eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Suiterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Bad Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Treningsrom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Resepsjon Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Resepsjon Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Resepsjon Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Omgivelser Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Omgivelser Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Omgivelser Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Omgivelser Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom
Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Suiterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Inne i hotellet Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Treningsrom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Bad Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Bad Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Utsiden av hotellet
Område Tai Kok Tsui Antall rom: 285
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 2828 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
7,4
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,5
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
6,6
Alle anmeldelser (2828)
Sorter etter:
Amund E. Par Norway, 8. august 2013
Sentralt beliggende

Sentralt. Hyggelig betjening, gode shopping og spisemuligheter
8
Jorgen N. Par Norway, 8. juni 2013
Sentralt hotell

Sentralt, value for money og gratis shuttle buss
7,3
Vi bodde 3 netter på Cosmo hotel og var fornøyd med vårt opphold. Hvis du velger å bo på kowloon siden av Hong Kong er dette et godt alternativ å bo på. Rommene er relativt små, men det går helt fint for noen dager. Rimelig hotell som gir god valuta for pengene.
Steffen O. Gruppe Norway, 11. januar 2013
Lovely Hotel, perfekt service

Location
9
Veldig flott hotell i et bra strøk, marked rett over gaten, fine reine rom. Veldig hyggelig personell bra fasiliteter
Tips om sightseeing/attraksjoner: The peak
Maja S. Par Norway, 8. januar 2013
Flott hotell!

Personale er vedig hjelpsomme, rommene er vedig fine og rene, bra beligenheten
8,7
Kjempefint hotell, ganske sentralt. Det går free shutle bus hver time. Metro stasjon er også i nærheten. Vi spiste bare en gang på hotellets thai restaurant, men var ikke fornøyd. Vi kom kanskje litt sent og de var ikke så blide.. Maten var grei, men ikke noe spesielt.
Tips: Billigst måte å komme seg på fra flyplassen til hotellet er: buss til Thung Chung (3,50HKD)(hvor outlet befinner seg), metro til Kowloon (15hkd?) og så free hotel shutle derifra (og omvendt til flyplassen). Flytoget er mye dyrere. Kjøp Octopus card!
Sunjian W. Foretningsreisende China, 1. september 2014
good

location, clean, service
6,7
nice
Keng C. Gruppe Singapore, 31. august 2014
clean and nice hotel with affordable room rates

price, cleanliness and staff attitude
8,7
Great stay with safe and comfortable accommodation.
Siong K. Par Malaysia, 29. august 2014
Stay at Dorsett Hong Kong

1. Free Handphone to use 2. Shuttle Service 3. Room Clealiness
8
Stay was good. Plenty of food nearby. Free Handphone to use which is fantastic. Free Shuttle service to Mongkok, Macau Ferry Terminal and Hong Kong Airport Train Terminal Great Value for money
Nok H. Reiste alene Hong Kong, 28. august 2014
A comfortable hotel

Good customer service, good location, good price
7,7
I stayed for one night and my room was upgraded. I was very appreciated about the customer service and the receptionists were very helpful and nice.
Soh C. Foretningsreisende Singapore, 28. august 2014
Good service

Good service, free phone use
9,3
Excellent stay
Belvini J. Par Philippines, 27. august 2014
Dorsett Mongkok nice place & Friendly staff

Smells good, Nice Food & friendly staff
9,3
Our stay in this hotel is one of the good things that we can include on our first trip in HongKong. After the busy day going around in HongKong, when you return to the hotel the staff will great you with a smile which will be a big relieve due to your busy day and your room will be clean and really smell good. And the staff that they have on their resturant are really helpfull and friendly specially when breakfast time ( My girlfriend loves having breakfast there )

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Dorsett Mongkok Hong Kong HongkongDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - SuiteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - BadDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - TreningsromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - ResepsjonDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - ResepsjonDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - ResepsjonDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - OmgivelserDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - OmgivelserDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - OmgivelserDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - OmgivelserDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - SuiteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Inne i hotelletDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - TreningsromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - BadDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - BadDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Utsiden av hotellet

Kundeanmeldelser - Dorsett Mongkok Hong Kong, Hongkong

AS-AGWEB-3B05