Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Dive Thru Scuba Resort

Sitio Daorong, Barangay Danao, Danao, Panglao-øya, Filippinene

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,2

fra 260 anmeldelser

2 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,4
Beliggenhet
6,7
Ansattes arbeid
8,6
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
8,7
Mat/middag
8,2
Alle anmeldelser (260)
Sorter etter:
Trine V. Par Norway, 5. april 2012
Flott hotell med hyggelig personale

Hjelpsomt personal
5,7
vi hadde et helt greit opphold på dette hotellet. hotellet er relativt nyoppusset og personalet er veldig service minded og hjelpsomme. det ligger litt utenfor "byen" men det tok bare 15 min å gå eller et par minutter med hotellets private bilservice. rommet var helt ok, med lite bad og for hard seng. restauranten var det jeg likte minst, personalet er hjelpsomme men gjør mye feil. vi fikk feil mat servert og flere ganger ble den ene sittende å vente på sin mat mens den andre var ferdig, forrett kom etter hovedrett osv. dette selvom vi bare var 4 gjester totalt i restauranten. frokost utvalget er også relativt dårlig, bare to ting å velge mellom. sett bort i fra dette hadde vi et fint opphold på hotellet, og et helt fantastisk opphold på bohol!
Rapporter denne anmeldelsen
Asbjorn O. Par Norway, 19. november 2011
Meget flott nytt hotell

Et fantastisk sted med en meget serviceminded betjening.
9,3
Hotellet er nytt og har en meget trivelig betjening. Det ligger litt avskjermet og vi følte oss etterhvert som vi hørte hjemme i en famile. Hotellet har en meget flott frokostplass med et veldig bra kjøkken. Vi fikk servert mange velsmakende retter. Eneste aber er at stranden rett utenfor ikke egner seg så mye til bading. Men hotellet har et nydelig svømmebasseng som er utmerket for bading. Det er heller ikke så langt å gå til Alona beach hvis en ønsker å bade i havet. Vi vil absolutt anbefale dette hotellet.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Vi anbefaler en tur til chocolate hill som legger ca 1,5 times kjøretur fra hotellet. Denne landskapsformasjoner er helt unik. På veien kan en også besøke en del andre attraksjoner som å se verdens minste apekatt (tarcier) og f.eks. en sommerfuglpark. På veien tilbake kan en spise et måltid på en flytende båt. Selv om maten her var noe tvilsom var turen med båten meget trivelig. Et flott konsept.
Rapporter denne anmeldelsen
Ellin F. Par United Arab Emirates, 15. januar 2016
Great Stay!

For travelers like us who prefer to stay in a quite hotel or accommodation, the location of Dive Thru Resorts is perfect for us. The architectural design of the entire place was impressive.
9,7
Our stay was very satisfying. The staffs were very friendly and accommodating as well as the Dive Masters who joined just on our dives. They were very professional and helpful during our dives. The entire hotel was very well cleaned and maintained. And I love their gazebo where you can have a lovely massage.
Rapporter denne anmeldelsen
Salome B. Gruppe Laos, 27. desember 2015
Beautiful place to relax and to dive

Looks of Hotel, Diving School, Quietness
9
Rapporter denne anmeldelsen
So H. Gruppe South Korea, 26. desember 2015
friendly staff but low water pressure

friendly staff, good view, quiet
8
Small but Clean room. Low water pressure was uncomfortable.
Rapporter denne anmeldelsen
Robert Y. Småbarnsfamilie Canada, 22. desember 2015
Diving is nice of course, the resort . . .

Dive shop is directly attached and affiliated with the resort. So, all your diving goes on your hotel bill at check-out.
6,3
Yes, of course the diving is great. And it's also great to have the dive shop right on the property. Here are some dive-unrelated observations to be aware of. Personally I don't need a lot for breakfast, however my wife insists the breakfast selection was very poor. At the resort you are TOO far from anything else, 30 minutes to the nearest drug store for eg. Finally, while it's a nice exploration type seaside, it is not a "nice" beach ie. you can't walk along it without watching every step, also making it not children friendly.
Rapporter denne anmeldelsen
Shane B. Par United States of America, 1. desember 2015
Beautiful little resort

Cleanliness, friendly staff, ease of vacationing
8,7
Everything was nice! The only complaint I have is that the prices were definitely a bit more expensive than if we got packages from the guys on the street, but the bonus was that it was just us.. Nice place, would stay again for a nice little affordable slice of heaven a bit removed from the hubbub of Alona Beach.
Rapporter denne anmeldelsen
Abe T. Par Australia, 7. september 2015
Perfect

very clean
10
enjoyed a lot quite place to go I love it!
Rapporter denne anmeldelsen
Melissa C. Gruppe Philippines, 23. august 2015
The best boutique hotel.

staff, hassle-free stay, facilities
10
I can only say great things about this hotel. Aside from the awesome architecture, the place is well-maintained and very clean, the food is really tasty, and all the staff are very courteous, kind, and you can feel they really want to take care of you. They are super accommodating and paid excellent attention to details even the tours/rentals they arranged on our behalf. Thank you so much for helping us surprise our friend who was celebrating her birthday on our 1st day, by arranging a cake. You guys are really really awesome! We will definitely come back and recommend you to our friends heart emoticon Thank you Dive Thru!
Rapporter denne anmeldelsen
Melchor J. Reiste alene Philippines, 9. august 2015
Terrible Location far from the Main Beach

Cleanliness, Staffs are helpful, Quiet
5,7
Generally it is okay and peaceful. But if you want fun and excitement, you will not enjy in this Hotel, it's more private and secluded from the main Beach; you will not enjoy the location. Far from Alona Beach, Tricycle ride is even more expensive than taxi. About 250mts rough road going to the Hotel, there is no shuttle service, eventually you'll spend more on transportation, not worth it.
Rapporter denne anmeldelsen
1-2 av 2 anmeldelser
Dive Thru Scuba Resort Panglao-øyaDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - SvømmebassengDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - SvømmebassengDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - GjesteromDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - GjesteromDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - SvømmebassengDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - GjesteromDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - UtsiktDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - GjesteromDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - GjesteromDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - GjesteromDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - GjesteromDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - UtsiktDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - GjesteromDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - GjesteromDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - GjesteromDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - RestaurantDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - UtsiktDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - Sport og aktiviteterDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - ResepsjonDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - UtsiktDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - GjesteromDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - GjesteromDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - RekreasjonsfasiliteterDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - RestaurantDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - Sport og aktiviteterDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - Sport og aktiviteterDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - Sport og aktiviteterDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - RekreasjonsfasiliteterDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - Sport og aktiviteterDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - LobbyDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - LobbyDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - ResepsjonDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - Pub/salongDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - RestaurantDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - Utsiden av hotelletDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - RestaurantDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - Utsiden av hotelletDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - InngangDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - ButikkerDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - Utsiden av hotelletDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - RekreasjonsfasiliteterDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - Utsiden av hotelletDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - SvømmebassengDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - SvømmebassengDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - HageDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - Inne i hotelletDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - Inne i hotelletDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - Balkong/terasseDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - RekreasjonsfasiliteterDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - RekreasjonsfasiliteterDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - RekreasjonsfasiliteterDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - RekreasjonsfasiliteterDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - RekreasjonsfasiliteterDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - RekreasjonsfasiliteterDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - RekreasjonsfasiliteterDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - RekreasjonsfasiliteterDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - RekreasjonsfasiliteterDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - Utsiden av hotelletDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - Sport og aktiviteterDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - Mat og drikkeDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - Sport og aktiviteterDive Thru Scuba Resort Panglao-øya - Sport og aktiviteter


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A04