Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Comfort Lodge

2/F Block A, Knight Garden, 7 - 8 Tak Hing Street, Jordan, Hongkong

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Hyggelig

6,6

fra 883 anmeldelser

1 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
6,4
Beliggenhet
8,3
Ansattes arbeid
6,2
Hotellforhold/renslighet
6,5
Romkomfort/standard
6,7
Mat/middag
5,5
Alle anmeldelser (883)
Sorter etter:
Vidar H. Par Norway, 4. oktober 2015
Men dette er da intet HOTEL!!

Sentral beliggenhet, grei pris og hyggelig personale.
6,7
Vi forventa faktisk et HOTELL - men dette var intet mer enn et rom... Selv navnet - "Comfort Lodge" - er noe som kun eksisterer i annonsa... I likhet med den lovede "utsikt til en hage"... Her var det ingen resepsjon, ingen restaurant, overhode intet som kunne engang MINNE om noe "hotell". Men de ansatte var bare smil og velvilje, saa vi orka ikke aa klage. Men AGODA burde virkelig sjekke markedsforinga til enkelte av deres "hoteller"...!!!
Rapporter denne anmeldelsen
Rio S. Forretningsreisende Indonesia, 12. januar 2016
fraud
2
it completely fraud, please take care. it not a hotel, its apartment more likely, we have to ring a bell to enter, all maid were wearing pajama, i've ask to change the bedcover but they just ignore me, we cannot lock the door properly, room's smell is musty. light very dimmed
Rapporter denne anmeldelsen
Pupana K. Par Thailand, 5. desember 2015
Near MTR Jordan

Near MTR, Shopping Street, Safety
6
+ This hotel is very near mtr jordan and shopping street - the light in the room is not enough for using
Rapporter denne anmeldelsen
Yu W. Familie med store barn Singapore, 19. november 2015
More like a Hostel

Location , friendly staff , clean rooms
6
It's disappointing that I did not get all the rooms as per my booking . Only 2 rooms were according to my booking . Instead of a super double room , I got a room with one double bed . The double bed is too small for 2 adults . Instead of a twin room , I was given 2 single rooms .
Rapporter denne anmeldelsen
Richard K. Forretningsreisende United States of America, 6. november 2015
Location good but for slightly more expensive

none
5,3
Rapporter denne anmeldelsen
Robert C. Forretningsreisende United States of America, 23. september 2015
location

location
5,3
Sleep well.
Rapporter denne anmeldelsen
Son T. Par Vietnam, 22. juni 2015
good hotel

near center trading
8,7
very good
Rapporter denne anmeldelsen
Szeto P. Forretningsreisende Hong Kong, 17. juni 2015
Near MTR

Near mtr, comfortable, cheap rental
6
Rapporter denne anmeldelsen
Szeto P. Forretningsreisende Hong Kong, 11. juni 2015
Near MTR, cheap rental

Near MTR, cheap rental, convenience
5,3
Rapporter denne anmeldelsen
Chong T. Forretningsreisende Malaysia, 24. mai 2015
Just for a night

Cheap for overnight
6
OK .. only.. nothing good
Rapporter denne anmeldelsen
1 av 1 anmeldelse
Comfort Lodge HongkongComfort Lodge Hongkong - BadComfort Lodge Hongkong - GjesteromComfort Lodge Hongkong - GjesteromComfort Lodge Hongkong - GjesteromComfort Lodge Hongkong - GjesteromComfort Lodge Hongkong - GjesteromComfort Lodge Hongkong - Inne i hotelletComfort Lodge Hongkong - FasiliteterComfort Lodge Hongkong - Tranport i nærhetenComfort Lodge Hongkong - Tranport i nærhetenComfort Lodge Hongkong - FasiliteterComfort Lodge Hongkong - BadComfort Lodge Hongkong - BadComfort Lodge Hongkong - GjesteromComfort Lodge Hongkong - GjesteromComfort Lodge Hongkong - GjesteromComfort Lodge Hongkong - GjesteromComfort Lodge Hongkong - GjesteromComfort Lodge Hongkong - GjesteromComfort Lodge Hongkong - GjesteromComfort Lodge Hongkong - GjesteromComfort Lodge Hongkong - GjesteromComfort Lodge Hongkong - GjesteromComfort Lodge Hongkong - Inngang


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A07