eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

East Hotel

No. 234-240, (1) Quarter, Sule Pagoda Road, Kyauktada Township, Downtown Yangon, Yangon, Myanmar (Vis kart)

Reserver nå!

East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Resepsjon East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Inne i hotellet East Hotel Yangon - Inne i hotellet East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Omgivelser East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Inngang East Hotel Yangon - Gjesterom
East Hotel Yangon - Inne i hotellet East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Treningsrom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Treningsrom East Hotel Yangon - Restaurant East Hotel Yangon - Resepsjon East Hotel Yangon - Inne i hotellet East Hotel Yangon - Gjesterom East Hotel Yangon - Utsiden av hotellet
Område Downtown Yangon Antall rom: 48
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 1455 anmeldelser

Verdi for pengene
7,3
Sted
8,9
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,6
Romkomfort/standard
7,8
Mat/middag
6,8
Alle anmeldelser (1455)
Sorter etter:
Ida C. Par Norway, 24. november 2013
Bra hotel, flott utsikt fra rommet

Bra beliggenhet, god kvalitet på de litt dyrere rommene.
8
Rommet var bra, badekar på soverommet, mens dusj og toalett var avlukket med en liten dør. Kjempefin utsikt til Shwedagon. Utmerket beliggenhet.
Ida C. Par Norway, 18. november 2013
Junior suite var veldig bra, deluxe rommene ikke

Beliggenhet, standard
9
Junior Suite rommene var veldig bra, selvom det er litt rart med badekar på soverommet. Deluxe rommene hadde ingen dør mellom toalettet og soverommet og dusjen og vasken var I veldig dårlig kvalitet.
Ida C. Par Norway, 9. november 2013
Sentralt og bra, men ingen dør til toalettet

Beliggenhet veldig bra, standard ok og vi sov godt.
7,7
Bra hotel, veldig bra beliggenhet. Toalettet er ikke adskilt fra rommet i det hele tatt og dusjen er plassert ved siden av sengen med et glassvindu i mellom.
Glen T. Par Norway, 26. august 2013
Veldig bra utgangspunkt for å oppleve ut Yangon

Bra lokasjon, ryddig og rent og ikke for mye overpriset
7,7
Eldri D. Par Norway, 7. desember 2012
Lokalt

Stort og luftig rom
7,7
For et par er rommet fint. Spesielt med vindu inn til dusjen, og ingen dør til toalettet. Alt var rent og pent i en spesiell stil.
Chanannat P. Foretningsreisende Thailand, 8. september 2014
A hotel in convenience location

Location, value for money, variety breakfast
6,7
Easy and convenience
Kittima L. Par Thailand, 6. september 2014
999

666
7,7
Mark D. Reiste alene New Zealand, 1. september 2014
Comfortable and well located hotel in Yangon

Location, Staff, room comfort
7,7
East Hotel, opposite the Shangri La Hotel, is a stone's throw away from the Sule Pagoda and Scotts Market, making it a very convenient place to stay. The staff are very helpful and the rooms are comfortable and spacious. Hotel prices are high in Yangon, but East offers decent value for money. I would recommend it.
Chantanee N. Reiste alene Thailand, 31. august 2014
Clean Room, Nice Facilities, Modest food

Location, Staff services, Cleanilness
8
Nice location near the Boyoke market and not for from Shwedagon Pagoda. The room and is nice , especially bed. Separate toilet and shower room might a bit strange but fine.
James D. Par United Kingdom, 12. august 2014
Ok hotel

Location
7
Ok hotel - separate toilet from bed room would have been nice...

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

East Hotel YangonEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - ResepsjonEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - Inne i hotelletEast Hotel Yangon - Inne i hotelletEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - OmgivelserEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - InngangEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - Inne i hotelletEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - TreningsromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - TreningsromEast Hotel Yangon - RestaurantEast Hotel Yangon - ResepsjonEast Hotel Yangon - Inne i hotelletEast Hotel Yangon - GjesteromEast Hotel Yangon - Utsiden av hotellet


AS-AGWEB-3B07