eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

East Hotel

No. 234-240, (1) Quarter, Sule Pagoda Road, Kyauktada Township, Downtown Yangon, Yangon, Myanmar (Vis kart)

Reserver nå!

East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Resepsjon East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Inne i hotellet East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Omgivelser East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Inngang East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Inne i hotellet
East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Treningsrom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Treningsrom East Hotel Yangon - Utsiden av hotellet East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Resepsjon East Hotel Yangon - Inne i hotellet East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Utsiden av hotellet
Område Downtown Yangon Antall rom: 48
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,6

fra 1497 anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Sted
8,9
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,6
Romkomfort/standard
7,8
Mat/middag
6,8
Alle anmeldelser (1497)
Sorter etter:
Ida C. Par Norway, 24. november 2013
Bra hotel, flott utsikt fra rommet

Bra beliggenhet, god kvalitet på de litt dyrere rommene.
8
Rommet var bra, badekar på soverommet, mens dusj og toalett var avlukket med en liten dør. Kjempefin utsikt til Shwedagon. Utmerket beliggenhet.
Ida C. Par Norway, 18. november 2013
Junior suite var veldig bra, deluxe rommene ikke

Beliggenhet, standard
9
Junior Suite rommene var veldig bra, selvom det er litt rart med badekar på soverommet. Deluxe rommene hadde ingen dør mellom toalettet og soverommet og dusjen og vasken var I veldig dårlig kvalitet.
Ida C. Par Norway, 9. november 2013
Sentralt og bra, men ingen dør til toalettet

Beliggenhet veldig bra, standard ok og vi sov godt.
7,7
Bra hotel, veldig bra beliggenhet. Toalettet er ikke adskilt fra rommet i det hele tatt og dusjen er plassert ved siden av sengen med et glassvindu i mellom.
Glen T. Par Norway, 26. august 2013
Veldig bra utgangspunkt for å oppleve ut Yangon

Bra lokasjon, ryddig og rent og ikke for mye overpriset
7,7
Eldri D. Par Norway, 7. desember 2012
Lokalt

Stort og luftig rom
7,7
For et par er rommet fint. Spesielt med vindu inn til dusjen, og ingen dør til toalettet. Alt var rent og pent i en spesiell stil.
Jonathan G. Par United Kingdom, 18. januar 2015
Good, but ask for a room in the lower floors

cleanliness, friendly staff, good location
6,3
Great location, friendly staff and rooms clean and well-equipped. However, the rooms on the higher floors lack strong water-pressure, so if you can ask for a room on a lower floor and you'll have a great shower!
Fook C. Foretningsreisende Malaysia, 16. januar 2015
Not value for money

Nil
4,3
Horrible.
Jessica L. Par Canada, 2. januar 2015
Nice place

Location, staff, quality of hotel
9,7
Nicely decorated and great location.
Christopher S. Par Japan, 31. desember 2014
Not as good as last year

Location, relatively inexpensive, free water
6,3
We stayed at the East Hotel last year for a week and were impressed. However this year, the quality of service and the condition of the hotel had declined. The staff forgot our wake up call. Our shower didn't work and we had to ask twice to get it fixed. Even after it was fixed, the water pressure was very poor. Our air conditioner also broke. It seems the hotel needs some work. The staff remain friendly and helpful, but it seems they are more over worked and less attentive than in the past.
Tanakorn P. Foretningsreisende Thailand, 29. desember 2014
Regular Guest Here!

Always is the location
7

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

East Hotel YangonEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - ResepsjonEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - Inne i hotelletEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - OmgivelserEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - InngangEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - Inne i hotelletEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - TreningsromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - TreningsromEast Hotel Yangon - Utsiden av hotelletEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - ResepsjonEast Hotel Yangon - Inne i hotelletEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - Utsiden av hotellet


AS-AGWEB-3B03