Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hongkong 00000 (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hongkong - Omgivelser Eaton Hong Kong Hongkong - Lobby Eaton Hong Kong Hongkong - Restaurant Eaton Hong Kong Hongkong - Restaurant Eaton Hong Kong Hongkong - Buffet Eaton Hong Kong Hongkong - Treningsrom Eaton Hong Kong Hongkong - Svømmebasseng Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom
Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom
Område Jordan Antall rom: 465
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 4085
anmeldelser

Verdi for pengene
7,6
Beliggenhet
8,4
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (4085)
Sorter etter:
Dinh K. Familie med store barn Norway, 1. juli 2014
Helt ok.

Beliggenhet
6
Ble møtt med et veldig skittent skrivebord, nattbord og gulv. Med andre ord var første møtet med hotellet ikke ideelt. Fant senere ut at hotellets ansatte også er veldig gjerrige med å gi ut dopapir, med mindre det ikke var helt tomt ville vi ikke få ny rull med dopapir... Ellers er hotellet perfekt, dette kun pga. dens beliggenhet.
Rapporter denne anmeldelsen
Arne G. Par Sweden, 12. februar 2014
Kallt

Centralt läge
8,3
Kallt. Det var bara några få plusgrader när vi besökte HK. Det var kallt överallt, även i restaurangen på hotellet. Man kör aircond och fläktar trots detta och förvärrar problemet. Vi behövde vinterkläder då vi satt i restauranger. Även på hotellet.
Rapporter denne anmeldelsen
Kevin R. Småbarnsfamilie Australia, 28. august 2015
Fantastic Hotel

Staff friendliness, room size
10
Rapporter denne anmeldelsen
Steven M. Par United States of America, 27. august 2015
HONG Kong

Bathroom. Shower. Internet.
8
2 nights
Rapporter denne anmeldelsen
Phi L. Foretningsreisende Vietnam, 25. august 2015
friendly like at home

Good Location, good Service and friendly Staff. We will Come back next Time.
9,3
Wonderfull. It s like My home.
Rapporter denne anmeldelsen
Tadashi S. Foretningsreisende Japan, 23. august 2015
Fully booked

Good location
7,7
Although it was fully booked with a lot of travelers from various countries, but still well managed and maintained quiet and clean.
Rapporter denne anmeldelsen
Greg Y. Foretningsreisende Australia, 21. august 2015
Good hotel, small room bad food

Clean, location, price
7
Very disappointed with the quality of the breakfast the food was cold poorly done. very disappointed was not able to get dinner in the hotel they sent me to the bar menu was poor. No room service
Rapporter denne anmeldelsen
Pei J. Familie med store barn Malaysia, 19. august 2015
Improvement on staff public relations

location, value for money, average room size
5
I was a bit fustrated by one of the front desk executive's attitude, bad conversation skill and low manners in handling my reservation during my check-in at Eaton Hotel, i feel much embarrassment to recall my worst so called hospitality experience here but it's definately my last and only stay at Eaton Hotel. I do not wish to spoilt my holiday mood again and again by them. However, they do have a few that quite attentive and polite though. Depends on your luck...
Rapporter denne anmeldelsen
Ray H. Foretningsreisende United States of America, 18. august 2015
BizTravRP

Location, staff, club lounge.
9
Great.
Rapporter denne anmeldelsen
Mohammed A. Småbarnsfamilie Saudi Arabia, 16. august 2015
good for family vacation

location, comfortable, friendly
8,7
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Eaton Hong Kong HongkongEaton Hong Kong Hongkong - OmgivelserEaton Hong Kong Hongkong - LobbyEaton Hong Kong Hongkong - RestaurantEaton Hong Kong Hongkong - RestaurantEaton Hong Kong Hongkong - BuffetEaton Hong Kong Hongkong - TreningsromEaton Hong Kong Hongkong - SvømmebassengEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - Kaffebar/kaféEaton Hong Kong Hongkong - ButikkerEaton Hong Kong Hongkong - FasiliteterEaton Hong Kong Hongkong - ResepsjonEaton Hong Kong Hongkong - RestaurantEaton Hong Kong Hongkong - RestaurantEaton Hong Kong Hongkong - TreningsromEaton Hong Kong Hongkong - Inne i hotelletEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - SvømmebassengEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - ResepsjonEaton Hong Kong Hongkong - ResepsjonEaton Hong Kong Hongkong - OmgivelserEaton Hong Kong Hongkong - Attraksjoner i nærhetenEaton Hong Kong Hongkong - OmgivelserEaton Hong Kong Hongkong - Attraksjoner i nærheten


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C03