover City Center Hotel Yangon - InngangClover City Center Hotel Yangon - Pub/salongClover City Center Hotel Yangon - RestaurantClover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotelletClover City Center Hotel Yangon - RestaurantClover City Center Hotel Yangon - RestaurantClover City Center Hotel Yangon - GjesteromClover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotelletClover City Center Hotel Yangon - GjesteromClover City Center Hotel Yangon - Inne i hotelletClover City Center Hotel Yangon - ResepsjonClover City Center Hotel Yangon - ResepsjonClover City Center Hotel Yangon - Inne i hotelletClover City Center Hotel Yangon - LobbyClover City Center Hotel Yangon - ResepsjonClover City Center Hotel Yangon - Pub/salongClover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotelletClover City Center Hotel Yangon - Gjesterom


AS-AGWEB-3B02