eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Dusit Thani Manila Hotel

Ayala Center, Makati, Manila, Filippinene 1223 (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Dusit Hotel Nikko
Dusit Thani Manila Hotel Manila - Inngang Dusit Thani Manila Hotel Manila - Inngang Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lobby Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lobby Dusit Thani Manila Hotel Manila - Møterom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gjesterom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gjesterom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gjesterom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Direktørsalong Dusit Thani Manila Hotel Manila - Fasiliteter Dusit Thani Manila Hotel Manila - Direktørsalong Dusit Thani Manila Hotel Manila - Direktørsalong Dusit Thani Manila Hotel Manila - Rekreasjonsfasiliteter Dusit Thani Manila Hotel Manila - Rekreasjonsfasiliteter Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gjesterom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Fasiliteter
Dusit Thani Manila Hotel Manila - Svømmebasseng Dusit Thani Manila Hotel Manila - Treningsrom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Spa Dusit Thani Manila Hotel Manila - Spa Dusit Thani Manila Hotel Manila - Spa Dusit Thani Manila Hotel Manila - Møterom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant
Område Makati Antall rom: 538
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 3751 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
9,0
Ansattes arbeid
8,3
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,5
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (3751)
Sorter etter:
Emy G. Par Philippines, 10. mai 2014
Bra hotell men ikke så bra by.

frokost var bra, beliggenhet også bra og club lounge absolutt å anbefale.
8,7
Bra hotell med kjempe bra sevice. Men Manila kan jeg styre min begeistring for.
Arve J. Par Norway, 12. juli 2011
Bra beliggenhet. Bra treningssenter

Bra beliggenhet nært kjøpesentrene, trygt område
8,7
Ligger i Makati og et steinkast unna de store kjøpesentrene, Gloria og Greenbelt. Høy standard, men noe gammelt. Topp moderne treningssenter og fint basseng. God frokost. Mye for pengene.
Shoppingtips: Kort taxitur fra Mall of Asia og 200 meter fra mange alle de store kjøpesentrene i Makati.
Tom M. Par Norway, 26. februar 2011
Et meget bra Hotel

Hotellet ligger meget sendtralt i Makati City.
9
hotellet og servicen er meget bra. hotellet ligger i makati city som er manilas bedre bydel. hoteller har shopping sentre og mange restauranter i umiddelbar nerhet. man foler seg trygg i gatene her. hotellets frokost buffet var fantastisk, og rommene og ellers alt annet var meget bra.
Knut-Inge H. Småbarnsfamilie Norway, 20. juni 2010
Vidunderlig hotell og service med et smil

veldig god service og mye smil
10
dette er et hotel vi vil komme tilbake til ved en annen anledning
Keith W. Foretningsreisende Singapore, 26. november 2014
average

locaiton only was good and lobby was impressive
7,7
the rooms are really old and tired, stayed 7 nights and didnt feel refreshed, but the lobby and gym was good.
Takuji K. Reiste alene Japan, 24. november 2014
Nice and clean

Shower gets warm fast and the staff were well trained.
8,3
Location was perfect and convenient for shopping. There are Family mart and mini mart very close to hotel in walking distance. Just one issue about the renovation noise in day time... But it is reflected to a special price I guess. Some of the lights are broken and it was too dark for me to write things.
Philip Y. Foretningsreisende United Kingdom, 20. november 2014
Comfortable location

Club lounge facility, location and staff performance
7
Frankly I did not rate the food offered in the club lounge, budget restraints, too much focus on local style. Overall staff performance in this hotel was excellent. I was not aware of renovations at the time of my booking. Rooms are dated, dark and lack the Dusit Thai culture and are old but comfortable, renovation needed and underway.
Christine M. Reiste alene United States of America, 20. november 2014
Lovely hotel

Hospitality, cleanliness, location
9,7
My sister and I loved our stay here. The hospitality is very strong. This is something I truly appreciate because it's become a rare feature in many places. Everyone was so friendly and helpful. We also love the location!
Shyan F. Foretningsreisende Australia, 19. november 2014
Great Hotel to Stay!!!

Good food, Great Location, friendly Staff
8,7
Good stay but the front office staff messed up my booking and i was almost thrown out of my room..
Wendell H. Reiste alene United Kingdom, 19. november 2014
So Old ...

Location, Restaurants and vicinity to airport
6
It's an extremely old hotel. Didn't feel comfortable. For the price there are many other options in Makati.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Dusit Thani Manila Hotel ManilaDusit Thani Manila Hotel Manila - InngangDusit Thani Manila Hotel Manila - InngangDusit Thani Manila Hotel Manila - LobbyDusit Thani Manila Hotel Manila - LobbyDusit Thani Manila Hotel Manila - MøteromDusit Thani Manila Hotel Manila - GjesteromDusit Thani Manila Hotel Manila - GjesteromDusit Thani Manila Hotel Manila - GjesteromDusit Thani Manila Hotel Manila - DirektørsalongDusit Thani Manila Hotel Manila - FasiliteterDusit Thani Manila Hotel Manila - DirektørsalongDusit Thani Manila Hotel Manila - DirektørsalongDusit Thani Manila Hotel Manila - RekreasjonsfasiliteterDusit Thani Manila Hotel Manila - RekreasjonsfasiliteterDusit Thani Manila Hotel Manila - GjesteromDusit Thani Manila Hotel Manila - FasiliteterDusit Thani Manila Hotel Manila - SvømmebassengDusit Thani Manila Hotel Manila - TreningsromDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - MøteromDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant


AS-AGWEB-3A06