eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Crown Regency Hotel & Towers

Osmeña Boulevard, Cebu City, Cebu, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Crown Regency Hotel Fuente

Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Dansesal Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Dansesal Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Dansesal Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreasjonsfasiliteter Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreasjonsfasiliteter Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreasjonsfasiliteter Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Restaurant Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Lobby Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Svømmebasseng Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Inne i hotellet Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Utsikt Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreasjonsfasiliteter Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Restaurant Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Restaurant Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Utsiden av hotellet Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Møterom
Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Buffet Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreasjonsfasiliteter Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Svømmebasseng Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Pub/salong Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreasjonsfasiliteter Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Rekreasjonsfasiliteter Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gjesterom Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gjesterom Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gjesterom Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gjesterom Crown Regency Hotel & Towers Cebu - Gjesterom
Område Cebu City Antall rom: 470

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 1562 anmeldelser

Verdi for pengene
7,5
Sted
8,3
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,6
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,7
Alle anmeldelser (1562)
Sorter etter:
Olav D. Par Norway, 23. august 2013
et meget bra hotel

god utsikt, god betjening,mange ting å gjøre
9,3
ein fin tid der, kan anbefale dette hotelet meget bra hotel.
Gunnar N. Par Norway, 12. februar 2013
Flott hotel med fint bassengområde.

Bassengområdet
7,3
Flott hotel med meget sentral beliggenhet,meget bra frokost,flott bassengområde med flere basseng,en fin liten lomme mitt i byen ,en tur til toppen av hotelet hører også med ! Negative sider er om man er gift med en filippiner så er det at om man har vært en tur ut og spist på kvelden så kan vaktene spørre litt ufint om deres ærende på hotelet,noe min kone ble en smule fornærmet over !
Mayliz H. Par Norway, 26. august 2012
happy hotel

prøve pistoler og forskjellige våpner , aktiviterer på toppen av hotellet , mini golf
7,7
veldig bra anbefaler andre å prøve aktiviteter som hotelet har.
Rune H. Reiste alene Norway, 28. februar 2010
Herlig

Veldig rent og pent, kjempehyggelig betjening, service på topp
9,7
Absolutt verd pengene. Kommer helt sikkert til å bo her igjen.
Rune H. Par Norway, 9. februar 2010
hyggelig opphold

renslig, fin betjening
9,7
Sungkwang P. Foretningsreisende South Korea, 21. juli 2014
good but the room is dark

near shopping mall,include starbuks
6,7
good but the room is dark
Wayne K. Gruppe New Zealand, 21. juli 2014
Worst hotel iv been. Never coming back!
2,3
Worst stay ever. Fridge not working.very small tv. Crowded and easy access to non guests abd the lobby looks like a crowded market. I had a very stressful stay. Stupid policy, i was on the pool with my baby and they called me and asked me to get off the pool just because my swimsuit has a metal ring.i was humiliated. Other BIG hotel iv been dont hav that stupid regulation. Im not coming back never ever...
Foretningsreisende 20. juli 2014
Sky Extreme Adventure

Location, Adventure, Comfort
8,3
Awesome!
Cedric R. Gruppe Philippines, 20. juli 2014
Okay

Good view of the city on higher floors
4
It was good enough but very disappointed on the room's toilet. The toilet bowl is similar to public toilet and very generic. No bidets and the mirror has rust stains all over. The shower head got busted when I used it. It was gooe enough their maintenance responded quickly. Their elevator smells like a dead rat and the choices for breakfast were so few and standard. Would not consider staying at same hotel when I go back to Cebu! The only good thing is the view of the harbor in my room!
Sungkwang P. Foretningsreisende South Korea, 20. juli 2014
good for city tour

best price,near shopping mall,near massage shop
8
good

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Crown Regency Hotel & Towers CebuCrown Regency Hotel & Towers Cebu - DansesalCrown Regency Hotel & Towers Cebu - DansesalCrown Regency Hotel & Towers Cebu - DansesalCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RekreasjonsfasiliteterCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RekreasjonsfasiliteterCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RekreasjonsfasiliteterCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RestaurantCrown Regency Hotel & Towers Cebu - LobbyCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SvømmebassengCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Inne i hotelletCrown Regency Hotel & Towers Cebu - UtsiktCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RekreasjonsfasiliteterCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RestaurantCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RestaurantCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Utsiden av hotelletCrown Regency Hotel & Towers Cebu - MøteromCrown Regency Hotel & Towers Cebu - BuffetCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RekreasjonsfasiliteterCrown Regency Hotel & Towers Cebu - SvømmebassengCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Pub/salongCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RekreasjonsfasiliteterCrown Regency Hotel & Towers Cebu - RekreasjonsfasiliteterCrown Regency Hotel & Towers Cebu - GjesteromCrown Regency Hotel & Towers Cebu - GjesteromCrown Regency Hotel & Towers Cebu - GjesteromCrown Regency Hotel & Towers Cebu - GjesteromCrown Regency Hotel & Towers Cebu - Gjesterom

Kundeanmeldelser - Crown Regency Hotel & Towers, Cebu

AS-AGWEB-3C06