Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Mactan Island, Mactan Island, Filippinene 6015 (Vis kart)

Reserver nå!

Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Inngang Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Lobby Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Svømmebasseng Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Svømmebasseng Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hage Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Strand Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Spa Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Spa Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Inne i hotellet Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Inne i hotellet Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport og aktiviteter
Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Svømmebasseng Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Svømmebasseng Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat og drikke Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat og drikke Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat og drikke Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat og drikke Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat og drikke Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat og drikke Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat og drikke
Område Mactan Island Antall rom: 156

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 1217
anmeldelser

Verdi for pengene
7,3
Beliggenhet
6,8
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,6
Alle anmeldelser (1217)
Sorter etter:
Jan L. Par Norway, 1. februar 2014
Ein natt og det var nok.

Piren ut i sjøen, med flåte på enden.
8
Det var heilt greit, men ikkje som i Thailand. Ei lita strand innaføre to moloer. Maten var derimot svært bra.
Rapporter denne anmeldelsen
Hasse B. Par Sweden, 1. september 2013
Toppen

Stranden poolen maten
9
Det var en toppenvistelse på costabella nära strand och pool, ett bra ställe att ta igen sig på
Rapporter denne anmeldelsen
Roger L. Familie med store barn Norway, 30. juli 2013
Greit nok for noen dager.

Bra bassengområde, god mat og familievennlig.
7
Greit nok hotell for noen dager. Mye mygg var det. Elendig internett så om du reiser med ungdommer som er ønsker internett så er dette ikke rette stedet. God frokost og ok meny til middag. Vi hadde oppgraderte rom, men disse bar preg av slitasje. Vi vil nok ikke velge dette hotellet igjen.
Rapporter denne anmeldelsen
Age H. Småbarnsfamilie Norway, 29. desember 2012
Delig sted å lande på første feriedag

Koselig atmosfære
7,7
Bra hotell som stod til forventningene. Hyggelig betjening og pene rene rom. Bra frokost med bredt utvalg til alle ønsker. Reiser gjerne tilbake om det byr seg en mulighet.
Rapporter denne anmeldelsen
Halvard O. Reiste alene Norway, 28. februar 2012
flott hotel

service og beliggenhet
6,7
hotell med trivelig mannskap med god service og fine fasiliteter, fine svømmebasseng og fin strand stripe. gode spa muligheter og et trivelig miljø med ''elver' med gullfisk. det eneste som var å utsette på var internett tilgangen, de reklamerer med gratis trådløst i restaurantområde men ustabilt trådløs og kun internett tilgang av og til.
Rapporter denne anmeldelsen
Arne I. Reiste alene Norway, 4. november 2011
små rom

maten
7,7
så frem til å legge meg inn på dette hotelet da det så fint ut på reklamen.ble veldig skuffet da dette var privatisert på ett innelukket område og det var som å være i ett fengsel.Der var ingen plasser å gå ut i området og det var heller ikke trygt å bevege seg ut om kvelden på egenhånd utenfor området.Selv om området inne var ok var jeg heller ikke fornøyd med rommet jeg fikk da det var ett snev av myggel lukt på rommet. Stranden var liten men fin Men der kunne man bare svømme når det var full flo så skuffelsen ble ikke mindre av den grunn. Inne var basengannlegget helt ok men jeg forlot hotellet 3 dager før tiden da dette ikke var noe for meg og selv med unger ville jeg ikke benyttet dette området.
Rapporter denne anmeldelsen
Gunnar M. Småbarnsfamilie Norway, 5. september 2010
Veldig bra resort

familie/par
8
Hadde en flott overnatting med min sønn og kone,rom rett ved bassengene(2).Rent og fint,vil anbefale poolside rom der du spassere rett i bassenget.fint for barn der det også er vann sklie.God mat på restauranten.også frokosten var bra,buffet.Dette hotellet er bare å anbefale
Rapporter denne anmeldelsen
Diane M. Par Australia, 24. juli 2015
End of the journey.Costabella stay.

The impressive wellcome the beautiful grounds wraped us in as we arrived at the end of the driveway set the scene for the most relaxed pampered 2 days. Absoloutley beautiful.
10
From the moment we checked in, from the moment we saw the room to the next moments spent in the restuarant,the amazing food,the quality. The staff assistance all the way through. This was an experience not to be missed. The Costabella was a tropical oasis behind a compound walklwith manicured gardes and amazing greenery displays. I have found a standard of holiday travel stay that I now wish to continue to uphold.
Rapporter denne anmeldelsen
Eunnae L. Par South Korea, 23. juli 2015
Perfact choice for my summer vacation

Quite and nice view of private beach:)
8,7
Rapporter denne anmeldelsen
Yuji A. Foretningsreisende Japan, 20. juli 2015
Nice Sea View from hotel area

near to the beach, tropical atmosphere of surroundings, good food
7
very enjoyable hotel, in a view points of marine activities, food, comfortable rooms
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Costabella Tropical Beach Hotel Mactan IslandCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - InngangCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - LobbyCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - SvømmebassengCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - SvømmebassengCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - HageCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - StrandCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Inne i hotelletCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Inne i hotelletCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - SvømmebassengCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - SvømmebassengCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat og drikke

Kundeanmeldelser - Costabella Tropical Beach Hotel, Mactan Island

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A01