Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Crimson Resort and Spa

Seascapes Resort Town, Mactan, Mactan øy, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Crimson Resort and Spa Mactan øy - Strand Crimson Resort and Spa Mactan øy - Spa Crimson Resort and Spa Mactan øy - Inngang Crimson Resort and Spa Mactan øy - Møterom Crimson Resort and Spa Mactan øy - Spa Crimson Resort and Spa Mactan øy - Strand Crimson Resort and Spa Mactan øy - Møterom Crimson Resort and Spa Mactan øy - Strand Crimson Resort and Spa Mactan øy - Spa Crimson Resort and Spa Mactan øy - Svømmebasseng Crimson Resort and Spa Mactan øy - Restaurant Crimson Resort and Spa Mactan øy - Restaurant Crimson Resort and Spa Mactan øy - Strand Crimson Resort and Spa Mactan øy - Svømmebasseng Crimson Resort and Spa Mactan øy - Svømmebasseng Crimson Resort and Spa Mactan øy - Svømmebasseng
Crimson Resort and Spa Mactan øy - Svømmebasseng Crimson Resort and Spa Mactan øy - Svømmebasseng Crimson Resort and Spa Mactan øy - Lekeplass Crimson Resort and Spa Mactan øy - Restaurant Crimson Resort and Spa Mactan øy - Strand Crimson Resort and Spa Mactan øy - Dansesal Crimson Resort and Spa Mactan øy - Hage Crimson Resort and Spa Mactan øy - Sport og aktiviteter Crimson Resort and Spa Mactan øy - Strand Crimson Resort and Spa Mactan øy - Strand Crimson Resort and Spa Mactan øy - Hage Crimson Resort and Spa Mactan øy - Strand
Område Mactan Antall rom: 290
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 2127
anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
7,4
Ansattes arbeid
8,9
Hotellforhold/renslighet
9,0
Romkomfort/standard
8,8
Mat/middag
7,8
Alle anmeldelser (2127)
Sorter etter:
Knut G. Familie med store barn Norway, 23. mars 2015
Bra

Beliggenhet, service,tilbud
7,7
Bygging rett ved siden av vårt rom ga generende støy, særlig om morgen
Rapporter denne anmeldelsen
Frank E. Par Norway, 6. desember 2013
Fine rom,fantastisk ute område og bassenger

Ute områder med bassenger,beliggenhet og standar
7,7
Herlig hotell på Mactan,fantastisk ute område og bassenger,stille og rolige omgivelser,lett å komme til sentrum med hotell buss flere ganger for dag,kommer igjen ved en anledning.
Rapporter denne anmeldelsen
Arne C. Par Norway, 29. april 2013
God kvalitet på området, god mat og sjøsport

Kvaliteten, restaurantene og sjøsport mulighetene
8,7
Bortsett fra en støyende airconditioning enhet som lagde mye støy om natten (Ble raskt reparert når jeg rapportere problemet) var stedet preget av god kvalitet og mulighetene for aktiviteter er også store både på sjø og land. God frokost og fin uterestaurant .
Rapporter denne anmeldelsen
Thomas L. Par Norway, 22. januar 2013
Perfekt

Service
9,3
Flott hotell og fabelaktig service, kommer tilbake. Vi ble oppgradert til pool villa. Mye for pengene
Tips om hotellegenskap: Ikke vær redd å be om oppgradering
Rapporter denne anmeldelsen
Thomas H. Par Norway, 21. august 2012
Fantastisk flott

Betjening service privat baseng
9,3
Vi ble møtt på flyplassen av hotellets sjofør, fraktet oss trygt og godt til resorten. der ble vi veldig godt motatt, videre ble vi kjørt til rommet av en golf bil. rommet var stort og fint, bra A/C fint bad og gode senger. vi hadde eget svømme baseng, det var utrolig greit. hotellet har egen privat strand med solsenger. veldig god og billig mat. og veldig bra servering og ansatte som snakket godt engelsk. Resorten har egene vakter med egne våpen som passet på heletiden, disse var ikke til noe sjeanse. vi følte oss trygge under hele oppholdet. utsjekken var litt spesiell, da kom det egen regnskaps fører ned til rommet dit og ordnet alt der.
Rapporter denne anmeldelsen
Susanna S. Par Hong Kong, 28. august 2015
Service with Hearts

1) Staff Sincerity and Service with Hearts; 2) Spa; 3) Free hotel activities
8,3
I stayed at Crimson for 4D3N to celebrate my husband's birthday. Overall, I was satisfied with the service. I can feel the staff was ALL trying to serve from their hearts to make our stay enjoyable and memorable. I recommend this hotel to my friends who travel to Cebu. The most memorable and recommended activity was the Spa. We spent Php10,000 for the couple spa that was excellent. I also appreciate the various free activities organised by the hotel. I liked the Hydro Aerobics, it's fun & energetic! I also want to comment the outstanding service of Ann & Kayla at the Temple restaurant. The staff at Azure was also great. I joined the group island hopping tour & turned out to be private tour for only 2 of us. Thanks Dan for helping us snorkelling & touring around. He's really helpful & responsible. However, the island hopping was not truly enjoyable after all. The hotel is near the airport & it took 20 mins by taxi at Php198 according to meter in the morning on my arrival day. I spent 25 mins for my return trip & the taxi driver requested a fix amount of Php250. There are free shuttle bus 3 times daily running between hotel & town centre. It took 45-60 mins from hotel to SM City (depends on traffic).
Rapporter denne anmeldelsen
Eun H. Gruppe South Korea, 25. august 2015
not good

kind housekeeper only
5
not good food, not good reception when we chek in, we waited at robby long time.!!!!
Rapporter denne anmeldelsen
Geetha D. Par Singapore, 24. august 2015
Relaxing holiday

1 . Staff are very friendly 2. Cleanness 3. Great spa
9,3
The room was nice. Found the
Rapporter denne anmeldelsen
Hang K. Par Hong Kong, 18. august 2015
Over-rated

Good location, food delicious. and gorgeous scenes
6,7
Swimming pool is small and not clean. There were some dead flies floated on the water. The pool full of Koreans and chairs besides the pool are insufficient. Many customers put their belongings on the chair but no show actually. Although there was a sign board reminded the customer to wear proper swimming suit, but most of them swimming with clothing other than that.
Rapporter denne anmeldelsen
Jennifer R. Par Philippines, 16. august 2015
Hotel Condition, Staff Performane and location

The Staff are very polite and kind. Good service. The place is very nice.
7,7
It was a great experience. However, the location outside/leading to the resort is not nice.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Crimson Resort and Spa Mactan øy - UtsiktCrimson Resort and Spa Mactan øy - StrandCrimson Resort and Spa Mactan øy - SpaCrimson Resort and Spa Mactan øy - InngangCrimson Resort and Spa Mactan øy - MøteromCrimson Resort and Spa Mactan øy - SpaCrimson Resort and Spa Mactan øy - StrandCrimson Resort and Spa Mactan øy - MøteromCrimson Resort and Spa Mactan øy - StrandCrimson Resort and Spa Mactan øy - SpaCrimson Resort and Spa Mactan øy - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Mactan øy - RestaurantCrimson Resort and Spa Mactan øy - RestaurantCrimson Resort and Spa Mactan øy - StrandCrimson Resort and Spa Mactan øy - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Mactan øy - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Mactan øy - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Mactan øy - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Mactan øy - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Mactan øy - LekeplassCrimson Resort and Spa Mactan øy - RestaurantCrimson Resort and Spa Mactan øy - StrandCrimson Resort and Spa Mactan øy - DansesalCrimson Resort and Spa Mactan øy - HageCrimson Resort and Spa Mactan øy - Sport og aktiviteterCrimson Resort and Spa Mactan øy - StrandCrimson Resort and Spa Mactan øy - StrandCrimson Resort and Spa Mactan øy - HageCrimson Resort and Spa Mactan øy - StrandCrimson Resort and Spa Mactan øy - HageCrimson Resort and Spa Mactan øy - Sport og aktiviteterCrimson Resort and Spa Mactan øy - StrandCrimson Resort and Spa Mactan øy - TreningsromCrimson Resort and Spa Mactan øy - Sport og aktiviteterCrimson Resort and Spa Mactan øy - MøteromCrimson Resort and Spa Mactan øy - Sport og aktiviteterCrimson Resort and Spa Mactan øy - LobbyCrimson Resort and Spa Mactan øy - RestaurantCrimson Resort and Spa Mactan øy - RestaurantCrimson Resort and Spa Mactan øy - SkjønnhetssalongCrimson Resort and Spa Mactan øy - RekreasjonsfasiliteterCrimson Resort and Spa Mactan øy - SpaCrimson Resort and Spa Mactan øy - Utsiden av hotelletCrimson Resort and Spa Mactan øy - NattklubbCrimson Resort and Spa Mactan øy - NattklubbCrimson Resort and Spa Mactan øy - Utsiden av hotelletCrimson Resort and Spa Mactan øy - Utsiden av hotelletCrimson Resort and Spa Mactan øy - Mat og drikkeCrimson Resort and Spa Mactan øy - Mat og drikkeCrimson Resort and Spa Mactan øy - Utsiden av hotelletCrimson Resort and Spa Mactan øy - UtsiktCrimson Resort and Spa Mactan øy - UtsiktCrimson Resort and Spa Mactan øy - StrandCrimson Resort and Spa Mactan øy - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Mactan øy - LekeplassCrimson Resort and Spa Mactan øy - SvømmebassengCrimson Resort and Spa Mactan øy - LekeplassCrimson Resort and Spa Mactan øy - StrandCrimson Resort and Spa Mactan øy - Pub/salongCrimson Resort and Spa Mactan øy - StrandCrimson Resort and Spa Mactan øy - Svømmebasseng

Kundeanmeldelser - Crimson Resort and Spa, Mactan øy

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C08