eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

East Hotel

No. 234-240, (1) Quarter, Sule Pagoda Road, Kyauktada Township, Downtown Yangon, Yangon, Myanmar (Vis kart)

Reserver nå!

East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Resepsjon East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Inne i hotellet East Hotel Yangon - Inne i hotellet East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Omgivelser East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Inngang East Hotel Yangon - Gjesterom
East Hotel Yangon - Inne i hotellet East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Treningsrom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Treningsrom East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Resepsjon East Hotel Yangon - Inne i hotellet East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Utsiden av hotellet
Område Downtown Yangon Antall rom: 48
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,6

fra 1479 anmeldelser

Verdi for pengene
7,3
Sted
8,9
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,6
Romkomfort/standard
7,8
Mat/middag
6,8
Alle anmeldelser (1479)
Sorter etter:
Ida C. Par Norway, 24. november 2013
Bra hotel, flott utsikt fra rommet

Bra beliggenhet, god kvalitet på de litt dyrere rommene.
8
Rommet var bra, badekar på soverommet, mens dusj og toalett var avlukket med en liten dør. Kjempefin utsikt til Shwedagon. Utmerket beliggenhet.
Ida C. Par Norway, 18. november 2013
Junior suite var veldig bra, deluxe rommene ikke

Beliggenhet, standard
9
Junior Suite rommene var veldig bra, selvom det er litt rart med badekar på soverommet. Deluxe rommene hadde ingen dør mellom toalettet og soverommet og dusjen og vasken var I veldig dårlig kvalitet.
Ida C. Par Norway, 9. november 2013
Sentralt og bra, men ingen dør til toalettet

Beliggenhet veldig bra, standard ok og vi sov godt.
7,7
Bra hotel, veldig bra beliggenhet. Toalettet er ikke adskilt fra rommet i det hele tatt og dusjen er plassert ved siden av sengen med et glassvindu i mellom.
Glen T. Par Norway, 26. august 2013
Veldig bra utgangspunkt for å oppleve ut Yangon

Bra lokasjon, ryddig og rent og ikke for mye overpriset
7,7
Eldri D. Par Norway, 7. desember 2012
Lokalt

Stort og luftig rom
7,7
For et par er rommet fint. Spesielt med vindu inn til dusjen, og ingen dør til toalettet. Alt var rent og pent i en spesiell stil.
Christine C. Par Singapore, 11. desember 2014
Value for money hotel

Best location, directly opposit of Shangrila Hotel. Provid unlimited free drinking water bottle.
5,3
The stay was pleasant in general. But these are the things I dislike : 1. open bathroom and no hanger in the bathroom 2. the in-room dinning is terrible. My husband ordered a burger and waited 45 mins and the burger was cool. After eating, he got stomach upset. 3. not enough lighting 4. internet bandwidth is very very slow 5. the breakfast menu is miserable
Taylor L. Foretningsreisende United States of America, 29. november 2014
Good hotel at a good price for Yangon

Great location, clean room, good breakfast
9,3
Great hotel. The in-room wifi was hit-and-miss, but the connection always worked well in the lobby and even in the room it was never 'bad' by Yangon standards. The location is fantastic and the price reasonable for Yangon. Good hotel breakfast in a city where most are inedible-- the food is not on par with the Savoy or Traders, but better than everywhere I've stayed in this price range.
Margaret D. Reiste alene Australia, 23. november 2014
East is best Yangon

Location, dining, staff
9,3
Great, excellent location, helpful staff, clean and cheerful
Rey T. Par United States of America, 19. november 2014
Basic hotel in good location

Location. Helpful staff. Free bottled water.
5,7
Good basic hotel but has a while to go before it can claim "boutique" status. Need to pay attention to finishes and general decor. The spirit is there, just needs to step it up a bit.
Sian G. Reiste alene United Kingdom, 3. november 2014
A little gem in a fab location

staff, location, comfort of room.
9,3
Had a great time in Yangon and The East Hotel played a part. We felt well looked after by the entire team.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

East Hotel YangonEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - ResepsjonEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - Inne i hotelletEast Hotel Yangon - Inne i hotelletEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - OmgivelserEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - InngangEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - Inne i hotelletEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - TreningsromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - TreningsromEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - ResepsjonEast Hotel Yangon - Inne i hotelletEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - Utsiden av hotellet


AS-AGWEB-3B05