Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Suiterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Suiterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Golfbane Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Fasiliteter
Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Bad Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Treningsrom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Restaurant Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Omgivelser Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Fasiliteter Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Direktørsalong Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Direktørsalong Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Direktørsalong Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Tranport i nærheten Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Restaurant Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Bad Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom
Område Tai Kok Tsui Antall rom: 285
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 3512
anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
7,4
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,5
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
6,6
Alle anmeldelser (3512)
Sorter etter:
Amund E. Par Norway, 8. august 2013
Sentralt beliggende

Sentralt. Hyggelig betjening, gode shopping og spisemuligheter
8
Rapporter denne anmeldelsen
Jorgen N. Par Norway, 8. juni 2013
Sentralt hotell

Sentralt, value for money og gratis shuttle buss
7,3
Vi bodde 3 netter på Cosmo hotel og var fornøyd med vårt opphold. Hvis du velger å bo på kowloon siden av Hong Kong er dette et godt alternativ å bo på. Rommene er relativt små, men det går helt fint for noen dager. Rimelig hotell som gir god valuta for pengene.
Rapporter denne anmeldelsen
Steffen O. Gruppe Norway, 11. januar 2013
Lovely Hotel, perfekt service

Location
9
Veldig flott hotell i et bra strøk, marked rett over gaten, fine reine rom. Veldig hyggelig personell bra fasiliteter
Tips om sightseeing/attraksjoner: The peak
Rapporter denne anmeldelsen
Maja S. Par Norway, 8. januar 2013
Flott hotell!

Personale er vedig hjelpsomme, rommene er vedig fine og rene, bra beligenheten
8,7
Kjempefint hotell, ganske sentralt. Det går free shutle bus hver time. Metro stasjon er også i nærheten. Vi spiste bare en gang på hotellets thai restaurant, men var ikke fornøyd. Vi kom kanskje litt sent og de var ikke så blide.. Maten var grei, men ikke noe spesielt.
Tips: Billigst måte å komme seg på fra flyplassen til hotellet er: buss til Thung Chung (3,50HKD)(hvor outlet befinner seg), metro til Kowloon (15hkd?) og så free hotel shutle derifra (og omvendt til flyplassen). Flytoget er mye dyrere. Kjøp Octopus card!
Rapporter denne anmeldelsen
Joanna A. Reiste alene Singapore, 28. august 2015
Worthy

Cleanliness, warm shower, comfortable bed
8,3
It was good, except that there were days when the staff came in although we had switched on the "do not disturb" button while we were out of the hotel
Rapporter denne anmeldelsen
Kathina A. Par Hong Kong, 25. august 2015
good

not bad. comfortable. accessable.
8
Rapporter denne anmeldelsen
Joanne C. Familie med store barn Malaysia, 24. august 2015
Good family room with huge bath room.

Good location, free shuttle bus, good staff and free 4G mobile for travellers. We will stay in this hotel again and would recommend to my relatives.
9,7
Rooms were clean and staff are good and helpful. We enjoyed our stay in Dorsette Mongkok HK. No regret in booking this hotel.
Rapporter denne anmeldelsen
Joanne C. Familie med store barn Malaysia, 24. august 2015
Staff helpful and friendly, rooms are clean

Rooms comfort, good location and staff are friendly
9,7
Excellent ! Will definately visit again. Family room awesome ! Free 4G Mobile during our stay.
Rapporter denne anmeldelsen
Christopher S. Par Malaysia, 21. august 2015
Great stay!

Location,Staff performance & Value for money.
7,7
Our stay was great,purposely chose this hotel because nearby to our point of interest. Surrounding is a nice area where you can find food everywhere,transportation wise either take cab or shuttle bus. It is walkable to Mongkok but it will take probably 15-20 minutes. Hotel staffs are very helpful n good at their work,from reception to house keeping all well mannered and friendly. We will definitely come back again on our next visit to Hong Kong.
Rapporter denne anmeldelsen
Wael A. Småbarnsfamilie Saudi Arabia, 18. august 2015
Good Hotel but needs some modifications

Hotel provide cellphone with free local calls and free LTE Data,near from MTR station, very closed to MacDonald's which works 24/7.
6,7
I've booked a family room with 4 beds. I expected the room to be some what spacious but it was really small room. Restroom with no exaggeration less than 30cm far from the bed with gives discomfort. Beds are really really small. We are stayed in a room in the 27th floor and there was unpleasant smell in this floor, smell can't described looks like stinky smell. the Hotel is 27th floor and i has only 2 elevators and you will be waiting patiently to the elevator specially in the morning hours. I can rate it as 3 star hotel and all negatives should be solves in order you are planning to stay in this hotel
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Dorsett Mongkok Hong Kong HongkongDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - SuiteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - SuiteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GolfbaneDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - FasiliteterDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - BadDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - TreningsromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - RestaurantDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - OmgivelserDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - FasiliteterDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - DirektørsalongDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - DirektørsalongDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - DirektørsalongDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Tranport i nærhetenDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - RestaurantDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - BadDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Resepsjon

Kundeanmeldelser - Dorsett Mongkok Hong Kong, Hongkong

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B05