eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Mactan Island (øy), Cebu, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Inngang Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Lobby Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Svømmebasseng Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Svømmebasseng Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hage Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Strand Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom
Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Inne i hotellet Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Inne i hotellet Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteter
Område Mactan Island (øy) Antall rom: 156

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 1122 anmeldelser

Verdi for pengene
7,3
Sted
6,8
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (1122)
Sorter etter:
Jan L. Par Norway, 1. februar 2014
Ein natt og det var nok.

Piren ut i sjøen, med flåte på enden.
8
Det var heilt greit, men ikkje som i Thailand. Ei lita strand innaføre to moloer. Maten var derimot svært bra.
Hasse B. Par Sweden, 1. september 2013
Toppen

Stranden poolen maten
9
Det var en toppenvistelse på costabella nära strand och pool, ett bra ställe att ta igen sig på
Roger L. Familie med store barn Norway, 30. juli 2013
Greit nok for noen dager.

Bra bassengområde, god mat og familievennlig.
7
Greit nok hotell for noen dager. Mye mygg var det. Elendig internett så om du reiser med ungdommer som er ønsker internett så er dette ikke rette stedet. God frokost og ok meny til middag. Vi hadde oppgraderte rom, men disse bar preg av slitasje. Vi vil nok ikke velge dette hotellet igjen.
Age H. Småbarnsfamilie Norway, 29. desember 2012
Delig sted å lande på første feriedag

Koselig atmosfære
7,7
Bra hotell som stod til forventningene. Hyggelig betjening og pene rene rom. Bra frokost med bredt utvalg til alle ønsker. Reiser gjerne tilbake om det byr seg en mulighet.
Halvard O. Reiste alene Norway, 28. februar 2012
flott hotel

service og beliggenhet
6,7
hotell med trivelig mannskap med god service og fine fasiliteter, fine svømmebasseng og fin strand stripe. gode spa muligheter og et trivelig miljø med ''elver' med gullfisk. det eneste som var å utsette på var internett tilgangen, de reklamerer med gratis trådløst i restaurantområde men ustabilt trådløs og kun internett tilgang av og til.
Arne I. Reiste alene Norway, 4. november 2011
små rom

maten
7,7
så frem til å legge meg inn på dette hotelet da det så fint ut på reklamen.ble veldig skuffet da dette var privatisert på ett innelukket område og det var som å være i ett fengsel.Der var ingen plasser å gå ut i området og det var heller ikke trygt å bevege seg ut om kvelden på egenhånd utenfor området.Selv om området inne var ok var jeg heller ikke fornøyd med rommet jeg fikk da det var ett snev av myggel lukt på rommet. Stranden var liten men fin Men der kunne man bare svømme når det var full flo så skuffelsen ble ikke mindre av den grunn. Inne var basengannlegget helt ok men jeg forlot hotellet 3 dager før tiden da dette ikke var noe for meg og selv med unger ville jeg ikke benyttet dette området.
Gunnar M. Småbarnsfamilie Norway, 5. september 2010
Veldig bra resort

familie/par
8
Hadde en flott overnatting med min sønn og kone,rom rett ved bassengene(2).Rent og fint,vil anbefale poolside rom der du spassere rett i bassenget.fint for barn der det også er vann sklie.God mat på restauranten.også frokosten var bra,buffet.Dette hotellet er bare å anbefale
Ma. C. Gruppe Philippines, 23. februar 2015
The staff are very unpleasant

Food, beach, room
6,3
Our first night stay at costabella really spoilt the whole evening , we sat at the restaurant and one staff gave us the menu each , there were three of us, when everyone is ready to order food staff came and took the orders of my foreign boyfriend and left didn't even bother asking for our orders, as if two Filipinas were invisible,so we shared his food cos it started giving me bad mood, later on staff came back again to ask if foreign guy enjoyed the food again didn't bother asking two Filipinas, my foreign boyfriend ordered a glass of wine and again they give him wine tasting and didn't bother asking us to taste it..and yet i book the hotel and it's under my credit card , I can't understand why they have a lot of respect for foreign people and not to Filipinas, it's a shame because I really love the place and food.. But couldn't be bothered to come back to this place in fact I would have to tell my friends not to stay in this hotel because I don't want them to experience the same.. I hope the management will do something about this and train them well to respect everybody and not to be rude to Filipinas..
Fernando T. Småbarnsfamilie Philippines, 15. februar 2015
Costabella Stay

Room is good.
5,7
Mercedes F. Gruppe Philippines, 2. februar 2015
hard to get to, but a good place

food, staff, and cleanliness
7,3
we had a pleasant stay at the resort, which is clean and smells like a spa. the food choices were fresh and well cooked, plus the sea breeze was refreshing. the beachfront itself is small and not as beautiful as those in the other resorts, but if one does not come here for the beach, one will not be disappointed. the staff is welcoming and friendly. my foreign friends had no difficulty in making themselves understood. the rooms were rather old but clean. pleasant stay altogether.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Costabella Tropical Beach Hotel CebuCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - InngangCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - LobbyCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - SvømmebassengCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - SvømmebassengCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - HageCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - StrandCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Inne i hotelletCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Inne i hotelletCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - SvømmebassengCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Svømmebasseng

Kundeanmeldelser - Costabella Tropical Beach Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3B03