eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Mactan Island (øy), Cebu, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Inngang Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Lobby Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Svømmebasseng Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Svømmebasseng Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hage Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Strand Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom
Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Inne i hotellet Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Inne i hotellet Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteter
Område Mactan Island (øy) Antall rom: 156

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 1138 anmeldelser

Verdi for pengene
7,3
Beliggenhet
6,8
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (1138)
Sorter etter:
Jan L. Par Norway, 1. februar 2014
Ein natt og det var nok.

Piren ut i sjøen, med flåte på enden.
8
Det var heilt greit, men ikkje som i Thailand. Ei lita strand innaføre to moloer. Maten var derimot svært bra.
Hasse B. Par Sweden, 1. september 2013
Toppen

Stranden poolen maten
9
Det var en toppenvistelse på costabella nära strand och pool, ett bra ställe att ta igen sig på
Roger L. Familie med store barn Norway, 30. juli 2013
Greit nok for noen dager.

Bra bassengområde, god mat og familievennlig.
7
Greit nok hotell for noen dager. Mye mygg var det. Elendig internett så om du reiser med ungdommer som er ønsker internett så er dette ikke rette stedet. God frokost og ok meny til middag. Vi hadde oppgraderte rom, men disse bar preg av slitasje. Vi vil nok ikke velge dette hotellet igjen.
Age H. Småbarnsfamilie Norway, 29. desember 2012
Delig sted å lande på første feriedag

Koselig atmosfære
7,7
Bra hotell som stod til forventningene. Hyggelig betjening og pene rene rom. Bra frokost med bredt utvalg til alle ønsker. Reiser gjerne tilbake om det byr seg en mulighet.
Halvard O. Reiste alene Norway, 28. februar 2012
flott hotel

service og beliggenhet
6,7
hotell med trivelig mannskap med god service og fine fasiliteter, fine svømmebasseng og fin strand stripe. gode spa muligheter og et trivelig miljø med ''elver' med gullfisk. det eneste som var å utsette på var internett tilgangen, de reklamerer med gratis trådløst i restaurantområde men ustabilt trådløs og kun internett tilgang av og til.
Arne I. Reiste alene Norway, 4. november 2011
små rom

maten
7,7
så frem til å legge meg inn på dette hotelet da det så fint ut på reklamen.ble veldig skuffet da dette var privatisert på ett innelukket område og det var som å være i ett fengsel.Der var ingen plasser å gå ut i området og det var heller ikke trygt å bevege seg ut om kvelden på egenhånd utenfor området.Selv om området inne var ok var jeg heller ikke fornøyd med rommet jeg fikk da det var ett snev av myggel lukt på rommet. Stranden var liten men fin Men der kunne man bare svømme når det var full flo så skuffelsen ble ikke mindre av den grunn. Inne var basengannlegget helt ok men jeg forlot hotellet 3 dager før tiden da dette ikke var noe for meg og selv med unger ville jeg ikke benyttet dette området.
Gunnar M. Småbarnsfamilie Norway, 5. september 2010
Veldig bra resort

familie/par
8
Hadde en flott overnatting med min sønn og kone,rom rett ved bassengene(2).Rent og fint,vil anbefale poolside rom der du spassere rett i bassenget.fint for barn der det også er vann sklie.God mat på restauranten.også frokosten var bra,buffet.Dette hotellet er bare å anbefale
Michael K. Par Australia, 21. mars 2015
Very comfortable

Room, gardens, pool
9
Very comfortable and aesthetic rooms. Gardens are nice, and pools are very clean. Staff are very helpful and friendly.
Min T. Småbarnsfamilie Myanmar, 15. mars 2015
Facilities standard drop

Private beach, comfortable room size, parking
4,3
We are returning guest and this is our sixth times. We book second highest class room and no bath robe was provided and we used to have it in our previous trip as well as mentioned in agoda. When we called they said bath robe only provide for suite rooms which is one class higher than us. For 4 star hotel it should have. Overall stay not bad. Breakfast is poor and boring no change at all and very limited. Staff at breakfast stations are so rude, keep staring at individual guest like no manner and gossip between them instead of doing their job. Management should correct this seriously as it is very annoying and unprofessional and rude. Room service team eat left over foods from guest while they cleaning the rooms which is very bad image. Pool attendants not polite. Breakfast station staff who handle the coupon is not professional and rude. Majorly it is staff who spoil the image of hotel. Reception and concierge staffs are polite and helpful. Trouble with driving in and out of hotel as there are two security gates and keep asking room number and name of guest every time we go out. I drive same car and same room and same name and even se day I go out a few times the same guard keep asking me same question and stop me. It might be for security reason but can't they be synchronise and more professional to handle this? Our room has nice view of ocean and big bed which we like about this hotel. Food at hotel restaurant are over price and taste is not really good. Overall I disagree with 4 stars rating. It should be 3 stars. There is no special treatment for returning guest even paying more attention so not sure it's worth to keep going there.
Ang C. Småbarnsfamilie Singapore, 12. mars 2015
upsad

breakfast. welcome drink and gift and prolite staff
5,3
upsad. I book a seaview room but was given a room that was block by trees for the view. The area is with many mosqituo. should improve in pest control....Breakfast and staff is good .. Road to the resort is a bit far from the main road.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Costabella Tropical Beach Hotel CebuCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - InngangCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - LobbyCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - SvømmebassengCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - SvømmebassengCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - HageCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - StrandCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Inne i hotelletCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Inne i hotelletCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - SvømmebassengCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - SvømmebassengCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mat og drikke

Kundeanmeldelser - Costabella Tropical Beach Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3A08