eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Cosmo Hotel Mongkok

Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Suiterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Bad Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Treningsrom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Resepsjon Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Resepsjon Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Resepsjon Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Omgivelser Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Omgivelser Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Omgivelser Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Omgivelser Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom
Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Suiterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Bad Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Inne i hotellet
Sted: Tai Kok Tsui Antall rom: 285
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 2540 anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Sted
7,4
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,5
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
6,6
Alle anmeldelser (2540)
Amund E. Par Norway, 8. august 2013
Sentralt beliggende

Sentralt. Hyggelig betjening, gode shopping og spisemuligheter
8
Jorgen N. Par Norway, 8. juni 2013
Sentralt hotell

Sentralt, value for money og gratis shuttle buss
7,3
Vi bodde 3 netter på Cosmo hotel og var fornøyd med vårt opphold. Hvis du velger å bo på kowloon siden av Hong Kong er dette et godt alternativ å bo på. Rommene er relativt små, men det går helt fint for noen dager. Rimelig hotell som gir god valuta for pengene.
Steffen O. Gruppe Norway, 11. januar 2013
Lovely Hotel, perfekt service

Location
9
Veldig flott hotell i et bra strøk, marked rett over gaten, fine reine rom. Veldig hyggelig personell bra fasiliteter
Tips om sightseeing/attraksjoner: The peak
Maja S. Par Norway, 8. januar 2013
Flott hotell!

Personale er vedig hjelpsomme, rommene er vedig fine og rene, bra beligenheten
8,7
Kjempefint hotell, ganske sentralt. Det går free shutle bus hver time. Metro stasjon er også i nærheten. Vi spiste bare en gang på hotellets thai restaurant, men var ikke fornøyd. Vi kom kanskje litt sent og de var ikke så blide.. Maten var grei, men ikke noe spesielt.
Tips: Billigst måte å komme seg på fra flyplassen til hotellet er: buss til Thung Chung (3,50HKD)(hvor outlet befinner seg), metro til Kowloon (15hkd?) og så free hotel shutle derifra (og omvendt til flyplassen). Flytoget er mye dyrere. Kjøp Octopus card!
Koh C. Småbarnsfamilie Singapore, 14. april 2014
good

service, friendly and caring
7,7
The service that all the staff give was excellent. But when I book this hotel, they did write with wifi. But the wifi is only free 1 hours. And need guest to pay. I chose to pay but still can't connect. End up I had to cancel it. And only free 1 hours and only for 1 person to use. I think you all should change it to wifi for whole day for guest
Qi M. Reiste alene Singapore, 14. april 2014
Overall, not that bad.

It's location, rates and staff.
9
I was quite pleased with the services provided by the staffs. 5 minutes walk from Olympic MTR and 24/7 McDonald's opposite. The shuttle bus is quite useful I would say? I prefer walking to the MTR station directly. The room is a little small but it is comfortable. Will recommend family and friends here. Overall, not that bad.
Lihao W. Foretningsreisende Taiwan, 14. april 2014
good friendly room is small

good friendly room is small
8,3
Lihao W. Foretningsreisende Taiwan, 13. april 2014
good service small room

good staff, nice lobby but small room
8,3
Bodi Y. Par Singapore, 13. april 2014
Small but Cozy

Affordable, Wifi, Street food outside
7,7
The hotel was quite okay for the price. It was small and cozy. Dorsett's 5 minutes away from the nearest MTR (Olympic) and had a number of nice street food places around it. You could walk to Langham place in around 15-20 mins, though there's also a shuttle that has stops in Langham, China HK City, and Kowloon MTR (which you take for the Airport Express).
Mok Y. Par Singapore, 13. april 2014
Nothing much special

Clean room & powerful aircon.
5,3
The room is very CLEAN but SMALL - as for the MTR is al least 15min walk from hotel (not really that near) but good thing is they have their in-house mini-bus to certain malls...But surrounding the hotel there's nothing to shop at all nor the hotel have any Lounge. If you have cravy for beer, there's a nearby 7-11 to make purchase from. Taxi outside the hotel in easy to flag down one.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Dorsett Mongkok Hong Kong HongkongDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - SuiteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - BadDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - TreningsromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - ResepsjonDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - ResepsjonDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - ResepsjonDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - OmgivelserDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - OmgivelserDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - OmgivelserDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - OmgivelserDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - SuiteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - BadDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Inne i hotellet

Kundeanmeldelser - Dorsett Mongkok Hong Kong, Hongkong

AS-AGWEB-3C08