Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Emperor Hotel

51 Rua de Xangai, Macau City, Macao (Vis kart)

Reserver nå!

Emperor Hotel Macao - Utsiden av hotellet Emperor Hotel Macao - Gjesterom Emperor Hotel Macao - Suiterom Emperor Hotel Macao - Bad Emperor Hotel Macao - Inne i hotellet Emperor Hotel Macao - Gjesterom Emperor Hotel Macao - Gjesterom Emperor Hotel Macao - Suiterom Emperor Hotel Macao - Bad Emperor Hotel Macao - Gjesterom Emperor Hotel Macao - Gjesterom Emperor Hotel Macao - Gjesterom Emperor Hotel Macao - Pub/salong Emperor Hotel Macao - Gjesterom Emperor Hotel Macao - Suiterom Emperor Hotel Macao - Bad
Emperor Hotel Macao - Inne i hotellet Emperor Hotel Macao - Inne i hotellet Emperor Hotel Macao - Restaurant Emperor Hotel Macao - Restaurant Emperor Hotel Macao - Restaurant Emperor Hotel Macao - Utsiden av hotellet Emperor Hotel Macao - Lobby Emperor Hotel Macao - Lobby Emperor Hotel Macao - Møterom Emperor Hotel Macao - Spa Emperor Hotel Macao - Gjesterom Emperor Hotel Macao - Gjesterom
Område Macau City Antall rom: 390
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 10098 anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Beliggenhet
8,0
Ansattes arbeid
7,2
Hotellforhold/renslighet
7,4
Romkomfort/standard
7,3
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (10098)
Sorter etter:
Ingrid S. Par Norway, 28. november 2010
Veldig bra hotell, store flotte rom

Store og meget komfortale rom
9,7
Hotellet hadde alt en kan ønske seg. Stue med en meget komfortabel sittegruppe, 30 tommers flatskjerm både i stue og soverom. Frokosten var også bra. Beliggenheten er sentral og i gangavstand til det aller meste.
John S. Reiste alene Australia, 26. mai 2015
Emperor rules

Breakfast breakfast breakfast
8,3
Pleasant and relaxed
Pilai L. Foretningsreisende Thailand, 24. mai 2015
Good Location near city, Good price condition ,

Good Location near city, Good price condition,Good Room
7,7
Good Location near city, Good price condition,Good Room
Lee K. Par Malaysia, 23. mai 2015
Nice Hotel

Food Nice, Room Conform, Clean
7,7
Food Nice, Room Conform, Clean
Taobo Z. Foretningsreisende China, 22. mai 2015
near to company

near to company
7,7
Man L. Foretningsreisende Hong Kong, 19. mai 2015
room smelly

many casino around
6,7
Eko B. Småbarnsfamilie Indonesia, 16. mai 2015
Good location

Close to tranportation
8
My room was upgraded for free
Ana S. Småbarnsfamilie Philippines, 12. mai 2015
Nice rooms

Big rooms, cool aircon, nice location
7,3
Our stay at the hotel was good, we had a good night sleep. The room was very cold and the beds are confortable. Highly recommended for families.
Tommy O. Gruppe Malaysia, 11. mai 2015
best clean fun

best clean fun
8
best clean fun
Wei L. Par Malaysia, 10. mai 2015

Emperor Hotel
5,7
Nol

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Emperor Hotel MacaoEmperor Hotel Macao - Utsiden av hotelletEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - SuiteromEmperor Hotel Macao - BadEmperor Hotel Macao - Inne i hotelletEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - SuiteromEmperor Hotel Macao - BadEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - Pub/salongEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - SuiteromEmperor Hotel Macao - BadEmperor Hotel Macao - Inne i hotelletEmperor Hotel Macao - Inne i hotelletEmperor Hotel Macao - RestaurantEmperor Hotel Macao - RestaurantEmperor Hotel Macao - RestaurantEmperor Hotel Macao - Utsiden av hotelletEmperor Hotel Macao - LobbyEmperor Hotel Macao - LobbyEmperor Hotel Macao - MøteromEmperor Hotel Macao - SpaEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - Inne i hotelletEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - RestaurantEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - Gjesterom


AS-AGWEB-3C04