Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Suiterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Resepsjon Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Omgivelser Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Treningsrom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Bad Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Bad Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Lobby
Område Tai Kok Tsui Antall rom: 285
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 3352 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
7,4
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,5
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
6,6
Alle anmeldelser (3352)
Sorter etter:
Amund E. Par Norway, 8. august 2013
Sentralt beliggende

Sentralt. Hyggelig betjening, gode shopping og spisemuligheter
8
Jorgen N. Par Norway, 8. juni 2013
Sentralt hotell

Sentralt, value for money og gratis shuttle buss
7,3
Vi bodde 3 netter på Cosmo hotel og var fornøyd med vårt opphold. Hvis du velger å bo på kowloon siden av Hong Kong er dette et godt alternativ å bo på. Rommene er relativt små, men det går helt fint for noen dager. Rimelig hotell som gir god valuta for pengene.
Steffen O. Gruppe Norway, 11. januar 2013
Lovely Hotel, perfekt service

Location
9
Veldig flott hotell i et bra strøk, marked rett over gaten, fine reine rom. Veldig hyggelig personell bra fasiliteter
Tips om sightseeing/attraksjoner: The peak
Maja S. Par Norway, 8. januar 2013
Flott hotell!

Personale er vedig hjelpsomme, rommene er vedig fine og rene, bra beligenheten
8,7
Kjempefint hotell, ganske sentralt. Det går free shutle bus hver time. Metro stasjon er også i nærheten. Vi spiste bare en gang på hotellets thai restaurant, men var ikke fornøyd. Vi kom kanskje litt sent og de var ikke så blide.. Maten var grei, men ikke noe spesielt.
Tips: Billigst måte å komme seg på fra flyplassen til hotellet er: buss til Thung Chung (3,50HKD)(hvor outlet befinner seg), metro til Kowloon (15hkd?) og så free hotel shutle derifra (og omvendt til flyplassen). Flytoget er mye dyrere. Kjøp Octopus card!
Chean L. Småbarnsfamilie Malaysia, 17. mai 2015
Excellent service, clean environment

Very helpful staff, great location and good internet package
8,7
It was excellent. Location was quite convenient with food all around. The hotel staff were very helpful too.
Xiao H. Reiste alene Singapore, 17. mai 2015
Value for money!

Friendly staff, good location and comfortable
8
Anthony S. Par Singapore, 15. mai 2015
Loved it

The performance of the staff and the price of the rooms
9
Better than expected
Yukari M. Reiste alene Japan, 15. mai 2015
Disappointed stay!

Convenient location for eating & shopping
6
This was my second time staying at the Dorsett Mongkok, and I was totally disappointed by Chinese hotel guests without manners, shouting with loud voices and banging the doors In the middle of the night and early in the morning. Those inconsiderate guests totally disturbed me from taking a rest and sleeping in the room. So disappointed~!
Pua M. Familie med store barn Singapore, 4. mai 2015
Enjoyable stay and surprised with a mobile WIFI

mobile WIFI (smart phone free for use anywhere), spacious and comfy family-quad room & plenty food places around
9,3
With good and friendly customer service, definitely recommended for comfort stay. And my family just love the spacious room (family-quad) and comfy beds! Since hotel is located between Olympic and Mongkok MTR and with free hotel shuttle bus and mini bus round the corner, travelling is made easy. And with the smart phone provided for use wherever we go, we could navigate to various places easily. Thumbs up!
Wan Y. Småbarnsfamilie Malaysia, 4. mai 2015
Nice hotel but location not ideal

free handy phone, shuttle bus and helpful staff
7,3
Our stay was good. The hotel is clean, the staff is friendly and the best thing is the free handy phone with 3G. The room is small but we had expected this in hong kong. It tooks about 15 minutes to the nearest Olympic MTR station.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Kundeanmeldelser - Dorsett Mongkok Hong Kong, Hongkong

AS-AGWEB-3C02