Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Corus Hotel Hyde Park

1-7 Lancaster Gate, Hyde Park, London, Storbritannia W2 3LG

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 442 anmeldelser

23 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,0
Beliggenhet
8,7
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
7,7
Romkomfort/standard
7,3
Mat/middag
6,6
Alle anmeldelser (442)
Sorter etter:
Knut F. Småbarnsfamilie Norway, 18. april 2016
Flott beliggenhet og stort rom
6
Vi bestilte et executive familierom. Dette var mye større en forventet. Masse plass og stort bad. Veldig fornøyd. Bra frokost. Flott beliggenhet, både ift Hyde Park og rett ved t-banen. Flere små matbutikker i nærheten og en god italiensk restaurant 50 meter unna. Vi kommer gjerne tilbake.
Rapporter denne anmeldelsen
Arvid W. Par Norway, 26. oktober 2015
Weekend på Corus

Nær bane, nær parken, gåavstand til mange severdigheter
7,3
Bra opphold! Ok hotell for voksne på weekend. Brukbar standard for prisen i dyre London.
Rapporter denne anmeldelsen
Nina L. Familie med store barn Norway, 7. oktober 2015
Flott familierom

-stort familierom, to dobbeltsenger, god standard og super service
9,7
God standard og flott rom. Restauranter i nærheten men kort vei til to undergrunnsstasjoner. Rolig og flott strøk. Pluss for to dobbeltsenger på romslig rom istedet for ekstraseng til ungene!
Rapporter denne anmeldelsen
Baard C. Småbarnsfamilie Norway, 13. juli 2015
flott hotell

beliggenhet, bra rom og hyggelig betjening
7
Flott
Rapporter denne anmeldelsen
Arne U. Familie med store barn Norway, 26. mai 2015
Londonhelg

Rolig, bra service, Frokost
7,3
Meget bra, men mye støy fra bakgården hele døgnet. Bodde på rom 477.
Rapporter denne anmeldelsen
Terje M. Familie med store barn Norway, 14. desember 2014
??

Service, beliggenhet, .......
7,3
Fint.
Rapporter denne anmeldelsen
Eskil L. Familie med store barn Norway, 1. oktober 2014
Sentralt

Sentralt
6
Rapporter denne anmeldelsen
Paal L. Familie med store barn Norway, 20. juli 2014
Det var varmt.opplevelsesrik,mye gåing og shopping

Betjeningen vennlige,God informasjon.
6,3
Oppholdet var greit. Ikke helt fornøyd med dobbeltsengen. (Små senger og for myke. ble en dump i midten av madrassen.)
Rapporter denne anmeldelsen
Morten A. Gruppe Norway, 5. mai 2014
Veldig bra hotell

Fine rom,rent,bra service
7,3
Veldig bra hotell. Minus dyr frokost 19 pund
Rapporter denne anmeldelsen
Lars J. Familie med store barn Norway, 19. april 2014
Flott hotell sentralt i London.

Hotellet ligger i kort avstand fra Marbel Arch, Oxford street og Harrods. Flotte rom, og trivelig stab.
9
Flott weekendopphold, med shopping, sightseeing og We will Rock you. Noe for alle i en familie på 4.
Rapporter denne anmeldelsen
1-10 av 23 anmeldelser Neste side
Corus Hotel Hyde Park LondonCorus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotelletCorus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotelletCorus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotelletCorus Hotel Hyde Park London - ResepsjonCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - Pub/salongCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - Inne i hotelletCorus Hotel Hyde Park London - Pub/salongCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - Inne i hotelletCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - Inne i hotelletCorus Hotel Hyde Park London - MøteromCorus Hotel Hyde Park London - MøteromCorus Hotel Hyde Park London - MøteromCorus Hotel Hyde Park London - MøteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - Inne i hotelletCorus Hotel Hyde Park London - Inne i hotelletCorus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotelletCorus Hotel Hyde Park London - Sport og aktiviteterCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - Inne i hotelletCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - Inne i hotelletCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - Pub/salongCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3C01