Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Clover City Center Hotel

No.217, 32 nd Street (upper block), Pabedan Township, Downtown Yangon, Yangon, Myanmar (Vis kart)

Reserver nå!

Clover City Center Hotel Yangon - Gjesterom Clover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Gjesterom Clover City Center Hotel Yangon - Kaffebar/kafé Clover City Center Hotel Yangon - Resepsjon Clover City Center Hotel Yangon - Inne i hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Inngang Clover City Center Hotel Yangon - Pub/salong Clover City Center Hotel Yangon - Restaurant Clover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Restaurant Clover City Center Hotel Yangon - Restaurant Clover City Center Hotel Yangon - Gjesterom Clover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Gjesterom Clover City Center Hotel Yangon - Inne i hotellet
Clover City Center Hotel Yangon - Resepsjon Clover City Center Hotel Yangon - Resepsjon Clover City Center Hotel Yangon - Inne i hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Lobby Clover City Center Hotel Yangon - Resepsjon Clover City Center Hotel Yangon - Pub/salong Clover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Gjesterom
Område Downtown Yangon Antall rom: 84
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 1967 anmeldelser

Verdi for pengene
6,6
Beliggenhet
8,3
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
5,7
Alle anmeldelser (1967)
Sorter etter:
Torstein W. Reiste alene Norway, 20. desember 2014
3-stjernes Hotel? Langt i fra.

Beliggenheten er ok. Ellers har jeg ikke mye positivt å si om hotellet, tatt i betrakning at de kaller seg 3-stjernes og tar seg betalt som om de var det.
4
Oppholdet var for så vidt problemfritt, men dette er ikke et 3-stjerners hotell og jeg får vanligvis mye bedre hotell til den prisen jeg betalte.
Sverre L. Reiste alene Norway, 5. mars 2013
Sentralt og hektisk

Greit å finne fram etter en tur downtown Yangon, grei beliggenhet i forhold til samme downtown, smilende og hjelpsom betjening. Enkelt å skaffe taxi.
4
Etter min mening et overpriset hotell. Og betjeningen var altfor "bråkete" i gangene stor sett hele dagen mens de gjorde rent på rommene. Usedvanlig tregt internett, men det er slik det er i Myanmar, har jeg erfart.
Signe T. Gruppe Norway, 7. januar 2013
Sjarmerende, rent hotell med utmerket service

Rent rom, utmerket service
8,3
Hadde det veldig bra på Clover City hotell. Rommene var rene og bra, virket som om det var ganske nyoppusset. Betjeningen var veldig serviceinnstilte. Alle i resepsjonen ville hjelpe til samtidig. Veldig smilende. Bor gjerne på Clover City igjen. Bra beliggenhet i Yangon downtown
Tips om hotellegenskap: Fri wifi på rommene
Bjorn R. Reiste alene Norway, 15. desember 2012
NYTT HOTELL

Perfekt beliggenhet i et shabby nabolag
10
Hotellet er nytt. Ikke noe å utsette på standarden på hotellet.. Alt er strøkent. Hotellet ligger sentralt plassert (baksiden av Trader hotel) Gaten hotellet ligger i ser ikke så bra ut, men det er overhode ikke farlig å gå der. ALLE gater og smug i Yangon er "slitne" Europeisk restaurant 2 minutter unna hotellet og ved siden av Scott Market. Frokosten på hoteller er grei. Hotellet ordner taxi til alt du/dere vil se av Yangon. Sakura Tower som ligger 3 min unna anbefales. Ta turen opp i 20 etasje og ta en kaffe med den BESTE utsikten over hele Yangon. Natteliv eksisterer ikke i byen. Det er på dagtid byen lever og dette hotellet ligger perfekt til. Benyttet Clover City Center Hotel 2 ganger.
Tips: Sakura Tower. 3 min unna hotellet. (gåavstand)
Kare H. Gruppe Norway, 12. desember 2012
Bra butikkhotell sentralt beliggende

Beliggenhet
7,7
Bo midt i hjertet av Yangon til en fornuftig pris. Nytt butikkhotell med grei standard.
Bjorn R. Reiste alene Norway, 2. desember 2012
fantastisk sted

med perfekt plassering
10
du tar ikke feil ved å velge dette hotellet som ligger supert plassert i yangon.
Tips om sightseeing/attraksjoner: sakura tower
Piyaluck M. Gruppe Thailand, 19. mai 2015
Smart Hotel

Price Location Room
9,3
All is good, love it.
Chan Y. Par Malaysia, 12. mai 2015
Best Location and Value money

Location / Convenient / Budget
6
Location very nice, but in a small narrow behind Shangri La hotel. Walking distance to Scott market, few sightseeing place. is in indian street, easy find indian food and temple within short walking distance
Robert C. Reiste alene United Kingdom, 11. mai 2015
Great Base for exploring Yangon

Location, Friendly Staff, Cleanliness
8
I stayed at the Clover City Center Hotel twice, at the beginning and end of my trip around Myanmar. Both times I booked a Superior Double Room - the first time I got a spacious room at the front of the hotel, the second time a rather small room at the back of the hotel (same description, same price!) That said, both times the room was perfectly adequate and spotlessly clean. The only thing I didn't like about the rooms is the large LED TV installed terrifyingly (but i'm sure securely) over the bed. The staff are all very friendly and spoke good English. The hotel WiFi appears to be pot luck, on my first stay is was very quick, on my second stay I could barely open an email. As other reviewers have mentioned, there is construction opposite the hotel, however I did not notice the noise inside the hotel. There did not appear to be a choice of breakfast at the hotel. I sat down as was brought meat, potatoes, eggs, toast, croissants, pastry, tea and juice - there is bound to be something that you like. I also had some lunch at the hotel before heading off to the airport, they have a selection of asian and western foods, that was prepared quickly and was tasty. The location of the hotel, one street over from Sule Pagoda Rd is ideal for exploring downtown Yangon, the Sule Pagoda itself is just a 5 minute walk away, as is Chinatown and Aung San (Scott) Market. I even walked to the Shwedagon Pagoda and Kandawgyi Lake. Overall I would stay at the hotel again (and I did).
Joel M. Reiste alene United States of America, 5. mai 2015
Great location, friendly and accommodating staff

Location, cleanliness, and staff performance
9,3
It was great! The location is right at the city center with a lot of local restaurants and stores. It is within walking distance to Sule Pagoda Bogyoke Aung San Market, Holy Trinity Church, and the park. The staff were very friendly and provided excellent and quick service.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!


AS-AGWEB-3C02