Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Crimson Resort and Spa

Seascapes Resort Town, Mactan Island (øy), Cebu, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Crimson Resort and Spa Cebu - Strand Crimson Resort and Spa Cebu - Treningsrom Crimson Resort and Spa Cebu - Restaurant Crimson Resort and Spa Cebu - Restaurant Crimson Resort and Spa Cebu - Lobby Crimson Resort and Spa Cebu - Rekreasjonsfasiliteter Crimson Resort and Spa Cebu - Lekeplass Crimson Resort and Spa Cebu - Barneklubb Crimson Resort and Spa Cebu - Lobby Crimson Resort and Spa Cebu - Svømmebasseng Crimson Resort and Spa Cebu - Strand Crimson Resort and Spa Cebu - Strand Crimson Resort and Spa Cebu - Svømmebasseng Crimson Resort and Spa Cebu - Svømmebasseng Crimson Resort and Spa Cebu - Spa Crimson Resort and Spa Cebu - Spa
Crimson Resort and Spa Cebu - Inngang Crimson Resort and Spa Cebu - Dansesal Crimson Resort and Spa Cebu - Strand Crimson Resort and Spa Cebu - Spa Crimson Resort and Spa Cebu - Strand Crimson Resort and Spa Cebu - Møterom Crimson Resort and Spa Cebu - Strand Crimson Resort and Spa Cebu - Lobby Crimson Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotellet Crimson Resort and Spa Cebu - Spa Crimson Resort and Spa Cebu - Svømmebasseng Crimson Resort and Spa Cebu - Svømmebasseng
Område Mactan Island (øy) Antall rom: 290
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 1567 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
7,3
Ansattes arbeid
8,9
Hotellforhold/renslighet
9,0
Romkomfort/standard
8,8
Mat/middag
7,7
Alle anmeldelser (1567)
Sorter etter:
Arne C. Par Norway, 29. april 2013
God kvalitet på området, god mat og sjøsport

Kvaliteten, restaurantene og sjøsport mulighetene
8,7
Bortsett fra en støyende airconditioning enhet som lagde mye støy om natten (Ble raskt reparert når jeg rapportere problemet) var stedet preget av god kvalitet og mulighetene for aktiviteter er også store både på sjø og land. God frokost og fin uterestaurant .
Thomas L. Par Norway, 22. januar 2013
Perfekt

Service
9,3
Flott hotell og fabelaktig service, kommer tilbake. Vi ble oppgradert til pool villa. Mye for pengene
Tips om hotellegenskap: Ikke vær redd å be om oppgradering
Thomas H. Par Norway, 21. august 2012
Fantastisk flott

Betjening service privat baseng
9,3
Vi ble møtt på flyplassen av hotellets sjofør, fraktet oss trygt og godt til resorten. der ble vi veldig godt motatt, videre ble vi kjørt til rommet av en golf bil. rommet var stort og fint, bra A/C fint bad og gode senger. vi hadde eget svømme baseng, det var utrolig greit. hotellet har egen privat strand med solsenger. veldig god og billig mat. og veldig bra servering og ansatte som snakket godt engelsk. Resorten har egene vakter med egne våpen som passet på heletiden, disse var ikke til noe sjeanse. vi følte oss trygge under hele oppholdet. utsjekken var litt spesiell, da kom det egen regnskaps fører ned til rommet dit og ordnet alt der.
Charisse F. Småbarnsfamilie Philippines, 7. juli 2014
A wonderful experience for my entire family

easy access to the beach, nice swimming pools, new and well maintained suits and villas
9,7
It was my first stay in this renowned luxury beach resort hotel and albeit I didn't have much expectations, it was able to really exceed beyond what I had hoped for. Our entire family really enjoyed our overnight stay, especially when they were nice enough to offer us an upgrade to stay in one of the villas with its own 4-feet swimming pool for just one-sixth of the total price. It was definitely worth the top-up and it was hard to persuade the kids to leave the next day. The rooms are very well maintained and look new, the resort itself is just around 3 years old since it started operations. The surroundings are lined with lush greenery, trees and flowers. The staff are very friendly and accommodating. Will surely go back. It is a bit on the pricey side, but it is truly worth the buck :)
Pridelyn F. Gruppe Philippines, 4. juli 2014
Fun and relaxing. Staff and service is great!

1. Service 2. Best staff I've ever seen and experienced 3. Cleanliness and lay out of the hotel
8,7
It was great! We have 2 kids who enjoyed their children's activities esp the free kayak experience. Sports activities were available so our family and our extended family had a blast in this hotel.
Philip G. Gruppe United Kingdom, 1. juli 2014
Excellent resort with great staff

Friendly staff Great spa Beautiful surroundings
9,7
Fantastic stay at Crimson, the Spa was great and the island hopping trip shouldn't be missed!
Paige E. Gruppe Philippines, 30. juni 2014
Very good! Excellent service!

Service, atmosphere and rooms
9,7
Stein -. Gruppe Norway, 30. juni 2014
Great hotel nothing more to say about that 😉

Pool and The staff and The food 👍
8,3
Johannes M. Gruppe Austria, 29. juni 2014
Beachlife

BeachStuffGym
6,3
Relaxing, sunny, nice staff. It says its 5 star. But for me its more of a very overpriced 4 star resort.
Johannes M. Gruppe Austria, 29. juni 2014
Nice relaxing on the beach

The beachThe gymThe activities
7
More of a overpriced 4 star resort. The service is to slow but the stuff are all very friendly and serviceminded..

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Crimson Resort and Spa CebuCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - TreningsromCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - LobbyCrimson Resort and Spa Cebu - RekreasjonsfasiliteterCrimson Resort and Spa Cebu - LekeplassCrimson Resort and Spa Cebu - BarneklubbCrimson Resort and Spa Cebu - LobbyCrimson Resort and Spa Cebu - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Cebu - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Cebu - SpaCrimson Resort and Spa Cebu - SpaCrimson Resort and Spa Cebu - InngangCrimson Resort and Spa Cebu - DansesalCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - SpaCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - MøteromCrimson Resort and Spa Cebu - StrandCrimson Resort and Spa Cebu - LobbyCrimson Resort and Spa Cebu - Utsiden av hotelletCrimson Resort and Spa Cebu - SpaCrimson Resort and Spa Cebu - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Cebu - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - RestaurantCrimson Resort and Spa Cebu - LobbyCrimson Resort and Spa Cebu - Restaurant


AS-AGWEB-3B06