eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Crimson Resort and Spa

Seascapes Resort Town, Mactan Island (øy), Cebu, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Crimson Resort and Spa Cebu - Spa Crimson Resort and Spa Cebu - Inngang Crimson Resort and Spa Cebu - Møterom Crimson Resort and Spa Cebu - Spa Crimson Resort and Spa Cebu - Strand Crimson Resort and Spa Cebu - Møterom Crimson Resort and Spa Cebu - Strand Crimson Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotellet Crimson Resort and Spa Cebu - Spa Crimson Resort and Spa Cebu - Svømmebasseng Crimson Resort and Spa Cebu - Svømmebasseng Crimson Resort and Spa Cebu - Restaurant Crimson Resort and Spa Cebu - Restaurant Crimson Resort and Spa Cebu - Restaurant Crimson Resort and Spa Cebu - Restaurant Crimson Resort and Spa Cebu - Strand
Crimson Resort and Spa Cebu - Svømmebasseng Crimson Resort and Spa Cebu - Svømmebasseng Crimson Resort and Spa Cebu - Svømmebasseng Crimson Resort and Spa Cebu - Svømmebasseng Crimson Resort and Spa Cebu - Svømmebasseng Crimson Resort and Spa Cebu - Lekeplass Crimson Resort and Spa Cebu - Restaurant Crimson Resort and Spa Cebu - Strand Crimson Resort and Spa Cebu - Dansesal Crimson Resort and Spa Cebu - Hage Crimson Resort and Spa Cebu - Sport og aktiviteter Crimson Resort and Spa Cebu - Strand
Område Mactan Island (øy) Antall rom: 290
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,2

fra 1738 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
7,3
Ansattes arbeid
8,9
Hotellforhold/renslighet
9,0
Romkomfort/standard
8,8
Mat/middag
7,7
Alle anmeldelser (1738)
Sorter etter:
Frank E. Par Norway, 6. desember 2013
Fine rom,fantastisk ute område og bassenger

Ute områder med bassenger,beliggenhet og standar
7,7
Herlig hotell på Mactan,fantastisk ute område og bassenger,stille og rolige omgivelser,lett å komme til sentrum med hotell buss flere ganger for dag,kommer igjen ved en anledning.
Arne C. Par Norway, 29. april 2013
God kvalitet på området, god mat og sjøsport

Kvaliteten, restaurantene og sjøsport mulighetene
8,7
Bortsett fra en støyende airconditioning enhet som lagde mye støy om natten (Ble raskt reparert når jeg rapportere problemet) var stedet preget av god kvalitet og mulighetene for aktiviteter er også store både på sjø og land. God frokost og fin uterestaurant .
Thomas L. Par Norway, 22. januar 2013
Perfekt

Service
9,3
Flott hotell og fabelaktig service, kommer tilbake. Vi ble oppgradert til pool villa. Mye for pengene
Tips om hotellegenskap: Ikke vær redd å be om oppgradering
Thomas H. Par Norway, 21. august 2012
Fantastisk flott

Betjening service privat baseng
9,3
Vi ble møtt på flyplassen av hotellets sjofør, fraktet oss trygt og godt til resorten. der ble vi veldig godt motatt, videre ble vi kjørt til rommet av en golf bil. rommet var stort og fint, bra A/C fint bad og gode senger. vi hadde eget svømme baseng, det var utrolig greit. hotellet har egen privat strand med solsenger. veldig god og billig mat. og veldig bra servering og ansatte som snakket godt engelsk. Resorten har egene vakter med egne våpen som passet på heletiden, disse var ikke til noe sjeanse. vi følte oss trygge under hele oppholdet. utsjekken var litt spesiell, da kom det egen regnskaps fører ned til rommet dit og ordnet alt der.
Carlo N. Par Philippines, 24. oktober 2014
Great resort, luxury hotel, nice people

The hotel staffs wer friendly, a good place to relax and unwind, will be going back there again soon
9,3
It was fun, a nice place to relax and unwind good for family who wants to relax
Danna M. Småbarnsfamilie Philippines, 20. oktober 2014
Lacked the "Wow" guest service

Activities are family centered. Location of amenities to and fro the room is reasonable. Infant and kiddie pool perfect for young kids.
7
Although I would consider it a good stay, I feel that they still lack the "above and beyond" service. With 2 small kids, we were placed on the 2nd floor. I think they should have taken that into consideration upon checking in. Another thing is, poor . We reported the incident the day.When found we were already back in Puerto Princesa. (We were told that it was taken by mistake by a family, which I don't believe is true) I had to think of ways to get it. If they truly believe in "wowing" or building customer relationships, they would have immediately offered in sending the lost item but nope, I told them that I'll just wait for someone to go back to Cebu to pick it up from their resort and brought back here in our place. The resort itself is great, but I feel underwhelmed by the service.
Yun W. Par China, 6. oktober 2014
nice hotel but far from the city

1) nice surrounding 2) nice staff 3) nice breakfast
8,7
very beautiful resort with 2 nice swimming pool & 1 charming beach. but really far from the city, luckily you can take the shuttles bus to SM
Yeung M. Småbarnsfamilie China, 1. oktober 2014
Nice Resort

Good Services and Relax Resort
7,7
1) So relax at hotel, there have some activity for child and adult at the resort. 2) The beach is not very big, but there is very clear. 3) Swimming pool is good 4) but very far from Hotel to Town around 45 min. by taxi.
Vanessa V. Par Philippines, 29. september 2014
Fantastic staycation in Crimson Cebu

1.) Rooms was excellent 2.) I love the infinity pool 3.) Over all experienced was excellent. From room to facilities to food & service
8,7
When i came first i was amazed about the beautiful rooms, surroundings, infinity pool. My stay was very relaxing and i was satisfied with the facilties & rooms. They have good food and very pleasant staff. i will recommend this to all my friends.
Luisse D. Småbarnsfamilie Philippines, 23. september 2014
The best hotel,nice experience.

Nice place,approachable crew.
9,3
Perfect ....

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Crimson Resort and Spa CebuCrimson Resort and Spa Cebu - SpaCrimson Resort and Spa Cebu - InngangCrimson Resort and Spa Cebu - MøteromCrimson Resort and Spa Cebu - SpaCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - MøteromCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotelletCrimson Resort and Spa Cebu - SpaCrimson Resort and Spa Cebu - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Cebu - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Cebu - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Cebu - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Cebu - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Cebu - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Cebu - LekeplassCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - DansesalCrimson Resort and Spa Cebu - HageCrimson Resort and Spa Cebu - Sport og aktiviteterCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - HageCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - HageCrimson Resort and Spa Cebu - Sport og aktiviteterCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - TreningsromCrimson Resort and Spa Cebu - Sport og aktiviteterCrimson Resort and Spa Cebu - MøteromCrimson Resort and Spa Cebu - Sport og aktiviteterCrimson Resort and Spa Cebu - LobbyCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - SkjønnhetssalongCrimson Resort and Spa Cebu - RekreasjonsfasiliteterCrimson Resort and Spa Cebu - Spa


AS-AGWEB-3C04