Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

East Hotel

No. 234-240, (1) Quarter, Sule Pagoda Road, Kyauktada Township, Downtown Yangon, Yangon, Myanmar (Vis kart)

Reserver nå!

East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Resepsjon East Hotel Yangon - Inne i hotellet East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Omgivelser East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Inngang East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Inne i hotellet East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Treningsrom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Treningsrom
East Hotel Yangon - Utsiden av hotellet East Hotel Yangon - Resepsjon East Hotel Yangon - Inne i hotellet East Hotel Yangon - Treningsrom East Hotel Yangon - Attraksjoner i nærheten East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Inne i hotellet East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Resepsjon East Hotel Yangon - Utsikt
Område Downtown Yangon Antall rom: 48
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,6

fra 1583
anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Beliggenhet
8,8
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,6
Romkomfort/standard
7,8
Mat/middag
6,7
Alle anmeldelser (1583)
Sorter etter:
Bo T. Par Norway, 23. juli 2015
Bra hotel

SPA i kjelleren, gode rom, god beliggenhet, fin restaurant
8,7
Rapporter denne anmeldelsen
Ida C. Par Norway, 24. november 2013
Bra hotel, flott utsikt fra rommet

Bra beliggenhet, god kvalitet på de litt dyrere rommene.
8
Rommet var bra, badekar på soverommet, mens dusj og toalett var avlukket med en liten dør. Kjempefin utsikt til Shwedagon. Utmerket beliggenhet.
Rapporter denne anmeldelsen
Ida C. Par Norway, 18. november 2013
Junior suite var veldig bra, deluxe rommene ikke

Beliggenhet, standard
9
Junior Suite rommene var veldig bra, selvom det er litt rart med badekar på soverommet. Deluxe rommene hadde ingen dør mellom toalettet og soverommet og dusjen og vasken var I veldig dårlig kvalitet.
Rapporter denne anmeldelsen
Ida C. Par Norway, 9. november 2013
Sentralt og bra, men ingen dør til toalettet

Beliggenhet veldig bra, standard ok og vi sov godt.
7,7
Bra hotel, veldig bra beliggenhet. Toalettet er ikke adskilt fra rommet i det hele tatt og dusjen er plassert ved siden av sengen med et glassvindu i mellom.
Rapporter denne anmeldelsen
Glen T. Par Norway, 26. august 2013
Veldig bra utgangspunkt for å oppleve ut Yangon

Bra lokasjon, ryddig og rent og ikke for mye overpriset
7,7
Rapporter denne anmeldelsen
Eldri D. Par Norway, 7. desember 2012
Lokalt

Stort og luftig rom
7,7
For et par er rommet fint. Spesielt med vindu inn til dusjen, og ingen dør til toalettet. Alt var rent og pent i en spesiell stil.
Rapporter denne anmeldelsen
Patchanee P. Par Thailand, 20. august 2015
Good location

Good location near Sule pagoda and Scotch market
7,7
Rapporter denne anmeldelsen
Shiau C. Reiste alene Malaysia, 16. august 2015
Great location, yummy ala-carte dinner

Good quality sleep, clean, comfortable
8
I stayed on 8th floor, at room 805. This room is right at the back of the building, and the noise is minimal. Room is simple, clean, modern. There is a special bathroom in th standard room. The quality of sleep is great, the airconditioner temperature is perfect! TV Channels were limited, I only watched BBC News and it was so boring. There were no bidet in the toilet (if you feel this is important as part of your hygiene practise , then don't choose this hotel). Rain-shower were not workng, heater works slowly. Shower gel and shampoo are provided. Goood and clean and big towels . There is a coffee machine (drip type) in the room, but no jug kettle. Downstair there are two cinemas which operates 24 hours (I overheard), and a groceries shop. This hotel is opposite Sule Shangri-La. Overall I felt this is a great stay for a solo traveller Note to the management : Please remove or take good care of the plant right in front of the lift as it smells.
Rapporter denne anmeldelsen
Sophal M. Foretningsreisende Cambodia, 15. august 2015
CLEANED & GOOD

NOT BAD
5,7
GOOD AND WILL BE BACK AGAIN
Rapporter denne anmeldelsen
Fonthong C. Foretningsreisende Thailand, 14. august 2015
Not enought lighting for working Not clean coffee
2,3
Not enought lighting for working. Not convenience table for working. Not clean coffee pot. Not good staff service.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

East Hotel YangonEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - ResepsjonEast Hotel Yangon - Inne i hotelletEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - OmgivelserEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - InngangEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - Inne i hotelletEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - TreningsromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - TreningsromEast Hotel Yangon - Utsiden av hotelletEast Hotel Yangon - ResepsjonEast Hotel Yangon - Inne i hotelletEast Hotel Yangon - TreningsromEast Hotel Yangon - Attraksjoner i nærhetenEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - Inne i hotelletEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - ResepsjonEast Hotel Yangon - UtsiktEast Hotel Yangon - Attraksjoner i nærhetenEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - Kaffebar/kaféEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - Inne i hotelletEast Hotel Yangon - Inne i hotellet

Kundeanmeldelser - East Hotel, Yangon

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A02