eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Mactan Island (øy), Cebu, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Inngang Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Lobby Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Svømmebasseng Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Svømmebasseng Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hage Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Strand Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom
Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Inne i hotellet Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Inne i hotellet Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteter
Område Mactan Island (øy) Antall rom: 156

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 1078 anmeldelser

Verdi for pengene
7,3
Sted
6,8
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (1078)
Sorter etter:
Jan L. Par Norway, 1. februar 2014
Ein natt og det var nok.

Piren ut i sjøen, med flåte på enden.
8
Det var heilt greit, men ikkje som i Thailand. Ei lita strand innaføre to moloer. Maten var derimot svært bra.
Hasse B. Par Sweden, 1. september 2013
Toppen

Stranden poolen maten
9
Det var en toppenvistelse på costabella nära strand och pool, ett bra ställe att ta igen sig på
Roger L. Familie med store barn Norway, 30. juli 2013
Greit nok for noen dager.

Bra bassengområde, god mat og familievennlig.
7
Greit nok hotell for noen dager. Mye mygg var det. Elendig internett så om du reiser med ungdommer som er ønsker internett så er dette ikke rette stedet. God frokost og ok meny til middag. Vi hadde oppgraderte rom, men disse bar preg av slitasje. Vi vil nok ikke velge dette hotellet igjen.
Age H. Småbarnsfamilie Norway, 29. desember 2012
Delig sted å lande på første feriedag

Koselig atmosfære
7,7
Bra hotell som stod til forventningene. Hyggelig betjening og pene rene rom. Bra frokost med bredt utvalg til alle ønsker. Reiser gjerne tilbake om det byr seg en mulighet.
Halvard O. Reiste alene Norway, 28. februar 2012
flott hotel

service og beliggenhet
6,7
hotell med trivelig mannskap med god service og fine fasiliteter, fine svømmebasseng og fin strand stripe. gode spa muligheter og et trivelig miljø med ''elver' med gullfisk. det eneste som var å utsette på var internett tilgangen, de reklamerer med gratis trådløst i restaurantområde men ustabilt trådløs og kun internett tilgang av og til.
Arne I. Reiste alene Norway, 4. november 2011
små rom

maten
7,7
så frem til å legge meg inn på dette hotelet da det så fint ut på reklamen.ble veldig skuffet da dette var privatisert på ett innelukket område og det var som å være i ett fengsel.Der var ingen plasser å gå ut i området og det var heller ikke trygt å bevege seg ut om kvelden på egenhånd utenfor området.Selv om området inne var ok var jeg heller ikke fornøyd med rommet jeg fikk da det var ett snev av myggel lukt på rommet. Stranden var liten men fin Men der kunne man bare svømme når det var full flo så skuffelsen ble ikke mindre av den grunn. Inne var basengannlegget helt ok men jeg forlot hotellet 3 dager før tiden da dette ikke var noe for meg og selv med unger ville jeg ikke benyttet dette området.
Gunnar M. Småbarnsfamilie Norway, 5. september 2010
Veldig bra resort

familie/par
8
Hadde en flott overnatting med min sønn og kone,rom rett ved bassengene(2).Rent og fint,vil anbefale poolside rom der du spassere rett i bassenget.fint for barn der det også er vann sklie.God mat på restauranten.også frokosten var bra,buffet.Dette hotellet er bare å anbefale
Ginelle D. Familie med store barn Philippines, 25. november 2014
Room rates are high but service not up to par

Pool, comfortable beds, friendly staff
6
Kyle C. Par Australia, 21. november 2014
Very nice hotel! Staff were extremely friendly

Room, Cleanliness, Staff
10
Very comfortable. Restaurant and staff were extremely helpful with my partner who has Coeliac Disease.
Christie M. Par Philippines, 19. november 2014
Very friendly staff

Ambience, friendly staff and affordability
9
Excellent. Ill come again definitely

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Costabella Tropical Beach Hotel CebuCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - InngangCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - LobbyCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - SvømmebassengCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - SvømmebassengCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - HageCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - StrandCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Inne i hotelletCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Inne i hotelletCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - SvømmebassengCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Svømmebasseng

Kundeanmeldelser - Costabella Tropical Beach Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3A04