Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Corus Hotel Hyde Park

1-7 Lancaster Gate, Hyde Park, London, Storbritannia W2 3LG

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,4

fra 424 anmeldelser

22 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
6,9
Beliggenhet
8,7
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
7,7
Romkomfort/standard
7,3
Mat/middag
6,6
Alle anmeldelser (424)
Sorter etter:
Arvid W. Par Norway, 26. oktober 2015
Weekend på Corus

Nær bane, nær parken, gåavstand til mange severdigheter
7,3
Bra opphold! Ok hotell for voksne på weekend. Brukbar standard for prisen i dyre London.
Rapporter denne anmeldelsen
Nina L. Familie med store barn Norway, 7. oktober 2015
Flott familierom

-stort familierom, to dobbeltsenger, god standard og super service
9,7
God standard og flott rom. Restauranter i nærheten men kort vei til to undergrunnsstasjoner. Rolig og flott strøk. Pluss for to dobbeltsenger på romslig rom istedet for ekstraseng til ungene!
Rapporter denne anmeldelsen
Baard C. Småbarnsfamilie Norway, 13. juli 2015
flott hotell

beliggenhet, bra rom og hyggelig betjening
7
Flott
Rapporter denne anmeldelsen
Arne U. Familie med store barn Norway, 26. mai 2015
Londonhelg

Rolig, bra service, Frokost
7,3
Meget bra, men mye støy fra bakgården hele døgnet. Bodde på rom 477.
Rapporter denne anmeldelsen
Terje M. Familie med store barn Norway, 14. desember 2014
??

Service, beliggenhet, .......
7,3
Fint.
Rapporter denne anmeldelsen
Eskil L. Familie med store barn Norway, 1. oktober 2014
Sentralt

Sentralt
6
Rapporter denne anmeldelsen
Paal L. Familie med store barn Norway, 20. juli 2014
Det var varmt.opplevelsesrik,mye gåing og shopping

Betjeningen vennlige,God informasjon.
6,3
Oppholdet var greit. Ikke helt fornøyd med dobbeltsengen. (Små senger og for myke. ble en dump i midten av madrassen.)
Rapporter denne anmeldelsen
Morten A. Gruppe Norway, 5. mai 2014
Veldig bra hotell

Fine rom,rent,bra service
7,3
Veldig bra hotell. Minus dyr frokost 19 pund
Rapporter denne anmeldelsen
Lars J. Familie med store barn Norway, 19. april 2014
Flott hotell sentralt i London.

Hotellet ligger i kort avstand fra Marbel Arch, Oxford street og Harrods. Flotte rom, og trivelig stab.
9
Flott weekendopphold, med shopping, sightseeing og We will Rock you. Noe for alle i en familie på 4.
Rapporter denne anmeldelsen
Kathrine I. Gruppe Norway, 16. mars 2014
Veldig bra

Nærme Oxford street, nærme undergrunnen, rent hotell
7,7
Oppholdet var veldig bra, rask betjening, fikk rommet med en gang, rent og ryddig. Vi hadde et 4 manns rom med 2 dobbel senger så rommet var veldig stort. trenings senter var det på hotellet. hotellet lå rett med Hyde park så var fint og jogge der og gå turer. undergrunnen lå bare 2-3 minnutter fra hotellet. så det ligger veldig sentralt. så vårt opphold var veldig bra. likte hotellet godt og kommer nok til å reise tilbake her. :)
Rapporter denne anmeldelsen
1-10 av 22 anmeldelser Neste side
Corus Hotel Hyde Park LondonCorus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotelletCorus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotelletCorus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotelletCorus Hotel Hyde Park London - ResepsjonCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - Pub/salongCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - Inne i hotelletCorus Hotel Hyde Park London - Pub/salongCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - Inne i hotelletCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - Inne i hotelletCorus Hotel Hyde Park London - MøteromCorus Hotel Hyde Park London - MøteromCorus Hotel Hyde Park London - MøteromCorus Hotel Hyde Park London - MøteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - Inne i hotelletCorus Hotel Hyde Park London - Inne i hotelletCorus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotelletCorus Hotel Hyde Park London - Sport og aktiviteterCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - Inne i hotelletCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - Inne i hotelletCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - Pub/salongCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C08