Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Coconut Village Resort

20 Prachanukroh Road, Patong, Phuket, Thailand 83150

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 745 anmeldelser

6 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,6
Beliggenhet
8,0
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,3
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,9
Alle anmeldelser (745)
Sorter etter:
David I. Småbarnsfamilie Sweden, 18. mai 2014
Ok pool och trevlig personal

läget, poolen, personalen
8,7
Bodde här i en vecka med fru och barn, rummen var rena och hördes inget oljud utifrån, bodde i ett superior rum med balkongen mot poolen så kan inte svara för att alla rum är lika tysta. Allt som allt så var det en bra vistelse och personalen var hjälpsamma och trevliga och till det priset vi betalade så kan man inte förvänta sig något bättre heller. Skulle absolut rekommendera detta hotell åt andra och är inte omöjligt att jag bor på detta hotell nästa gång också
Rapporter denne anmeldelsen
Bjorn T. Familie med store barn Norway, 3. august 2013
Jaquzzi room

rom og lokasjon, nært til stranden.
7
Bodde på hotellet som var greit men ikke mer, frokosten var kjedelig. Jaquzzi rommet var i 3 etg. Uten heis men det var stille og rolig.
Rapporter denne anmeldelsen
Bjorn T. Familie med store barn Norway, 3. august 2013
dårlig rom og masse som ikke fungerte.

ville ikke bodd på dette rommet igjen.
3,7
Dårlig standard rom uten safe og flere lys som ikke fungerte. Rommet syntes vi var så dårlig at vi oppgraderte til ett Deluxe rom som var mye bedre.
Rapporter denne anmeldelsen
Bjorn T. Familie med store barn Norway, 2. august 2013
ok hotell ikke langt fra stranden.

gå avstand til det meste.
4
Ikke så veldig fornøyd men det var greit, kjedelig frokost. Rommet lå i 1 etg. Og virket veldig mørkt og dystert, mini badekar.
Rapporter denne anmeldelsen
Oevind B. Reiste alene Norway, 3. desember 2010
Hyggelig personale og topp service

personalet
8
Likte meg veldig godt og kan tenkte meg å bo der igjen
Tips om sightseeing/attraksjoner: James Bond øya, Fantasea Show, taiboksing
Rapporter denne anmeldelsen
Trygve K. Par Norway, 5. januar 2010
Oase i Phuket

Deilig basseng, super frokost, hyggelig betjening
8,3
Hotellet ligger på enden av Patong beach, noe som gjør at det er litt roligere enn resten av Patong. Frokosten er super med stort utvalg av frukt og varmmat. Rommene rene selv om det er noe slitasje her og der. Alle rommene ligger i kun få meter fra bassenget som er et stort pluss ved dette stedet.
Restauranttips: Ta en tuk tuk til nordenden av Patong og spis middag på Sabai beach resturant. Flott beliggenhet og god mat på stranden.
Rapporter denne anmeldelsen
Feng N. Par Malaysia, 16. april 2016
birthday trip celebration
4,7
a bit disappointed with staff service upon arrival. we arrived hotel around 1200noon and requested if can arrange for early check in but been rejected by front counter staffs immediately without offer help like checking if there any room available on that day. Air-cond not cold and checked by house keeping staff, nothing getting better. We also found laundry service for this hotel but when we sending our dirty/ wet clothes to front office, they said they do not provide laundry service and get us send to others shop to wash. It's songkran festival and almost all of our clothes are wet yet we have to purchase new clothes just because hotel not able to provide laundry service as "service /facilities" show in hotel room.
Rapporter denne anmeldelsen
Gerli M. Par Estonia, 4. april 2016
Loved it!
6,7
Great pool, clean rooms and very friendly staff.
Rapporter denne anmeldelsen
Hemanth R. Gruppe United Kingdom, 28. mars 2016
Good
6,7
Very good staff, quiet and pleasant area..
Rapporter denne anmeldelsen
Matthew P. Reiste alene United Kingdom, 24. mars 2016
Decent hotel
5,3
Nice place to stay in Patong beach area . About 15-20 min walk from bangla road area , so a bit quieter which was nice , decent breakfast included , lovely pool area , would stay here again if in Phuket
Rapporter denne anmeldelsen
1-6 av 6 anmeldelser
Coconut Village Resort PhuketCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - Kaffebar/kaféCoconut Village Resort Phuket - Kaffebar/kaféCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - Mat og drikkeCoconut Village Resort Phuket - Kaffebar/kaféCoconut Village Resort Phuket - Kaffebar/kaféCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - StrandCoconut Village Resort Phuket - StrandCoconut Village Resort Phuket - StrandCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - BadCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - Utsiden av hotelletCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3C04