Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Eaton Hong Kong

380 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hongkong 00000 (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Eaton Hotel
Eaton Hong Kong Hongkong - Omgivelser Eaton Hong Kong Hongkong - Lobby Eaton Hong Kong Hongkong - Restaurant Eaton Hong Kong Hongkong - Restaurant Eaton Hong Kong Hongkong - Buffet Eaton Hong Kong Hongkong - Treningsrom Eaton Hong Kong Hongkong - Svømmebasseng Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom
Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom Eaton Hong Kong Hongkong - Gjesterom
Område Jordan Antall rom: 465
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 4021
anmeldelser

Verdi for pengene
7,6
Beliggenhet
8,4
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (4021)
Sorter etter:
Dinh K. Familie med store barn Norway, 1. juli 2014
Helt ok.

Beliggenhet
6
Ble møtt med et veldig skittent skrivebord, nattbord og gulv. Med andre ord var første møtet med hotellet ikke ideelt. Fant senere ut at hotellets ansatte også er veldig gjerrige med å gi ut dopapir, med mindre det ikke var helt tomt ville vi ikke få ny rull med dopapir... Ellers er hotellet perfekt, dette kun pga. dens beliggenhet.
Rapporter denne anmeldelsen
Arne G. Par Sweden, 12. februar 2014
Kallt

Centralt läge
8,3
Kallt. Det var bara några få plusgrader när vi besökte HK. Det var kallt överallt, även i restaurangen på hotellet. Man kör aircond och fläktar trots detta och förvärrar problemet. Vi behövde vinterkläder då vi satt i restauranger. Även på hotellet.
Rapporter denne anmeldelsen
Kitti S. Familie med store barn Thailand, 1. august 2015
Location is everything

Location Shopping Restaurant
7,3
Location of hotel is very convenience. Anyway, floor and bed is not clean, a lot of dust!!! We check in about 4 PM but the room is not ready.
Rapporter denne anmeldelsen
James L. Reiste alene Canada, 29. juli 2015
Central location

Cleanliness, easy access to underground transportation, amiable staff
9
Enjoyable!That is why I choose Eaton every time I visit Hong Kong (5 times).
Rapporter denne anmeldelsen
Ho F. Par Singapore, 28. juli 2015
bed & not very comfortable; bathtub not very clean

Location
7
Didn't have good sleep for the few nights there as bed and pillow not comfortable.
Rapporter denne anmeldelsen
Chris S. Par Singapore, 27. juli 2015
Nice and comfy

Very helpful staff, very clean room, very thoughtful to supply a mobile phone for local calls and surfing net.
9,7
Very nice stay. Hotel provide a mobile phone to guest for making local calls and surfing the net totally free. I'm blown away.
Rapporter denne anmeldelsen
Lee Y. Reiste alene Singapore, 26. juli 2015
Can consider this hotel

Good location, easy to accesible and cleaniness
7,7
It is a pleasure one, do not mindgoing back again the next time
Rapporter denne anmeldelsen
Michael C. Par Australia, 24. juli 2015
my stay at the eaton hotel

the staff who were always very help especially those at the E club , the location and price
7,7
It was a pleasant stay generally although there were minor issues with rude shopkeepers and bus drivers.
Rapporter denne anmeldelsen
Gillian U. Par South Africa, 23. juli 2015
wonderful getaway for my 40th

e club lounge, swimming pool, location
10
i had a wonderful time at the eaton and would recommend it to everyone, its well located and everyone was so helpful and polite and i have wonderful memories
Rapporter denne anmeldelsen
Ameen A. Familie med store barn Saudi Arabia, 22. juli 2015
It is good but old

The club
8
It was nice but expansive
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Eaton Hong Kong HongkongEaton Hong Kong Hongkong - OmgivelserEaton Hong Kong Hongkong - LobbyEaton Hong Kong Hongkong - RestaurantEaton Hong Kong Hongkong - RestaurantEaton Hong Kong Hongkong - BuffetEaton Hong Kong Hongkong - TreningsromEaton Hong Kong Hongkong - SvømmebassengEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - Kaffebar/kaféEaton Hong Kong Hongkong - ButikkerEaton Hong Kong Hongkong - FasiliteterEaton Hong Kong Hongkong - ResepsjonEaton Hong Kong Hongkong - RestaurantEaton Hong Kong Hongkong - RestaurantEaton Hong Kong Hongkong - TreningsromEaton Hong Kong Hongkong - Inne i hotelletEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - SvømmebassengEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - GjesteromEaton Hong Kong Hongkong - ResepsjonEaton Hong Kong Hongkong - ResepsjonEaton Hong Kong Hongkong - OmgivelserEaton Hong Kong Hongkong - Attraksjoner i nærhetenEaton Hong Kong Hongkong - OmgivelserEaton Hong Kong Hongkong - Attraksjoner i nærheten


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AM-AGWEB-4F10