Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Dusit Thani Manila Hotel

Ayala Center, Makati, Manila, Filippinene 1223 (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Dusit Hotel Nikko

Dusit Thani Manila Hotel Manila - Inngang Dusit Thani Manila Hotel Manila - Inngang Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lobby Dusit Thani Manila Hotel Manila - Utsiden av hotellet Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lobby Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lobby Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gjesterom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gjesterom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gjesterom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gjesterom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gjesterom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Suiterom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Møterom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lobby Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant
Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Utsiden av hotellet Dusit Thani Manila Hotel Manila - Direktørsalong Dusit Thani Manila Hotel Manila - Direktørsalong Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Direktørsalong Dusit Thani Manila Hotel Manila - Direktørsalong Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gjesterom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Treningsrom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Utsiden av hotellet
Område Makati Antall rom: 538
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 3580 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
9,0
Ansattes arbeid
8,3
Hotellforhold/renslighet
8,4
Romkomfort/standard
8,5
Mat/middag
8,1
Alle anmeldelser (3580)
Sorter etter:
Emy G. Par Philippines, 10. mai 2014
Bra hotell men ikke så bra by.

frokost var bra, beliggenhet også bra og club lounge absolutt å anbefale.
8,7
Bra hotell med kjempe bra sevice. Men Manila kan jeg styre min begeistring for.
Arve J. Par Norway, 12. juli 2011
Bra beliggenhet. Bra treningssenter

Bra beliggenhet nært kjøpesentrene, trygt område
8,7
Ligger i Makati og et steinkast unna de store kjøpesentrene, Gloria og Greenbelt. Høy standard, men noe gammelt. Topp moderne treningssenter og fint basseng. God frokost. Mye for pengene.
Shoppingtips: Kort taxitur fra Mall of Asia og 200 meter fra mange alle de store kjøpesentrene i Makati.
Tom M. Par Norway, 26. februar 2011
Et meget bra Hotel

Hotellet ligger meget sendtralt i Makati City.
9
hotellet og servicen er meget bra. hotellet ligger i makati city som er manilas bedre bydel. hoteller har shopping sentre og mange restauranter i umiddelbar nerhet. man foler seg trygg i gatene her. hotellets frokost buffet var fantastisk, og rommene og ellers alt annet var meget bra.
Knut-Inge H. Småbarnsfamilie Norway, 20. juni 2010
Vidunderlig hotell og service med et smil

veldig god service og mye smil
10
dette er et hotel vi vil komme tilbake til ved en annen anledning
Glenn P. Gruppe Canada, 3. juli 2014
My stay was good , no problems

The gym was great, close to Greenbelt and lots of shopping and restaurants nearby
6,3
It was good and had no problems , good attentive friendly staff
Norman B. Par Australia, 29. juni 2014
2 night stay to do some shopping in manila

clean, location, room size
6,7
stay was satisfactory for requirements.
David M. Gruppe Guam, 28. juni 2014
Like always, my family and I enjoyed ourselves.

Location Friendly and professional Staff Comfort
10
Wonderful as usual. Dusit Thani Manila will always be our hotel choice to stay in when we visit the Philippines.
Chung H. Par Hong Kong, 26. juni 2014
convenient

good attitude of staff, location and good security
8,3
very good
Dirk N. Gruppe Germany, 26. juni 2014
Outdated and expensive. Others are much better

Location, Thai restaurant. Staff
5,3
Disappointing, especially since I even paid for an upgrade to a junior suite! Not worth the money by a long shot
Mohamed R. Foretningsreisende Egypt, 25. juni 2014
all was well the Italian restaurant is superb

fitness center, Italian restaurant ,the stuff of service
9,7
it was great in general

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Dusit Thani Manila Hotel ManilaDusit Thani Manila Hotel Manila - InngangDusit Thani Manila Hotel Manila - InngangDusit Thani Manila Hotel Manila - LobbyDusit Thani Manila Hotel Manila - Utsiden av hotelletDusit Thani Manila Hotel Manila - LobbyDusit Thani Manila Hotel Manila - LobbyDusit Thani Manila Hotel Manila - GjesteromDusit Thani Manila Hotel Manila - GjesteromDusit Thani Manila Hotel Manila - GjesteromDusit Thani Manila Hotel Manila - GjesteromDusit Thani Manila Hotel Manila - GjesteromDusit Thani Manila Hotel Manila - SuiteromDusit Thani Manila Hotel Manila - MøteromDusit Thani Manila Hotel Manila - LobbyDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - Utsiden av hotelletDusit Thani Manila Hotel Manila - DirektørsalongDusit Thani Manila Hotel Manila - DirektørsalongDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - DirektørsalongDusit Thani Manila Hotel Manila - DirektørsalongDusit Thani Manila Hotel Manila - GjesteromDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - TreningsromDusit Thani Manila Hotel Manila - Utsiden av hotelletDusit Thani Manila Hotel Manila - DirektørsalongDusit Thani Manila Hotel Manila - MøteromDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - RekreasjonsfasiliteterDusit Thani Manila Hotel Manila - RekreasjonsfasiliteterDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - MøteromDusit Thani Manila Hotel Manila - TreningsromDusit Thani Manila Hotel Manila - SvømmebassengDusit Thani Manila Hotel Manila - SvømmebassengDusit Thani Manila Hotel Manila - MøteromDusit Thani Manila Hotel Manila - Kart


AS-AGWEB-3C06