eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Coconut Village Resort

20 Prachanukroh Rd.,, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Coconut Village Resort Phuket - Suiterom Coconut Village Resort Phuket - Suiterom Coconut Village Resort Phuket - Suiterom Coconut Village Resort Phuket - Suiterom Coconut Village Resort Phuket - Suiterom Coconut Village Resort Phuket - Suiterom Coconut Village Resort Phuket - Suiterom Coconut Village Resort Phuket - Suiterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Svømmebasseng Coconut Village Resort Phuket - Svømmebasseng Coconut Village Resort Phuket - Rekreasjonsfasiliteter Coconut Village Resort Phuket - Rekreasjonsfasiliteter Coconut Village Resort Phuket - Rekreasjonsfasiliteter
Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Svømmebasseng Coconut Village Resort Phuket - Svømmebasseng Coconut Village Resort Phuket - Restaurant Coconut Village Resort Phuket - Utsiden av hotellet Coconut Village Resort Phuket - Suiterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom Coconut Village Resort Phuket - Gjesterom
Område Patong Antall rom: 85
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 652 anmeldelser

Verdi for pengene
7,6
Sted
8,0
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,3
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,9
Alle anmeldelser (652)
Sorter etter:
David I. Småbarnsfamilie Sweden, 18. mai 2014
Ok pool och trevlig personal

läget, poolen, personalen
8,7
Bodde här i en vecka med fru och barn, rummen var rena och hördes inget oljud utifrån, bodde i ett superior rum med balkongen mot poolen så kan inte svara för att alla rum är lika tysta. Allt som allt så var det en bra vistelse och personalen var hjälpsamma och trevliga och till det priset vi betalade så kan man inte förvänta sig något bättre heller. Skulle absolut rekommendera detta hotell åt andra och är inte omöjligt att jag bor på detta hotell nästa gång också
Bjorn T. Familie med store barn Norway, 3. august 2013
Jaquzzi room

rom og lokasjon, nært til stranden.
7
Bodde på hotellet som var greit men ikke mer, frokosten var kjedelig. Jaquzzi rommet var i 3 etg. Uten heis men det var stille og rolig.
Bjorn T. Familie med store barn Norway, 3. august 2013
dårlig rom og masse som ikke fungerte.

ville ikke bodd på dette rommet igjen.
3,7
Dårlig standard rom uten safe og flere lys som ikke fungerte. Rommet syntes vi var så dårlig at vi oppgraderte til ett Deluxe rom som var mye bedre.
Bjorn T. Familie med store barn Norway, 2. august 2013
ok hotell ikke langt fra stranden.

gå avstand til det meste.
4
Ikke så veldig fornøyd men det var greit, kjedelig frokost. Rommet lå i 1 etg. Og virket veldig mørkt og dystert, mini badekar.
Oevind B. Reiste alene Norway, 3. desember 2010
Hyggelig personale og topp service

personalet
8
Likte meg veldig godt og kan tenkte meg å bo der igjen
Tips om sightseeing/attraksjoner: James Bond øya, Fantasea Show, taiboksing
Trygve K. Par Norway, 5. januar 2010
Oase i Phuket

Deilig basseng, super frokost, hyggelig betjening
8,3
Hotellet ligger på enden av Patong beach, noe som gjør at det er litt roligere enn resten av Patong. Frokosten er super med stort utvalg av frukt og varmmat. Rommene rene selv om det er noe slitasje her og der. Alle rommene ligger i kun få meter fra bassenget som er et stort pluss ved dette stedet.
Restauranttips: Ta en tuk tuk til nordenden av Patong og spis middag på Sabai beach resturant. Flott beliggenhet og god mat på stranden.
Rachel K. Småbarnsfamilie Malaysia, 7. september 2014
Location near Potong Beach

Location/ Food/ Staff Peformance
5,7
The room Adaptor more then 6 pcs, only one in Bathroom can use. Food only try the breakfast, but I feel is quite normal. The hotel distance is far to the shopping mall is more then 30 mins
Jan L. Reiste alene Australia, 29. august 2014
the best hotel in patong

location, clean rooms and friendly staff
10
I love this hotel. This is the 4th time I have stayed there. Some of the staff remember me from the times I have stayed there before and I remember them as well. Its been 4 years since I have been there.
Hu M. Familie med store barn China, 4. august 2014
nice place

location is good, price also is good.
7
Evelyn R. Reiste alene Australia, 1. august 2014
Good location

Central but quiet location, good size room, nice pool
8
Coconut village is well located just a couple of hundred metres from the main tourist area and similar to the beach without all the noise. Breakfast area has been moved so you have to go just outside hotel to the new restaurant and is right on the road, selection also seems to have been reduced. All in all for the price i think its good value.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Coconut Village Resort PhuketCoconut Village Resort Phuket - SuiteromCoconut Village Resort Phuket - SuiteromCoconut Village Resort Phuket - SuiteromCoconut Village Resort Phuket - SuiteromCoconut Village Resort Phuket - SuiteromCoconut Village Resort Phuket - SuiteromCoconut Village Resort Phuket - SuiteromCoconut Village Resort Phuket - SuiteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - RekreasjonsfasiliteterCoconut Village Resort Phuket - RekreasjonsfasiliteterCoconut Village Resort Phuket - RekreasjonsfasiliteterCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - SvømmebassengCoconut Village Resort Phuket - RestaurantCoconut Village Resort Phuket - Utsiden av hotelletCoconut Village Resort Phuket - SuiteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - GjesteromCoconut Village Resort Phuket - Gjesterom


AS-AGWEB-3B06