eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Suiterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Bad Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Treningsrom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Resepsjon Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Resepsjon Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Resepsjon Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Omgivelser Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Omgivelser Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Omgivelser Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Omgivelser Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom
Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Suiterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Inne i hotellet Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Treningsrom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Bad Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Bad Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Utsiden av hotellet
Område Tai Kok Tsui Antall rom: 285
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 2806 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
7,4
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,5
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
6,6
Alle anmeldelser (2806)
Sorter etter:
Amund E. Par Norway, 8. august 2013
Sentralt beliggende

Sentralt. Hyggelig betjening, gode shopping og spisemuligheter
8
Jorgen N. Par Norway, 8. juni 2013
Sentralt hotell

Sentralt, value for money og gratis shuttle buss
7,3
Vi bodde 3 netter på Cosmo hotel og var fornøyd med vårt opphold. Hvis du velger å bo på kowloon siden av Hong Kong er dette et godt alternativ å bo på. Rommene er relativt små, men det går helt fint for noen dager. Rimelig hotell som gir god valuta for pengene.
Steffen O. Gruppe Norway, 11. januar 2013
Lovely Hotel, perfekt service

Location
9
Veldig flott hotell i et bra strøk, marked rett over gaten, fine reine rom. Veldig hyggelig personell bra fasiliteter
Tips om sightseeing/attraksjoner: The peak
Maja S. Par Norway, 8. januar 2013
Flott hotell!

Personale er vedig hjelpsomme, rommene er vedig fine og rene, bra beligenheten
8,7
Kjempefint hotell, ganske sentralt. Det går free shutle bus hver time. Metro stasjon er også i nærheten. Vi spiste bare en gang på hotellets thai restaurant, men var ikke fornøyd. Vi kom kanskje litt sent og de var ikke så blide.. Maten var grei, men ikke noe spesielt.
Tips: Billigst måte å komme seg på fra flyplassen til hotellet er: buss til Thung Chung (3,50HKD)(hvor outlet befinner seg), metro til Kowloon (15hkd?) og så free hotel shutle derifra (og omvendt til flyplassen). Flytoget er mye dyrere. Kjøp Octopus card!
Raymond W. Gruppe Indonesia, 18. august 2014
great facilities but a bit far from MTR station

great facilities, surrounded by local restaurants, quick service
7
The hotel was great. we were 3 of us. I reserved premiere room, with a sofa bed, and it was beyond our expectation, the room has already an extra towel & blanket for the sofa. It made our stay better the only problem we have is the location of MTR station, which far enough from the hotel. There are shuttle bus from the hotel, but the schedule is not as flexible as we expected
Wilma C. Gruppe Philippines, 16. august 2014
Easy access, efficient staff

helpful and efficient staff, near MTR, value for money
9,7
We liked our stay in Dorsett Mongkok. While the rooms were not big, they had the essentials and the housekeeping staff made sure that the supplies were refreshed everyday. The rooms were clean and they had HANDY phones to provide wifi access in the rooms. These can also be brought outside by the guests to provide wifi hotspots so we were able to communicate with our companions using wifi while out and about. Book ahead of time to get the best deals. Its also around 5-10 minutes away from Olympic station. Ask the staff for a map so you wont get lost. :D
Rachel T. Gruppe Singapore, 16. august 2014
Great place to stay in!

Cleanliness, location, friendly staff
8
it was a pleasant stay with friendly staff and a convenient location.
Belinda S. Gruppe Singapore, 13. august 2014
Terrible location, bathroom terribly small

cleanliness
7,3
Terrible location, we had to take cab everywhere. Its not near any MTR. Bathroom is super small. Can't even bathe properly
Yy C. Foretningsreisende Malaysia, 13. august 2014
Functional with some good features

Nice shower, free shuttle service, free 3 phone with data
7,3
Some mainland Chinese groups stay at this hotel so the lobby can get quite busy and noisy at certain times. I was given a room on the 17th floor. First impression is that the room is quite small but at least it was comfortable and clean. There are many local restaurants located close by, even a 24 hr McDonalds opposite the road. Getting a taxi is a bit more difficult than some other hotels due to it's location being away from the main streets. However, free internet in room, a 3G phone with data is also provided. A bit far from MTR stations, doable in cooler months, a torture in July / Aug.
Kong H. Familie med store barn Singapore, 11. august 2014
very good

location is very good, the staff services are very good, hard working, friendly and helpful.
9,7
Very comfort and i like it.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Dorsett Mongkok Hong Kong HongkongDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - SuiteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - BadDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - TreningsromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - ResepsjonDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - ResepsjonDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - ResepsjonDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - OmgivelserDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - OmgivelserDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - OmgivelserDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - OmgivelserDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - SuiteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Inne i hotelletDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - TreningsromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - BadDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - BadDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Utsiden av hotellet

Kundeanmeldelser - Dorsett Mongkok Hong Kong, Hongkong

AS-AGWEB-3C06