Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Coconut Village Resort

20 Prachanukroh Rd.,, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Coconut Village Resort Phuket - Svømmebasseng Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Suiterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Balkong/terasse Coconut Village Resort Phuket - Bad Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Suiterom Coconut Village Resort Phuket - Suiterom Coconut Village Resort Phuket - Suiterom Coconut Village Resort Phuket - Suiterom Coconut Village Resort Phuket - Suiterom Coconut Village Resort Phuket - Bad Coconut Village Resort Phuket - Bad Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom
Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Hage Coconut Village Resort Phuket - Svømmebasseng Coconut Village Resort Phuket - Svømmebasseng Coconut Village Resort Phuket - Svømmebasseng Coconut Village Resort Phuket - Svømmebasseng Coconut Village Resort Phuket - Svømmebasseng Coconut Village Resort Phuket - Restaurant Coconut Village Resort Phuket - Svømmebasseng
Sted: Patong Antall rom: 85
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 621 anmeldelser

Verdi for pengene
7,6
Sted
8,0
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,3
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,9
Alle anmeldelser (621)
Bjorn T. Familie med store barn Norway, 3. august 2013
Jaquzzi room

rom og lokasjon, nært til stranden.
7
Bodde på hotellet som var greit men ikke mer, frokosten var kjedelig. Jaquzzi rommet var i 3 etg. Uten heis men det var stille og rolig.
Bjorn T. Familie med store barn Norway, 3. august 2013
dårlig rom og masse som ikke fungerte.

ville ikke bodd på dette rommet igjen.
3,7
Dårlig standard rom uten safe og flere lys som ikke fungerte. Rommet syntes vi var så dårlig at vi oppgraderte til ett Deluxe rom som var mye bedre.
Bjorn T. Familie med store barn Norway, 2. august 2013
ok hotell ikke langt fra stranden.

gå avstand til det meste.
4
Ikke så veldig fornøyd men det var greit, kjedelig frokost. Rommet lå i 1 etg. Og virket veldig mørkt og dystert, mini badekar.
Oevind B. Reiste alene Norway, 3. desember 2010
Hyggelig personale og topp service

personalet
8
Likte meg veldig godt og kan tenkte meg å bo der igjen
Tips om sightseeing/attraksjoner: James Bond øya, Fantasea Show, taiboksing
Trygve K. Par Norway, 5. januar 2010
Oase i Phuket

Deilig basseng, super frokost, hyggelig betjening
8,3
Hotellet ligger på enden av Patong beach, noe som gjør at det er litt roligere enn resten av Patong. Frokosten er super med stort utvalg av frukt og varmmat. Rommene rene selv om det er noe slitasje her og der. Alle rommene ligger i kun få meter fra bassenget som er et stort pluss ved dette stedet.
Restauranttips: Ta en tuk tuk til nordenden av Patong og spis middag på Sabai beach resturant. Flott beliggenhet og god mat på stranden.
Rhonda N. Reiste alene Australia, 16. april 2014
Great Location

Location, quiet and close shopping
8,3
We enjoyed our stay at the Coconut Village, it's close t to the beach, bars, shopping and restaurants. We did how ever have an issue with a blue beach towel that was taken out of our room by house keeping that clearly wasn't one of theirs.
Mohd A. Par Malaysia, 14. april 2014
Fair experience in this hotel

Value for money, great location and nice swimming pool
6,7
We stayed for 3 nights during songkran day. Staffs friendly and give full cooperation. Small look vey old and not clean so much. Air on not working as usual and breakfast not many choices.
Ian S. Par Australia, 31. mars 2014
Great staff .great breakfast and all round great

Staff. Pool.clean rooms
10
Have stayed here before and was as good as the first time .
Nigel B. Par United Kingdom, 28. februar 2014
Quiet and comfortable

Locatio, staff, cleanliness
8,7
Very pleasant stay and convenient for day trips and other activities
James W. Familie med store barn United Kingdom, 18. februar 2014
excellent

location, friendly staff, value for money
8,7
the staff were excellent with my request to change rooms, as i had booked the wrong type. they went out of their way to provide extra beds for the children, and upgrade when possible. generally an excellent stay. location just 2 mins walk from the beach, yet the rooms are secluded from the busy street.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Coconut Village Resort PhuketCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - SuiteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - Balkong/terasseCoconut Village Resort Phuket - BadCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - SuiteromCoconut Village Resort Phuket - SuiteromCoconut Village Resort Phuket - SuiteromCoconut Village Resort Phuket - SuiteromCoconut Village Resort Phuket - SuiteromCoconut Village Resort Phuket - BadCoconut Village Resort Phuket - BadCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - HageCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - RestaurantCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - Svømmebasseng

Kundeanmeldelser - Coconut Village Resort, Phuket

AS-AGWEB-3A01