eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Dusit Thani Manila Hotel

Ayala Center, Makati, Manila, Filippinene 1223 (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Dusit Hotel Nikko
Dusit Thani Manila Hotel Manila - Inngang Dusit Thani Manila Hotel Manila - Inngang Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lobby Dusit Thani Manila Hotel Manila - Lobby Dusit Thani Manila Hotel Manila - Møterom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gjesterom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gjesterom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gjesterom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Direktørsalong Dusit Thani Manila Hotel Manila - Fasiliteter Dusit Thani Manila Hotel Manila - Direktørsalong Dusit Thani Manila Hotel Manila - Direktørsalong Dusit Thani Manila Hotel Manila - Rekreasjonsfasiliteter Dusit Thani Manila Hotel Manila - Rekreasjonsfasiliteter Dusit Thani Manila Hotel Manila - Gjesterom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Fasiliteter
Dusit Thani Manila Hotel Manila - Svømmebasseng Dusit Thani Manila Hotel Manila - Treningsrom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Spa Dusit Thani Manila Hotel Manila - Spa Dusit Thani Manila Hotel Manila - Spa Dusit Thani Manila Hotel Manila - Møterom Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant Dusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant
Område Makati Antall rom: 538
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 3707 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
9,0
Ansattes arbeid
8,3
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,5
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (3707)
Sorter etter:
Emy G. Par Philippines, 10. mai 2014
Bra hotell men ikke så bra by.

frokost var bra, beliggenhet også bra og club lounge absolutt å anbefale.
8,7
Bra hotell med kjempe bra sevice. Men Manila kan jeg styre min begeistring for.
Arve J. Par Norway, 12. juli 2011
Bra beliggenhet. Bra treningssenter

Bra beliggenhet nært kjøpesentrene, trygt område
8,7
Ligger i Makati og et steinkast unna de store kjøpesentrene, Gloria og Greenbelt. Høy standard, men noe gammelt. Topp moderne treningssenter og fint basseng. God frokost. Mye for pengene.
Shoppingtips: Kort taxitur fra Mall of Asia og 200 meter fra mange alle de store kjøpesentrene i Makati.
Tom M. Par Norway, 26. februar 2011
Et meget bra Hotel

Hotellet ligger meget sendtralt i Makati City.
9
hotellet og servicen er meget bra. hotellet ligger i makati city som er manilas bedre bydel. hoteller har shopping sentre og mange restauranter i umiddelbar nerhet. man foler seg trygg i gatene her. hotellets frokost buffet var fantastisk, og rommene og ellers alt annet var meget bra.
Knut-Inge H. Småbarnsfamilie Norway, 20. juni 2010
Vidunderlig hotell og service med et smil

veldig god service og mye smil
10
dette er et hotel vi vil komme tilbake til ved en annen anledning
Ronald R. Småbarnsfamilie United States of America, 19. oktober 2014
great location,but needs upgrades

location,buffet breakfast,sauna
7,3
okay stay but was very disappointed in being treated poorly upon registering, staff took forever and was not giving high floor when asked and along with it was a smoking room. complain and easily another person gave four floors up but same room type no upgrade was giving. they seem to play games with rooms.
Scott J. Småbarnsfamilie Guam, 19. oktober 2014
Comfort in Makati

Location, food, and staff
9,7
Our stay at Dusit was 2 thumbs up. The minute you walk on hotel premises, you are automatically welcomed and treated like 1st class. The hotel smelled so good, staff were friendly and smiled always. We were welcomed with complimentary drinks at the lobby lounge. Our room was comfort and spacious. Food was delicious and fast service. I must say...Dusit is what defines Filipino hospitality.
Kau C. Foretningsreisende Singapore, 14. oktober 2014
Great location and full facilities

Central location, good service, good value
8
Hotel is close to the main mall complex in Makati, no complain about the location. Staff services are good. Room decor are a bit old and dated. Internet is stable and ok speed. Overall good value for money
Bertrand D. Par France, 12. oktober 2014
revue

location.breakfast. cleanliness.
9,7
It was very enjoyable as usual. i enjoyed using the pool, the fitness center, i enjoyed the breakfast buffet, the piano bar the clean room & bathroom and so many other things.
Raja K. Foretningsreisende Singapore, 10. oktober 2014
Not up to expactation

Location, location, price
7
It was a very short stay, apart from the fact that I was tired, the room and shower di not provide the proper comfort.
Clarise D. Par Philippines, 10. oktober 2014
Check in and check out easy

Food, location and service
8,7
Our check in and check out only took around 5 mins.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Dusit Thani Manila Hotel ManilaDusit Thani Manila Hotel Manila - InngangDusit Thani Manila Hotel Manila - InngangDusit Thani Manila Hotel Manila - LobbyDusit Thani Manila Hotel Manila - LobbyDusit Thani Manila Hotel Manila - MøteromDusit Thani Manila Hotel Manila - GjesteromDusit Thani Manila Hotel Manila - GjesteromDusit Thani Manila Hotel Manila - GjesteromDusit Thani Manila Hotel Manila - DirektørsalongDusit Thani Manila Hotel Manila - FasiliteterDusit Thani Manila Hotel Manila - DirektørsalongDusit Thani Manila Hotel Manila - DirektørsalongDusit Thani Manila Hotel Manila - RekreasjonsfasiliteterDusit Thani Manila Hotel Manila - RekreasjonsfasiliteterDusit Thani Manila Hotel Manila - GjesteromDusit Thani Manila Hotel Manila - FasiliteterDusit Thani Manila Hotel Manila - SvømmebassengDusit Thani Manila Hotel Manila - TreningsromDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - SpaDusit Thani Manila Hotel Manila - MøteromDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - RestaurantDusit Thani Manila Hotel Manila - Restaurant


AS-AGWEB-3B05