eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Suiterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Resepsjon Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Omgivelser Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Treningsrom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Bad Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Bad Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Lobby
Område Tai Kok Tsui Antall rom: 285
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 3175 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
7,4
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,5
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
6,6
Alle anmeldelser (3175)
Sorter etter:
Amund E. Par Norway, 8. august 2013
Sentralt beliggende

Sentralt. Hyggelig betjening, gode shopping og spisemuligheter
8
Jorgen N. Par Norway, 8. juni 2013
Sentralt hotell

Sentralt, value for money og gratis shuttle buss
7,3
Vi bodde 3 netter på Cosmo hotel og var fornøyd med vårt opphold. Hvis du velger å bo på kowloon siden av Hong Kong er dette et godt alternativ å bo på. Rommene er relativt små, men det går helt fint for noen dager. Rimelig hotell som gir god valuta for pengene.
Steffen O. Gruppe Norway, 11. januar 2013
Lovely Hotel, perfekt service

Location
9
Veldig flott hotell i et bra strøk, marked rett over gaten, fine reine rom. Veldig hyggelig personell bra fasiliteter
Tips om sightseeing/attraksjoner: The peak
Maja S. Par Norway, 8. januar 2013
Flott hotell!

Personale er vedig hjelpsomme, rommene er vedig fine og rene, bra beligenheten
8,7
Kjempefint hotell, ganske sentralt. Det går free shutle bus hver time. Metro stasjon er også i nærheten. Vi spiste bare en gang på hotellets thai restaurant, men var ikke fornøyd. Vi kom kanskje litt sent og de var ikke så blide.. Maten var grei, men ikke noe spesielt.
Tips: Billigst måte å komme seg på fra flyplassen til hotellet er: buss til Thung Chung (3,50HKD)(hvor outlet befinner seg), metro til Kowloon (15hkd?) og så free hotel shutle derifra (og omvendt til flyplassen). Flytoget er mye dyrere. Kjøp Octopus card!
Gina G. Par Philippines, 25. januar 2015
We had a pleasant experience at Dorsett Hotel.

1. Good Location 2. Good Service 3. Affordable
8
It was a good 3 days and 2 nights stay at Dorsett. The shuttle bus and the smartphone were good help for us travelers. Thanks for all the staff.
Nerice G. Småbarnsfamilie Singapore, 23. januar 2015
Good location and value for money

The free Handy mobile phone for guests usage, friendly hotel staff, great location
7,3
It was a fairly pleasant stay. Bed was a bit small though to accommodate 2 adults and a young kid.
Ong C. Foretningsreisende Brunei Darussalam, 20. januar 2015
location, comfort and friendly staff

Wifi, free phone and comfortable room
8
I have been staying here many times since I first discover this hotel. The lobby as usual smells very good. The staff is extremely fast for my check in process. The room are as usual, the standard room. As a business traveler, the bed are really comfortable and I have no problem sleeping throughout the night. The view is good. I always rolls up the windows while sleeping and enjoying the view. There is a portable wifi or mobile phone. However, I normally don't have the chance to use it. Toilet is a little bit small for an Asian point of view. There is enough room for walking and placing your luggage. I invited two partner for discussion and there is big issue for room space. I will definitely back to this hotel again.
David S. Reiste alene Philippines, 20. januar 2015
Dorsett, Mongkok

Staff, location, neatness
8,7
We had a marvelous stay in Hongkong and Dorsett was our home! Beautiful interiors, thoughtful staff and excellent dining too! The shuttle ride to Hongkong's tourist areas was very helpful. Troy, the front desk staff was very accomodating . Felt sad when we had to leave as the hotel felt home away from home.
Grace C. Par Hong Kong, 20. januar 2015
good value

convenient location and clean
7,3
Huia S. Familie med store barn Malaysia, 19. januar 2015
comfortable rooms and friendly services

the rooms really comfortable and clean, their staffs are very polite and friendly, impress that they provide a mobile phone each room for internet and IDD calls without any extra charges.
9,3

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Dorsett Mongkok Hong Kong HongkongDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - SuiteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - ResepsjonDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - OmgivelserDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - TreningsromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - BadDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - BadDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Lobby

Kundeanmeldelser - Dorsett Mongkok Hong Kong, Hongkong

AS-AGWEB-3B04