eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

East Hotel

No. 234-240, (1) Quarter, Sule Pagoda Road, Kyauktada Township, Downtown Yangon, Yangon, Myanmar (Vis kart)

Reserver nå!

East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Utsiden av hotellet East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Bad East Hotel Yangon - Bad East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Inne i hotellet East Hotel Yangon - Resepsjon
East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Bad East Hotel Yangon - Resepsjon East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Inne i hotellet East Hotel Yangon - Inne i hotellet East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Bad
Sted: Downtown Yangon Antall rom: 48
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 1401 anmeldelser

Verdi for pengene
7,3
Sted
8,9
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,7
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
6,8
Alle anmeldelser (1401)
Ida C. Par Norway, 24. november 2013
Bra hotel, flott utsikt fra rommet

Bra beliggenhet, god kvalitet på de litt dyrere rommene.
8
Rommet var bra, badekar på soverommet, mens dusj og toalett var avlukket med en liten dør. Kjempefin utsikt til Shwedagon. Utmerket beliggenhet.
Ida C. Par Norway, 18. november 2013
Junior suite var veldig bra, deluxe rommene ikke

Beliggenhet, standard
9
Junior Suite rommene var veldig bra, selvom det er litt rart med badekar på soverommet. Deluxe rommene hadde ingen dør mellom toalettet og soverommet og dusjen og vasken var I veldig dårlig kvalitet.
Ida C. Par Norway, 9. november 2013
Sentralt og bra, men ingen dør til toalettet

Beliggenhet veldig bra, standard ok og vi sov godt.
7,7
Bra hotel, veldig bra beliggenhet. Toalettet er ikke adskilt fra rommet i det hele tatt og dusjen er plassert ved siden av sengen med et glassvindu i mellom.
Glen T. Par Norway, 26. august 2013
Veldig bra utgangspunkt for å oppleve ut Yangon

Bra lokasjon, ryddig og rent og ikke for mye overpriset
7,7
Eldri D. Par Norway, 7. desember 2012
Lokalt

Stort og luftig rom
7,7
For et par er rommet fint. Spesielt med vindu inn til dusjen, og ingen dør til toalettet. Alt var rent og pent i en spesiell stil.
Sarita S. Par Thailand, 14. april 2014
Good location and friendly staffs

Location, Friendly Staff, value of money
7,7
Jean-Paul C. Par Singapore, 14. april 2014
Average

Centrally located, fast room service, good price
6
Room was comfortable but the following can be improved - No door for the bathroom or the toilet - Tap broken - The room floor was dusty - Some TV channels not working
Alan R. Par United Kingdom, 8. april 2014
Reasonable, good location, embarrassing toilet

Papaya milk shakes, ambient music, central location
6,7
Ideal location in the central area, with markets, restauarants and the sights all in walking distance. Breakfast was fine for a small hotel and the staff in the restaurant and elsewhere were fine. I liked the restaurant with its trendy decor and good mix of ambient and other music. The bedroom was a reasonable size but -- and this is a big but - the toilet and the only window were behind a screen that folded in and out. Why couldn't a proper toilet have been put behind a door, perhaps swapped with the shower?Rather embarrassing, even for us, a long-married couple. Don't take your girlfriend here for a romantic getaway, if you're prone to farting. Our shower kept overflowing into the bedroom, too. But it was value for the money we paid.
Tracey M. Reiste alene Australia, 1. april 2014
Great, convenient location+ staff

location, staff + view
8
Excellent conveniently located in Yangon Bright orange so easy to find
Tracey M. Reiste alene Australia, 31. mars 2014
Excellent, well located in Yangon and great staff

location,staff, understanding management
8
Excellent. They very kindly let me leave a bag with them for 5 days whilst I travelled elsewhere. Centrally located

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

East Hotel YangonEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - Utsiden av hotelletEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - BadEast Hotel Yangon - BadEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - Inne i hotelletEast Hotel Yangon - ResepsjonEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - BadEast Hotel Yangon - ResepsjonEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - Inne i hotelletEast Hotel Yangon - Inne i hotelletEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - BadEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - OmgivelserEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - InngangEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - InngangEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - Inne i hotelletEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - TreningsromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - Treningsrom


AS-AGWEB-3A05