Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Mactan, Mactan øy, Filippinene 6015 (Vis kart)

Reserver nå!

Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Inngang Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Lobby Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Svømmebasseng Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Svømmebasseng Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Hage Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Strand Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Spa Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Spa Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Gjesterom Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Inne i hotellet Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Inne i hotellet Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Sport og aktiviteter
Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Sport og aktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Svømmebasseng Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Svømmebasseng Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Mat og drikke Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Mat og drikke Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Mat og drikke Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Mat og drikke Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Mat og drikke Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Mat og drikke Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Mat og drikke
Område Mactan Antall rom: 156

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 1237
anmeldelser

Verdi for pengene
7,3
Beliggenhet
6,8
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (1237)
Sorter etter:
Jan L. Par Norway, 1. februar 2014
Ein natt og det var nok.

Piren ut i sjøen, med flåte på enden.
8
Det var heilt greit, men ikkje som i Thailand. Ei lita strand innaføre to moloer. Maten var derimot svært bra.
Rapporter denne anmeldelsen
Hasse B. Par Sweden, 1. september 2013
Toppen

Stranden poolen maten
9
Det var en toppenvistelse på costabella nära strand och pool, ett bra ställe att ta igen sig på
Rapporter denne anmeldelsen
Roger L. Familie med store barn Norway, 30. juli 2013
Greit nok for noen dager.

Bra bassengområde, god mat og familievennlig.
7
Greit nok hotell for noen dager. Mye mygg var det. Elendig internett så om du reiser med ungdommer som er ønsker internett så er dette ikke rette stedet. God frokost og ok meny til middag. Vi hadde oppgraderte rom, men disse bar preg av slitasje. Vi vil nok ikke velge dette hotellet igjen.
Rapporter denne anmeldelsen
Age H. Småbarnsfamilie Norway, 29. desember 2012
Delig sted å lande på første feriedag

Koselig atmosfære
7,7
Bra hotell som stod til forventningene. Hyggelig betjening og pene rene rom. Bra frokost med bredt utvalg til alle ønsker. Reiser gjerne tilbake om det byr seg en mulighet.
Rapporter denne anmeldelsen
Halvard O. Reiste alene Norway, 28. februar 2012
flott hotel

service og beliggenhet
6,7
hotell med trivelig mannskap med god service og fine fasiliteter, fine svømmebasseng og fin strand stripe. gode spa muligheter og et trivelig miljø med ''elver' med gullfisk. det eneste som var å utsette på var internett tilgangen, de reklamerer med gratis trådløst i restaurantområde men ustabilt trådløs og kun internett tilgang av og til.
Rapporter denne anmeldelsen
Arne I. Reiste alene Norway, 4. november 2011
små rom

maten
7,7
så frem til å legge meg inn på dette hotelet da det så fint ut på reklamen.ble veldig skuffet da dette var privatisert på ett innelukket område og det var som å være i ett fengsel.Der var ingen plasser å gå ut i området og det var heller ikke trygt å bevege seg ut om kvelden på egenhånd utenfor området.Selv om området inne var ok var jeg heller ikke fornøyd med rommet jeg fikk da det var ett snev av myggel lukt på rommet. Stranden var liten men fin Men der kunne man bare svømme når det var full flo så skuffelsen ble ikke mindre av den grunn. Inne var basengannlegget helt ok men jeg forlot hotellet 3 dager før tiden da dette ikke var noe for meg og selv med unger ville jeg ikke benyttet dette området.
Rapporter denne anmeldelsen
Gunnar M. Småbarnsfamilie Norway, 5. september 2010
Veldig bra resort

familie/par
8
Hadde en flott overnatting med min sønn og kone,rom rett ved bassengene(2).Rent og fint,vil anbefale poolside rom der du spassere rett i bassenget.fint for barn der det også er vann sklie.God mat på restauranten.også frokosten var bra,buffet.Dette hotellet er bare å anbefale
Rapporter denne anmeldelsen
Rey T. Par United States of America, 18. august 2015
accomodation is quite good. amenities and buffet a

good buffet
8,7
We'll be back again with our family. Nice accomodation and courteous staff
Rapporter denne anmeldelsen
Chiquita B. Småbarnsfamilie United States of America, 18. august 2015
It's ok

Certain staff
6
It's ok hotel for small group, if your goal is to stay at the hotel during your whole trip. If you are going to explore the city or take a tour, sTay somewhere bigger or close to city for better transportation accommodation.
Rapporter denne anmeldelsen
Mazzaro B. Par United States of America, 14. august 2015
Awesome staff

Staff, staff, and staff
7,7
Checkin was quick. Everyone was attentive. Rex from the restaurant was fockin awesome. This place is a solid pick. I've stayed at $400 a night beach resorts and this place is easily comparable to those at $150 a night. Great value for the money.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Costabella Tropical Beach Hotel Mactan øyCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - InngangCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - LobbyCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - SvømmebassengCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - SvømmebassengCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - HageCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - StrandCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - GjesteromCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Inne i hotelletCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Inne i hotelletCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Sport og aktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - SvømmebassengCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - SvømmebassengCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Mat og drikkeCostabella Tropical Beach Hotel Mactan øy - Mat og drikke

Kundeanmeldelser - Costabella Tropical Beach Hotel, Mactan øy

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C02