Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Crimson Resort and Spa

Seascapes Resort Town, Mactan Island, Cebu, Filippinene

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 2287 anmeldelser

5 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
7,4
Ansattes arbeid
8,9
Hotellforhold/renslighet
9,0
Romkomfort/standard
8,8
Mat/middag
7,8
Alle anmeldelser (2287)
Sorter etter:
Knut G. Familie med store barn Norway, 23. mars 2015
Bra

Beliggenhet, service,tilbud
7,7
Bygging rett ved siden av vårt rom ga generende støy, særlig om morgen
Rapporter denne anmeldelsen
Frank E. Par Norway, 6. desember 2013
Fine rom,fantastisk ute område og bassenger

Ute områder med bassenger,beliggenhet og standar
7,7
Herlig hotell på Mactan,fantastisk ute område og bassenger,stille og rolige omgivelser,lett å komme til sentrum med hotell buss flere ganger for dag,kommer igjen ved en anledning.
Rapporter denne anmeldelsen
Arne C. Par Norway, 29. april 2013
God kvalitet på området, god mat og sjøsport

Kvaliteten, restaurantene og sjøsport mulighetene
8,7
Bortsett fra en støyende airconditioning enhet som lagde mye støy om natten (Ble raskt reparert når jeg rapportere problemet) var stedet preget av god kvalitet og mulighetene for aktiviteter er også store både på sjø og land. God frokost og fin uterestaurant .
Rapporter denne anmeldelsen
Thomas L. Par Norway, 22. januar 2013
Perfekt

Service
9,3
Flott hotell og fabelaktig service, kommer tilbake. Vi ble oppgradert til pool villa. Mye for pengene
Tips om hotellegenskap: Ikke vær redd å be om oppgradering
Rapporter denne anmeldelsen
Thomas H. Par Norway, 21. august 2012
Fantastisk flott

Betjening service privat baseng
9,3
Vi ble møtt på flyplassen av hotellets sjofør, fraktet oss trygt og godt til resorten. der ble vi veldig godt motatt, videre ble vi kjørt til rommet av en golf bil. rommet var stort og fint, bra A/C fint bad og gode senger. vi hadde eget svømme baseng, det var utrolig greit. hotellet har egen privat strand med solsenger. veldig god og billig mat. og veldig bra servering og ansatte som snakket godt engelsk. Resorten har egene vakter med egne våpen som passet på heletiden, disse var ikke til noe sjeanse. vi følte oss trygge under hele oppholdet. utsjekken var litt spesiell, da kom det egen regnskaps fører ned til rommet dit og ordnet alt der.
Rapporter denne anmeldelsen
Annwar R. Småbarnsfamilie Philippines, 15. mai 2016
Too expensive for what u get
5
Since its not easy to get a taxi and dine elsewhere we choose to dine in 3 of their restaurant, price is too expensive though.. The breakfast buffet choice is not impressive at all (very few choices and same kind of food served the following day) I also asked one staff to give me a teaspoon so I can mix the creamer to my coffee and I waited for 15 mins and nothing came until I asked another staff to give me one, unfortunately my coffee is cold by the time the teaspoon was given to me.
Rapporter denne anmeldelsen
Denson J. Småbarnsfamilie Philippines, 13. mai 2016
good resort
4
enjoyed our 2 day stay
Rapporter denne anmeldelsen
Jennyfer A. Småbarnsfamilie Philippines, 10. mai 2016
Nice rooms, the view was superb!
6
Crimson Resort was very nice! The rooms were really 5 star, big room big bathroom with tub. The pool was nice too because there's a baby pool which my kids loved and i can leave them there while watching them from the chair. The staff was very friendly and accomodating they gave me free extra bed for my children. Nice!!!!
Rapporter denne anmeldelsen
Jennyfer A. Småbarnsfamilie Philippines, 10. mai 2016
Great service!!!! Nice rooms!!
6
Crimson Resort was very nice! The rooms were really 5 star, big room big bathroom with tub. The pool was nice too because there's a baby pool which my kids loved and i can leave them there while watching them from the chair. The staff was very friendly and accomodating they gave me free extra bed for my children. Nice!!!! And they also assisted me with tye food that i brought. They allowed me to keep it in their chiller.
Rapporter denne anmeldelsen
Paul L. Reiste alene United Kingdom, 2. mai 2016
Rip-off
2,7
Paid top dollar for a villa with plunge pool. Tempo restaurant specifically for villa guests due to open at 7am was never open on all the days I tried to get in. One of the air cons was particularly feisty with regular faults. Housekeeping on being advised that I would be out for a couple of hours and could they make up the room said it would be their pleasure. On my return nothing had changed. Housekeeping manager came down to apologise and said the cleaners were particularly busy and I said the girl should have told me that and there would not have been a problem. Half hour later cleaning team turns up and says sorry for not cleaning the room but my door had a "do not disturb" sign; which was a downright lie. In summary there seems to be a complete lack of management and staff find lying extremely easy although they find it even easier to say when found out. Only place that seemed to have any idea about service was the Azure beach bar where there was a manager who was very animated in "encouraging" his staff on what to do next. Quite amusing but effective. Overall too much money for what you get. Rip-off !
Rapporter denne anmeldelsen
1-5 av 5 anmeldelser
Crimson Resort and Spa Cebu - UtsiktCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - SpaCrimson Resort and Spa Cebu - InngangCrimson Resort and Spa Cebu - MøteromCrimson Resort and Spa Cebu - SpaCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - MøteromCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - SpaCrimson Resort and Spa Cebu - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Cebu - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Cebu - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Cebu - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Cebu - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Cebu - LekeplassCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - DansesalCrimson Resort and Spa Cebu - HageCrimson Resort and Spa Cebu - Sport og aktiviteterCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - HageCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - HageCrimson Resort and Spa Cebu - Sport og aktiviteterCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - TreningsromCrimson Resort and Spa Cebu - Sport og aktiviteterCrimson Resort and Spa Cebu - MøteromCrimson Resort and Spa Cebu - Sport og aktiviteterCrimson Resort and Spa Cebu - LobbyCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - SkjønnhetssalongCrimson Resort and Spa Cebu - RekreasjonsfasiliteterCrimson Resort and Spa Cebu - SpaCrimson Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotelletCrimson Resort and Spa Cebu - NattklubbCrimson Resort and Spa Cebu - NattklubbCrimson Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotelletCrimson Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotelletCrimson Resort and Spa Cebu - Mat og drikkeCrimson Resort and Spa Cebu - Mat og drikkeCrimson Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotelletCrimson Resort and Spa Cebu - UtsiktCrimson Resort and Spa Cebu - UtsiktCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Cebu - LekeplassCrimson Resort and Spa Cebu - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Cebu - LekeplassCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - Pub/salongCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - Svømmebasseng


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B08