eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Suiterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Resepsjon Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Omgivelser Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Treningsrom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Bad Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Bad Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Lobby
Område Tai Kok Tsui Antall rom: 285
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 3049 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
7,4
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,5
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
6,6
Alle anmeldelser (3049)
Sorter etter:
Amund E. Par Norway, 8. august 2013
Sentralt beliggende

Sentralt. Hyggelig betjening, gode shopping og spisemuligheter
8
Jorgen N. Par Norway, 8. juni 2013
Sentralt hotell

Sentralt, value for money og gratis shuttle buss
7,3
Vi bodde 3 netter på Cosmo hotel og var fornøyd med vårt opphold. Hvis du velger å bo på kowloon siden av Hong Kong er dette et godt alternativ å bo på. Rommene er relativt små, men det går helt fint for noen dager. Rimelig hotell som gir god valuta for pengene.
Steffen O. Gruppe Norway, 11. januar 2013
Lovely Hotel, perfekt service

Location
9
Veldig flott hotell i et bra strøk, marked rett over gaten, fine reine rom. Veldig hyggelig personell bra fasiliteter
Tips om sightseeing/attraksjoner: The peak
Maja S. Par Norway, 8. januar 2013
Flott hotell!

Personale er vedig hjelpsomme, rommene er vedig fine og rene, bra beligenheten
8,7
Kjempefint hotell, ganske sentralt. Det går free shutle bus hver time. Metro stasjon er også i nærheten. Vi spiste bare en gang på hotellets thai restaurant, men var ikke fornøyd. Vi kom kanskje litt sent og de var ikke så blide.. Maten var grei, men ikke noe spesielt.
Tips: Billigst måte å komme seg på fra flyplassen til hotellet er: buss til Thung Chung (3,50HKD)(hvor outlet befinner seg), metro til Kowloon (15hkd?) og så free hotel shutle derifra (og omvendt til flyplassen). Flytoget er mye dyrere. Kjøp Octopus card!
Weng T. Par Singapore, 27. november 2014
Great stay!

Cleanliness, ease of access and shuttle bus.
7,7
Pleasant
Wan Q. Par Singapore, 22. november 2014
Probably the best hotel in Hong Kong!

Location, FREE WIFI (on the go), Price
9,3
Very very value for money! We were well greeted by the staff at the concierge on the day of our arrival. As we had an early morning flight, the room wasn't ready for us, which we could understand. We went off for our breakfast (hotel is located just 15mins walk from the Michelin Starred restaurant, Tim Ho Wan, which opens at 8am!) and when we were back to our hotel, the room was ready for us to rest! It was earliest than my expectation. We explored the room a little, and realised there was a hand phone on the dressing table. It turned out to be a phone provided to guest which acts as a wifi hotspot for us to share up to 8 devices while we are out! Basically, we have free wifi throughout our trip as we travel all around Hong Kong! Great value for money! The hotel also provides shuttle services hourly to some of the popular places in Kowloon territory. We had a great and enjoyable stay, and will be back staying at the same hotel again!
Rainer H. Par Germany, 22. november 2014
off-central, cheap but not good

price, location, room
4
hotel ok, off-central, but as everything in Hong Kong accessible. Rooms were ok. Staff was not helpful at all when trying to amend reservation
Lai K. Foretningsreisende Malaysia, 21. november 2014
good nice clean n friendly

staff friendly room clean n nice good location
9,3
Comfortable
Liew C. Foretningsreisende Malaysia, 21. november 2014
nice service

clean, service, helpful
10
nice, helpful staff
Andrew E. Familie med store barn Indonesia, 21. november 2014
Good location

Location, handy wi fi, sight seeing at night
7
The room is so small but the location is very good. Near with market, food shop, 500 m far with the MTR. The price is so so. But you will get handy wi fi actualy a mobile phone that you can bring everywhere and can get free local call. The room is enough clean. The receptionist has a fluent english but the house made can't speak english.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Dorsett Mongkok Hong Kong HongkongDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - SuiteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - ResepsjonDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - OmgivelserDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - TreningsromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - BadDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - BadDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Lobby

Kundeanmeldelser - Dorsett Mongkok Hong Kong, Hongkong

AS-AGWEB-3C02