eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Corus Hotel Hyde Park

1-7 Lancaster Gate, Hyde Park, London, Storbritannia W2 3LG (Vis kart)

Reserver nå!

Corus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotellet Corus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotellet Corus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotellet Corus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotellet Corus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotellet Corus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotellet Corus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotellet Corus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotellet Corus Hotel Hyde Park London - Lobby Corus Hotel Hyde Park London - Inne i hotellet Corus Hotel Hyde Park London - Resepsjon Corus Hotel Hyde Park London - Restaurant Corus Hotel Hyde Park London - Pub/salong Corus Hotel Hyde Park London - Pub/salong Corus Hotel Hyde Park London - Restaurant Corus Hotel Hyde Park London - Restaurant
Corus Hotel Hyde Park London - Møterom Corus Hotel Hyde Park London - Restaurant Corus Hotel Hyde Park London - Restaurant Corus Hotel Hyde Park London - Inne i hotellet Corus Hotel Hyde Park London - Inne i hotellet Corus Hotel Hyde Park London - Resepsjon Corus Hotel Hyde Park London - Pub/salong Corus Hotel Hyde Park London - Restaurant Corus Hotel Hyde Park London - Restaurant Corus Hotel Hyde Park London - Gjesterom Corus Hotel Hyde Park London - Gjesterom Corus Hotel Hyde Park London - Gjesterom
Område Hyde Park Antall rom: 380
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 322 anmeldelser

Verdi for pengene
7,0
Sted
8,7
Ansattes arbeid
7,3
Hotellforhold/renslighet
7,7
Romkomfort/standard
7,4
Mat/middag
6,7
Alle anmeldelser (322)
Sorter etter:
Paal L. Familie med store barn Norway, 20. juli 2014
Det var varmt.opplevelsesrik,mye gåing og shopping

Betjeningen vennlige,God informasjon.
6,3
Oppholdet var greit. Ikke helt fornøyd med dobbeltsengen. (Små senger og for myke. ble en dump i midten av madrassen.)
Morten A. Gruppe Norway, 5. mai 2014
Veldig bra hotell

Fine rom,rent,bra service
7,3
Veldig bra hotell. Minus dyr frokost 19 pund
Lars J. Familie med store barn Norway, 19. april 2014
Flott hotell sentralt i London.

Hotellet ligger i kort avstand fra Marbel Arch, Oxford street og Harrods. Flotte rom, og trivelig stab.
9
Flott weekendopphold, med shopping, sightseeing og We will Rock you. Noe for alle i en familie på 4.
Kathrine I. Gruppe Norway, 16. mars 2014
Veldig bra

Nærme Oxford street, nærme undergrunnen, rent hotell
7,7
Oppholdet var veldig bra, rask betjening, fikk rommet med en gang, rent og ryddig. Vi hadde et 4 manns rom med 2 dobbel senger så rommet var veldig stort. trenings senter var det på hotellet. hotellet lå rett med Hyde park så var fint og jogge der og gå turer. undergrunnen lå bare 2-3 minnutter fra hotellet. så det ligger veldig sentralt. så vårt opphold var veldig bra. likte hotellet godt og kommer nok til å reise tilbake her. :)
Grete B. Familie med store barn Norway, 12. mai 2013
Rot ved innsjekking. Korridor/rom slitt.

Nydelig middag, stort renovert bad, kort vei til T-bane
6,7
Rot ved innsjekk. Ble tildelt rom i underetasjen! Det bodde allerrede noen på rommet. Innsjekk tok dermed lang tid og det tok tid før vi ble tilbudt noe å drikke mens vi ventet. Fikk omsider et stort rom i 10.etasje, men med ekstraseng som var utrolig vond å ligge på!
Imran S. Par Norway, 30. april 2013
Veldig koselig hotell med bra service.

Beliggenheten, komfortabel, romantisk
7,7
Marianne D. Familie med store barn Norway, 15. april 2013
Sentralt hotell med store rom

Store familierom, sentralt beliggende, hyggelig atmosfære
9
Veldig bra hotell i forhold til buss og bane. Kort avstand til Oxford street og severdigheter. Skal bo her igjen til sommeren.
Per B. Familie med store barn Denmark, 20. februar 2013
Bra hotell, med god beliggenhet.

Beliggenhet, rent, pent, ryddig, god service.
9,3
vi hadde 5 fantastiske dager i london. nydelig vær. hotellet ligger 50 meter fra hyde park, så det ble noen fine turer der. ellers kort vei til tube (center line), som tar deg inn til alle de viktigste stedene i london. vi valgte hotellet ut fra beliggenhet. ikke midt i sentrum, men veldig nært. ellers ett rolig kvarter. som de fleste andre hoteller i london, er det små rom. det var ryddig, rent, hyggelig betjening og god frokost. vi valgte hotellet ut fra beliggenhet i forhold til pris.
Tips om hotellegenskap: Det er et lite treningsrom der.
Lars J. Reiste alene Norway, 13. januar 2013
Fint hotell. Minus for små baderom

Kort vei til det meste. Tube,shopping osv osv
6,3
Hyggelig hotell. Rommet var rent og pent men de lille badet trekker totalopplevelsen litt ned. Benytter meg gjerne av hotellet ved en annen annledning
Odd H. Familie med store barn Norway, 10. desember 2012
Bra beliggenhet, litt slitt

Beliggenheten nær Hyde park
6,7
Fin beliggenhet med Central Line rett fra Liverpool Street Station, fint om du kommet med fly til Stanstead. Vi hadde et stort familiefilm som fungerte bra. Ok senger. Trivelig i lobbyen med pianist og sanger om kvelden. Vi spiste godt i noen bakgater rett inn fra hotellet. Supert utgangspunkt om man vil gå tur i Hyde Park eller Kensington Gardens.
Restauranttips: Bra mat på The Island et kvartal unna nær tuben

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Corus Hotel Hyde Park LondonCorus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotelletCorus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotelletCorus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotelletCorus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotelletCorus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotelletCorus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotelletCorus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotelletCorus Hotel Hyde Park London - Utsiden av hotelletCorus Hotel Hyde Park London - LobbyCorus Hotel Hyde Park London - Inne i hotelletCorus Hotel Hyde Park London - ResepsjonCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - Pub/salongCorus Hotel Hyde Park London - Pub/salongCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - MøteromCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - Inne i hotelletCorus Hotel Hyde Park London - Inne i hotelletCorus Hotel Hyde Park London - ResepsjonCorus Hotel Hyde Park London - Pub/salongCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - RestaurantCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - Inne i hotelletCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - BadCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - GjesteromCorus Hotel Hyde Park London - Inne i hotelletCorus Hotel Hyde Park London - TreningsromCorus Hotel Hyde Park London - MøteromCorus Hotel Hyde Park London - MøteromCorus Hotel Hyde Park London - MøteromCorus Hotel Hyde Park London - MøteromCorus Hotel Hyde Park London - MøteromCorus Hotel Hyde Park London - Inne i hotellet


AS-AGWEB-3B08