Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Suiterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Suiterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Golfbane Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Fasiliteter
Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Bad Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Treningsrom Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Restaurant Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Omgivelser Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Fasiliteter Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Direktørsalong Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Direktørsalong Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Direktørsalong Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Tranport i nærheten Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Restaurant Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Bad Dorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Gjesterom
Område Tai Kok Tsui Antall rom: 285
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 3467
anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
7,4
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,5
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
6,6
Alle anmeldelser (3467)
Sorter etter:
Amund E. Par Norway, 8. august 2013
Sentralt beliggende

Sentralt. Hyggelig betjening, gode shopping og spisemuligheter
8
Rapporter denne anmeldelsen
Jorgen N. Par Norway, 8. juni 2013
Sentralt hotell

Sentralt, value for money og gratis shuttle buss
7,3
Vi bodde 3 netter på Cosmo hotel og var fornøyd med vårt opphold. Hvis du velger å bo på kowloon siden av Hong Kong er dette et godt alternativ å bo på. Rommene er relativt små, men det går helt fint for noen dager. Rimelig hotell som gir god valuta for pengene.
Rapporter denne anmeldelsen
Steffen O. Gruppe Norway, 11. januar 2013
Lovely Hotel, perfekt service

Location
9
Veldig flott hotell i et bra strøk, marked rett over gaten, fine reine rom. Veldig hyggelig personell bra fasiliteter
Tips om sightseeing/attraksjoner: The peak
Rapporter denne anmeldelsen
Maja S. Par Norway, 8. januar 2013
Flott hotell!

Personale er vedig hjelpsomme, rommene er vedig fine og rene, bra beligenheten
8,7
Kjempefint hotell, ganske sentralt. Det går free shutle bus hver time. Metro stasjon er også i nærheten. Vi spiste bare en gang på hotellets thai restaurant, men var ikke fornøyd. Vi kom kanskje litt sent og de var ikke så blide.. Maten var grei, men ikke noe spesielt.
Tips: Billigst måte å komme seg på fra flyplassen til hotellet er: buss til Thung Chung (3,50HKD)(hvor outlet befinner seg), metro til Kowloon (15hkd?) og så free hotel shutle derifra (og omvendt til flyplassen). Flytoget er mye dyrere. Kjøp Octopus card!
Rapporter denne anmeldelsen
Wee L. Par Singapore, 29. juli 2015
Nice stay

Free shuttle bus..
9,3
Good
Rapporter denne anmeldelsen
Kim S. Par Australia, 26. juli 2015
A week in Hong Kong

location,quietness,internet
10
We stayed for 7 nights and were very happy with the room.The internet was fantastic especially using the their mobile as a hotspot which you could take with you when out and about.Lots of hot water in the shower. The room is small but quite adequate for a couple.We would stay there again.
Rapporter denne anmeldelsen
Daryl C. Gruppe Singapore, 26. juli 2015
Simplistic

Fuss Free checkin, concierge was helpful, room was not too small
8,7
Rapporter denne anmeldelsen
Paul G. Par Norway, 25. juli 2015
We would stay here again

Price, location, staff
6,7
The room was small but well designed & had everything we needed. The MRT stations of Olympic & Mongkok weren't close but were walkable - there is a free hotel bus service which we didn't find out about until the last day. Hong Kong is quite an expensive destination so the Dorsett Mongkok represented good value for money.
Rapporter denne anmeldelsen
Lucky L. Par Singapore, 23. juli 2015
Overall the stay is okay

Location, bus shuttle service and good staff service
5,7
Overall the stay is okay. As we are first time in Hong Kong and it was raining during our 3 days of stay, when asked where or what shall we do, hotel staff can give suggestion so that we don't that our trip is a waste. Thanks for their advice. Good job.
Rapporter denne anmeldelsen
Sheena S. Småbarnsfamilie Philippines, 22. juli 2015
location wise

location, wifi and no smoking quiet room
8,7
pretty good but it will be better if someone assisted getting our luggage on the taxi after checked out. Its raining back then. but its no big deal. Over all. We enjoyed the stay and the hotel shuttle bus was very convenient.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Dorsett Mongkok Hong Kong HongkongDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - SuiteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - SuiteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GolfbaneDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - FasiliteterDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - BadDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - TreningsromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - RestaurantDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - OmgivelserDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - FasiliteterDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - DirektørsalongDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - DirektørsalongDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - DirektørsalongDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Tranport i nærhetenDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - RestaurantDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - BadDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - GjesteromDorsett Mongkok Hong Kong Hongkong - Resepsjon

Kundeanmeldelser - Dorsett Mongkok Hong Kong, Hongkong

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C02