Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Cordova Reef Village Resort

Sitio Bantayan Poblacion, Cordova, Mactan, Mactan øy, Filippinene 6701 (Vis kart)

Reserver nå!

Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Svømmebasseng Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Svømmebasseng Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Svømmebasseng Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Svømmebasseng Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Svømmebasseng Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Svømmebasseng Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Svømmebasseng Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Fasiliteter Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Svømmebasseng Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Svømmebasseng Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Fasiliteter Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Restaurant Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Restaurant Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Restaurant Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Restaurant Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Restaurant
Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Utsikt Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Svømmebasseng Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Svømmebasseng Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Utsikt Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Utsikt Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Svømmebasseng Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Fasiliteter Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Strand Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Svømmebasseng Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Utsiden av hotellet Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Fasiliteter Cordova Reef Village Resort Mactan øy - Svømmebasseng
Område Mactan Antall rom: 50

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 271 anmeldelser

1 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,2
Beliggenhet
5,9
Ansattes arbeid
8,2
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
6,1
Alle anmeldelser (271)
Sorter etter:
Robert L. Par Norway, 27. februar 2014
Veldig bra hotell, virkelig valuta for pengene,

stille, stort område, vennlig betjening
9,3
Dette hotellet vil jeg virkelig anbefale, ligget i stille omgivelser, stort hotellområde, spesielle med dette hotellet er at det er runde hus, alt er rundt, jeg syns det var søte rom, som var selvstendige hus rundt på området, ved basenget var det lagt ut håndklær, så aldrig mer en 1 til 2 andre par samtidig, restauranten hadde god mat og betjeningen ga anbefalinger om maten. Stranda var også fin, liten bukt som tilhørte hotellet. Uteområdet ble børstet hver morgen for blader etc, så alt så rent ut hele tiden. Dette er ikke et partyhotell, men for å nyte late dager, med en flott drink ved basenget eller på stranden. kort vei til flyplassen, ( akkurat nå er det veiarbeid men de blir ferdig snart) kommer garantert tilbake.
Rapporter denne anmeldelsen
Anna M. Par Philippines, 7. januar 2016
Unexpectedly Great!

I am a fan of nature while my husband enjoyes modern structures. We were both amazed with the location. We thought we'd be accomodated with good room and a simple pool. Well, it was a suprise!
9
The staff were friendly and hospitable. The hotel/resort was not hard to locate and we felt secured during our stay. It was really a great value for our hard earned money. Thank you 😊
Rapporter denne anmeldelsen
Choongjae L. Familie med store barn South Korea, 2. januar 2016
Stay Calm

Quiet
8
If you'd like to stay calm and quiet, this hotel is perfect. That's all.
Rapporter denne anmeldelsen
Yza K. Småbarnsfamilie Philippines, 2. januar 2016
Nothing great

Comfy bed, spacious bathroom, courteous staff
5,3
Overpriced meals, phone inside the room doesn't work so you can't call housekeeping/ operator for your needs.
Rapporter denne anmeldelsen
Lonely L. Småbarnsfamilie Philippines, 28. desember 2015
Not worth paying for
3
Not so good....poor service..
Rapporter denne anmeldelsen
Themiya G. Småbarnsfamilie Sri Lanka, 26. desember 2015
location not good

room, staff
5,7
not much enjoyed
Rapporter denne anmeldelsen
Stewart N. Familie med store barn Canada, 25. desember 2015
Cordova Reef Review

Quiet, Good Food, Good Service
7,7
The Rooms could have been cleaner, what I noticed the most was cob webs in the bedroom lamps and a massive amount of cob webs in the bar roof. (open type ceiling so some to be expected). Also on the second evening the water we were served with dinner had a definite metallic/chemical taste. I brought this to the attention of staff for the safety of others and it was handled professionally and quickly and provided bottled water. However, we were not really advised of what the bad taste was caused by... just that it had been taken care of. Thats a little disconcerting???? TV's were older and outdated, IE not flat screen LCD OR LED in our room.. just a plain old TV. Other than the above it was a peaceful get away and I enjoyed it.
Rapporter denne anmeldelsen
Michael M. Reiste alene United States of America, 5. november 2015
great staff

cleanliness, staff, food
9
Third stay this year. Staff are all excellent. Room very clean. Will def stay here again.
Rapporter denne anmeldelsen
Michael M. Familie med store barn United States of America, 2. november 2015
Our stay at Cordova Reef

Cleanliness, staff, ambiance
8,7
Staff are super friendly. Restaurant is good. Rooms are very nice, and very clean. Nothing to do close by, but makes a great base for going other places. Grounds are very nice, and tranquil.
Rapporter denne anmeldelsen
Fumio J. Reiste alene Japan, 20. oktober 2015
Nice, silent and beautiful place, also enjoyable..

Nice, silent and beautiful place, also enjoyable..
10
Nice, silent and beautiful place, also enjoyable..
Rapporter denne anmeldelsen
1 av 1 anmeldelse
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Cordova Reef Village Resort Mactan øyCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - FasiliteterCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - FasiliteterCordova Reef Village Resort Mactan øy - RestaurantCordova Reef Village Resort Mactan øy - RestaurantCordova Reef Village Resort Mactan øy - RestaurantCordova Reef Village Resort Mactan øy - RestaurantCordova Reef Village Resort Mactan øy - RestaurantCordova Reef Village Resort Mactan øy - UtsiktCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - UtsiktCordova Reef Village Resort Mactan øy - UtsiktCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - FasiliteterCordova Reef Village Resort Mactan øy - StrandCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - Utsiden av hotelletCordova Reef Village Resort Mactan øy - FasiliteterCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - StrandCordova Reef Village Resort Mactan øy - UtsiktCordova Reef Village Resort Mactan øy - StrandCordova Reef Village Resort Mactan øy - FasiliteterCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - FasiliteterCordova Reef Village Resort Mactan øy - StrandCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - SpaCordova Reef Village Resort Mactan øy - SpaCordova Reef Village Resort Mactan øy - LobbyCordova Reef Village Resort Mactan øy - LobbyCordova Reef Village Resort Mactan øy - LobbyCordova Reef Village Resort Mactan øy - LobbyCordova Reef Village Resort Mactan øy - LobbyCordova Reef Village Resort Mactan øy - Utsiden av hotelletCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - Utsiden av hotelletCordova Reef Village Resort Mactan øy - TreningsromCordova Reef Village Resort Mactan øy - DansesalCordova Reef Village Resort Mactan øy - DansesalCordova Reef Village Resort Mactan øy - DansesalCordova Reef Village Resort Mactan øy - DansesalCordova Reef Village Resort Mactan øy - DansesalCordova Reef Village Resort Mactan øy - FasiliteterCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - Utsiden av hotelletCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - FasiliteterCordova Reef Village Resort Mactan øy - LobbyCordova Reef Village Resort Mactan øy - SpaCordova Reef Village Resort Mactan øy - Utsiden av hotelletCordova Reef Village Resort Mactan øy - Utsiden av hotelletCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - SvømmebassengCordova Reef Village Resort Mactan øy - Utsiden av hotelletCordova Reef Village Resort Mactan øy - Utsiden av hotelletCordova Reef Village Resort Mactan øy - Utsikt


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C07