Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Cordis Hong Kong at Langham Place

555 Shanghai Street, Mongkok, Hongkong

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,6

fra 3120 anmeldelser

2 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,9
Beliggenhet
9,2
Ansattes arbeid
8,7
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
8,8
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (3120)
Sorter etter:
Mina N. Reiste alene Norway, 29. juni 2014
Altfor mye støy.

Bra beliggenhet, engelstalende personal og inernett.
6,7
Jeg fikk et rom med en dør til neste rom. Dette fører til at støy fra naborommet er høy. Umulig å ha det stille i mitt rom når naborommet har på tv og hele slekta si var på naoborommet å snakke til 3-4 am om morgen. Første natten røykte naborommet og lukten kom over til mitt rom. Etg. jeg bodde skulle være røykefri.
Rapporter denne anmeldelsen
Knut E. Par Norway, 10. september 2011
Fantastisk service

Gjestfritt personale, og meget bra Club Floor
9,3
En meget god hotellopplevelse. Profesjonellt personale, utsøkt frokost, og en club floor i 42 etg med kalde forfriskninger og fingermat når det måtte passe. Kan anbefales på det sterkeste.
Rapporter denne anmeldelsen
Nan C. Forretningsreisende Taiwan, 29. april 2016
very decent stay
6
good location, good service, good people and spotless room
Rapporter denne anmeldelsen
Shiying D. Familie med store barn Singapore, 26. april 2016
3 night stay
6
Great location, clean and spacious room
Rapporter denne anmeldelsen
Lau W. Småbarnsfamilie Macau, 23. april 2016
quite good
4
near mtr station and shopping mall just downstairs of the hotel
Rapporter denne anmeldelsen
Stephanie K. Gruppe Singapore, 21. april 2016
Impressive service, enjoyed stay
6,7
Excellent location that is connected to a large mall Langham Place with lots of shopping and supermarket just below. The MTR is also just literally downstairs. The staff have been very helpful and friendly with our requests. There were lots of perks but we didn't get the time or chance to try such as the free ipad rental, complimentary daily tour of the Mongkok market and jacuzzi. The most useful was the rental of the smartphone each room so you could find your way around with maps and also search for eateries near your location. It also allows you to make local & free international calls, as well as wifi hotspot. That came in handy for our free&easy trip.
Rapporter denne anmeldelsen
Sijie S. Forretningsreisende Singapore, 19. april 2016
great hotel
6
this hotel is very clean and location is good
Rapporter denne anmeldelsen
Zia J. Småbarnsfamilie Malaysia, 16. april 2016
excellent luxury hotel
5,7
Great location, friendly staff, luxury hotel
Rapporter denne anmeldelsen
Peh S. Par Singapore, 16. april 2016
Nice place
6,3
The location of the hotel is very convenient to go any part of hk.
Rapporter denne anmeldelsen
Sijie S. Forretningsreisende Singapore, 14. april 2016
great service good location
5,3
great service good location. only thing is internet in room is really poor as keep disconnecting itself.
Rapporter denne anmeldelsen
1-2 av 2 anmeldelser
Cordis Hong Kong at Langham Place HongkongCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - LobbyCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - LobbyCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - TreningsromCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - SpaCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - SpaCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - SpaCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - SpaCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - SpaCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - SpaCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - GjesteromCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - BadCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - DansesalCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - SpaCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - SpaCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - SpaCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - BadCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - DirektørsalongCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - DirektørsalongCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - DirektørsalongCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - DirektørsalongCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - GjesteromCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - RestaurantCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - Inne i hotelletCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - Inne i hotelletCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - Inne i hotelletCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - SuiteromCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - GjesteromCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - GjesteromCordis Hong Kong at Langham Place Hongkong - Svømmebasseng


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3A06