eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Clover City Center Hotel

No.217, 32 nd Street (upper block), Pabedan Township, Downtown Yangon, Yangon, Myanmar (Vis kart)

Reserver nå!

Clover City Center Hotel Yangon - Gjesterom Clover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Gjesterom Clover City Center Hotel Yangon - Kaffebar/kafé Clover City Center Hotel Yangon - Resepsjon Clover City Center Hotel Yangon - Inne i hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Inngang Clover City Center Hotel Yangon - Pub/salong Clover City Center Hotel Yangon - Restaurant Clover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Restaurant Clover City Center Hotel Yangon - Restaurant Clover City Center Hotel Yangon - Gjesterom Clover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Gjesterom Clover City Center Hotel Yangon - Inne i hotellet
Clover City Center Hotel Yangon - Resepsjon Clover City Center Hotel Yangon - Resepsjon Clover City Center Hotel Yangon - Inne i hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Lobby Clover City Center Hotel Yangon - Resepsjon Clover City Center Hotel Yangon - Pub/salong Clover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotellet Clover City Center Hotel Yangon - Gjesterom
Område Downtown Yangon Antall rom: 84
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 1904 anmeldelser

Verdi for pengene
6,6
Sted
8,3
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
5,6
Alle anmeldelser (1904)
Sorter etter:
Torstein W. Reiste alene Norway, 20. desember 2014
3-stjernes Hotel? Langt i fra.

Beliggenheten er ok. Ellers har jeg ikke mye positivt å si om hotellet, tatt i betrakning at de kaller seg 3-stjernes og tar seg betalt som om de var det.
4
Oppholdet var for så vidt problemfritt, men dette er ikke et 3-stjerners hotell og jeg får vanligvis mye bedre hotell til den prisen jeg betalte.
Sverre L. Reiste alene Norway, 5. mars 2013
Sentralt og hektisk

Greit å finne fram etter en tur downtown Yangon, grei beliggenhet i forhold til samme downtown, smilende og hjelpsom betjening. Enkelt å skaffe taxi.
4
Etter min mening et overpriset hotell. Og betjeningen var altfor "bråkete" i gangene stor sett hele dagen mens de gjorde rent på rommene. Usedvanlig tregt internett, men det er slik det er i Myanmar, har jeg erfart.
Signe T. Gruppe Norway, 7. januar 2013
Sjarmerende, rent hotell med utmerket service

Rent rom, utmerket service
8,3
Hadde det veldig bra på Clover City hotell. Rommene var rene og bra, virket som om det var ganske nyoppusset. Betjeningen var veldig serviceinnstilte. Alle i resepsjonen ville hjelpe til samtidig. Veldig smilende. Bor gjerne på Clover City igjen. Bra beliggenhet i Yangon downtown
Tips om hotellegenskap: Fri wifi på rommene
Bjorn R. Reiste alene Norway, 15. desember 2012
NYTT HOTELL

Perfekt beliggenhet i et shabby nabolag
10
Hotellet er nytt. Ikke noe å utsette på standarden på hotellet.. Alt er strøkent. Hotellet ligger sentralt plassert (baksiden av Trader hotel) Gaten hotellet ligger i ser ikke så bra ut, men det er overhode ikke farlig å gå der. ALLE gater og smug i Yangon er "slitne" Europeisk restaurant 2 minutter unna hotellet og ved siden av Scott Market. Frokosten på hoteller er grei. Hotellet ordner taxi til alt du/dere vil se av Yangon. Sakura Tower som ligger 3 min unna anbefales. Ta turen opp i 20 etasje og ta en kaffe med den BESTE utsikten over hele Yangon. Natteliv eksisterer ikke i byen. Det er på dagtid byen lever og dette hotellet ligger perfekt til. Benyttet Clover City Center Hotel 2 ganger.
Tips: Sakura Tower. 3 min unna hotellet. (gåavstand)
Kare H. Gruppe Norway, 12. desember 2012
Bra butikkhotell sentralt beliggende

Beliggenhet
7,7
Bo midt i hjertet av Yangon til en fornuftig pris. Nytt butikkhotell med grei standard.
Bjorn R. Reiste alene Norway, 2. desember 2012
fantastisk sted

med perfekt plassering
10
du tar ikke feil ved å velge dette hotellet som ligger supert plassert i yangon.
Tips om sightseeing/attraksjoner: sakura tower
Lo M. Par China, 25. februar 2015
good location

location, service and cleanliness
8
overall good
Wee T. Par Singapore, 21. februar 2015
Great for this price category

Central Location, Decent food from small cafeteria, Quiet
9,3
First time visiting yangon. Heard much (negative) things about the accommodation and food. So was kinda prepared for the worst. But, Clover City was actually quite acceptable. It's like Hotel 81 in Singapore. Small, basic, to a good extend clean, hassle free, and staffs there speaks good English and friendly. Upon arrival, they serve me a welcome drink, and immediately offered me the wifi password. Food in the cafe is decent, i go for western food mainly. There is a convenient store nearby, whih is much better compared to many other stores further away. I did not have the breakfast as i was catching an early flight. Note: There is 2 Clover outlets of same operations on the same street, within a short walking distance. Taxi may not get the right one. The street where it was on is very local and dodgy at first sight, but its really OK. I realized most streets are like that.
Chandler V. Foretningsreisende Canada, 13. februar 2015
Okay for business travelers

Location, location, location
5,7
Its small and with very limited services, yet if you are working all day and busy its a good place
Kohei W. Foretningsreisende Japan, 7. februar 2015
nice location

location, price, staff
6
Staff is so friendly, and location is good, close to market, and many kinds of restaurant.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Clover City Center Hotel YangonClover City Center Hotel Yangon - GjesteromClover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotelletClover City Center Hotel Yangon - GjesteromClover City Center Hotel Yangon - Kaffebar/kaféClover City Center Hotel Yangon - ResepsjonClover City Center Hotel Yangon - Inne i hotelletClover City Center Hotel Yangon - InngangClover City Center Hotel Yangon - Pub/salongClover City Center Hotel Yangon - RestaurantClover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotelletClover City Center Hotel Yangon - RestaurantClover City Center Hotel Yangon - RestaurantClover City Center Hotel Yangon - GjesteromClover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotelletClover City Center Hotel Yangon - GjesteromClover City Center Hotel Yangon - Inne i hotelletClover City Center Hotel Yangon - ResepsjonClover City Center Hotel Yangon - ResepsjonClover City Center Hotel Yangon - Inne i hotelletClover City Center Hotel Yangon - LobbyClover City Center Hotel Yangon - ResepsjonClover City Center Hotel Yangon - Pub/salongClover City Center Hotel Yangon - Utsiden av hotelletClover City Center Hotel Yangon - Gjesterom


AS-AGWEB-3B02