Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Cordis Hong Kong at Langham Place

555 Shanghai Street, Mongkok, Hongkong

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,6

fra 3062 anmeldelser

2 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,9
Beliggenhet
9,2
Ansattes arbeid
8,7
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
8,8
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (3062)
Sorter etter:
Mina N. Reiste alene Norway, 29. juni 2014
Altfor mye støy.

Bra beliggenhet, engelstalende personal og inernett.
6,7
Jeg fikk et rom med en dør til neste rom. Dette fører til at støy fra naborommet er høy. Umulig å ha det stille i mitt rom når naborommet har på tv og hele slekta si var på naoborommet å snakke til 3-4 am om morgen. Første natten røykte naborommet og lukten kom over til mitt rom. Etg. jeg bodde skulle være røykefri.
Rapporter denne anmeldelsen
Knut E. Par Norway, 10. september 2011
Fantastisk service

Gjestfritt personale, og meget bra Club Floor
9,3
En meget god hotellopplevelse. Profesjonellt personale, utsøkt frokost, og en club floor i 42 etg med kalde forfriskninger og fingermat når det måtte passe. Kan anbefales på det sterkeste.
Rapporter denne anmeldelsen
Shujun Y. Familie med store barn China, 6. februar 2016
Good location small room

Good location, cleanliness
8,3
Rapporter denne anmeldelsen
Wiruch K. Reiste alene Thailand, 30. januar 2016
Very comfy bed and good location

Best Location / nice hotel room/ friendly staffs
9,3
Have a pleasant stay !! So happy
Rapporter denne anmeldelsen
Charlie Y. Forretningsreisende United States of America, 28. januar 2016
Good location

Nearby shopping and restaurants, mall attached.
8,3
Nice convenient location for everything you need.
Rapporter denne anmeldelsen
Evelyn F. Gruppe Singapore, 14. januar 2016
Thumbs up for Cordis Hotel

Location, comfort, views
9
Nothing short of amazing and comfort.
Rapporter denne anmeldelsen
Zhenwei N. Småbarnsfamilie Singapore, 6. januar 2016
Good location with great staff

Location,room,food
9
It was my number 1 choice for stay in Hong Kong due to its location. They changed name to cordis, but their service was good.
Rapporter denne anmeldelsen
Malcolm M. Reiste alene Australia, 5. januar 2016
Cordis name change, but still 5star!

Staff, the corner studio room, location
9,3
Rapporter denne anmeldelsen
Mei Y. Reiste alene Malaysia, 4. januar 2016
Good location

Location, facilities, food
8
Do not miss out on their free walking tours provided to hotel guests.
Rapporter denne anmeldelsen
Preamrudee C. Familie med store barn Thailand, 3. januar 2016
Excellent Services

Clean comfortable but too expensive if compare to the other5star
9,3
We have a good time in this hotel.
Rapporter denne anmeldelsen
1-2 av 2 anmeldelser
Cordis Hong Kong at Langham Place HongkongCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - LobbyCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - LobbyCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - TreningsromCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - SpaCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - SpaCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - SpaCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - SpaCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - SpaCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - SpaCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - GjesteromCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - BadCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - DansesalCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - SpaCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - SpaCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - SpaCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - BadCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - DirektørsalongCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - DirektørsalongCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - DirektørsalongCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - DirektørsalongCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - GjesteromCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - Inne i hotelletCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - Inne i hotelletCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - Inne i hotelletCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - SuiteromCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - GjesteromCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - GjesteromCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - Svømmebasseng


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C05