Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Coconut Village Resort

20 Prachanukroh Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

Coconut Village Resort Phuket - Svømmebasseng Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Kaffebar/kafé Coconut Village Resort Phuket - Kaffebar/kafé Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Mat og drikke Coconut Village Resort Phuket - Kaffebar/kafé Coconut Village Resort Phuket - Kaffebar/kafé Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom
Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Svømmebasseng
Område Patong Antall rom: 85
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 685 anmeldelser

Verdi for pengene
7,6
Beliggenhet
8,0
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,3
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,9
Alle anmeldelser (685)
Sorter etter:
David I. Småbarnsfamilie Sweden, 18. mai 2014
Ok pool och trevlig personal

läget, poolen, personalen
8,7
Bodde här i en vecka med fru och barn, rummen var rena och hördes inget oljud utifrån, bodde i ett superior rum med balkongen mot poolen så kan inte svara för att alla rum är lika tysta. Allt som allt så var det en bra vistelse och personalen var hjälpsamma och trevliga och till det priset vi betalade så kan man inte förvänta sig något bättre heller. Skulle absolut rekommendera detta hotell åt andra och är inte omöjligt att jag bor på detta hotell nästa gång också
Bjorn T. Familie med store barn Norway, 3. august 2013
Jaquzzi room

rom og lokasjon, nært til stranden.
7
Bodde på hotellet som var greit men ikke mer, frokosten var kjedelig. Jaquzzi rommet var i 3 etg. Uten heis men det var stille og rolig.
Bjorn T. Familie med store barn Norway, 3. august 2013
dårlig rom og masse som ikke fungerte.

ville ikke bodd på dette rommet igjen.
3,7
Dårlig standard rom uten safe og flere lys som ikke fungerte. Rommet syntes vi var så dårlig at vi oppgraderte til ett Deluxe rom som var mye bedre.
Bjorn T. Familie med store barn Norway, 2. august 2013
ok hotell ikke langt fra stranden.

gå avstand til det meste.
4
Ikke så veldig fornøyd men det var greit, kjedelig frokost. Rommet lå i 1 etg. Og virket veldig mørkt og dystert, mini badekar.
Oevind B. Reiste alene Norway, 3. desember 2010
Hyggelig personale og topp service

personalet
8
Likte meg veldig godt og kan tenkte meg å bo der igjen
Tips om sightseeing/attraksjoner: James Bond øya, Fantasea Show, taiboksing
Trygve K. Par Norway, 5. januar 2010
Oase i Phuket

Deilig basseng, super frokost, hyggelig betjening
8,3
Hotellet ligger på enden av Patong beach, noe som gjør at det er litt roligere enn resten av Patong. Frokosten er super med stort utvalg av frukt og varmmat. Rommene rene selv om det er noe slitasje her og der. Alle rommene ligger i kun få meter fra bassenget som er et stort pluss ved dette stedet.
Restauranttips: Ta en tuk tuk til nordenden av Patong og spis middag på Sabai beach resturant. Flott beliggenhet og god mat på stranden.
Aldrin C. Småbarnsfamilie Philippines, 18. mars 2015
Bad Experience

Location
5,7
Bad experience. We have strictly reserved a non smoking room several months back but we were given a connecting room that has a very strong smoking smell. The staff were not so accommodating. We complain to them at first but the best thing that they can do is to spray air freshener and said that they are fully booked at the moment...until we strongly insist!!!
Maros K. Gruppe Slovakia, 15. mars 2015
Nice place to stay

Location Friendly staff Good performance
10
Stayed as group Enjoyed the time Walking distance from beach and main streets Very helpful staff C u next time again :-)
Yashasvi T. Par India, 19. februar 2015
Very Good!

Spacious rooms, responsive staff and good ambience.
9,3
Peter B. Reiste alene Switzerland, 7. februar 2015
goog

ocation , staff, room
8,3
o internet in room

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Coconut Village Resort PhuketCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - Kaffebar/kaféCoconut Village Resort Phuket - Kaffebar/kaféCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - Mat og drikkeCoconut Village Resort Phuket - Kaffebar/kaféCoconut Village Resort Phuket - Kaffebar/kaféCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - StrandCoconut Village Resort Phuket - StrandCoconut Village Resort Phuket - StrandCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - BadCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - Utsiden av hotelletCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - Gjesterom


AS-AGWEB-3A02