Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Emperor Hotel

51 Rua de Xangai, Macau City, Macao (Vis kart)

Reserver nå!

Emperor Hotel Macao - Utsiden av hotellet Emperor Hotel Macao - Gjesterom Emperor Hotel Macao - Suiterom Emperor Hotel Macao - Bad Emperor Hotel Macao - Inne i hotellet Emperor Hotel Macao - Gjesterom Emperor Hotel Macao - Gjesterom Emperor Hotel Macao - Suiterom Emperor Hotel Macao - Bad Emperor Hotel Macao - Gjesterom Emperor Hotel Macao - Gjesterom Emperor Hotel Macao - Gjesterom Emperor Hotel Macao - Pub/salong Emperor Hotel Macao - Gjesterom Emperor Hotel Macao - Suiterom Emperor Hotel Macao - Bad
Emperor Hotel Macao - Inne i hotellet Emperor Hotel Macao - Inne i hotellet Emperor Hotel Macao - Restaurant Emperor Hotel Macao - Restaurant Emperor Hotel Macao - Restaurant Emperor Hotel Macao - Utsiden av hotellet Emperor Hotel Macao - Lobby Emperor Hotel Macao - Lobby Emperor Hotel Macao - Møterom Emperor Hotel Macao - Spa Emperor Hotel Macao - Gjesterom Emperor Hotel Macao - Gjesterom
Område Macau City Antall rom: 390
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra
Verdi for pengene
7,4
Beliggenhet
8,0
Ansattes arbeid
7,2
Hotellforhold/renslighet
7,4
Romkomfort/standard
7,3
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (10197)
Sorter etter:
Ingrid S. Par Norway, 28. november 2010
Veldig bra hotell, store flotte rom

Store og meget komfortale rom
9,7
Hotellet hadde alt en kan ønske seg. Stue med en meget komfortabel sittegruppe, 30 tommers flatskjerm både i stue og soverom. Frokosten var også bra. Beliggenheten er sentral og i gangavstand til det aller meste.
Rapporter denne anmeldelsen
Cheng C. Foretningsreisende Hong Kong, 31. juli 2015
good

good
6
good
Rapporter denne anmeldelsen
Cheng C. Foretningsreisende Hong Kong, 26. juli 2015
good

good
6
good
Rapporter denne anmeldelsen
Sudiyantoro S. Familie med store barn Indonesia, 24. juli 2015
All of the performance is quite good

Comfort, clean and good location
7,3
Recomendated for stay with family
Rapporter denne anmeldelsen
Mervin K. Gruppe Singapore, 20. juli 2015
Comfort among luxury

Comfortable Stay, Suitable Location, Decent room space for groups
7,3
Rapporter denne anmeldelsen
Soon M. Par Singapore, 20. juli 2015
Good Hotel with good location and environment

Location, price & front desk staff
8
Very good!
Rapporter denne anmeldelsen
Shiu F. Gruppe Malaysia, 18. juli 2015
nice, clean hotel

good location , clean environment and worth it
7,7
Rapporter denne anmeldelsen
Hepeng Z. Foretningsreisende Hong Kong, 15. juli 2015
mr.

Emperor Hotel
2
Bad food, bad service, bad smelt
Rapporter denne anmeldelsen
Ma N. Par Philippines, 13. juli 2015
clean

location, cleanliness, helpful staff
7,7
Pretty okay, just did not like the back room
Rapporter denne anmeldelsen
Ma. G. Familie med store barn Philippines, 7. juli 2015
Macau Family Trip

The hotel was nice. They have good staff, fluent in english. The hotel food was awesome. They gave us free desserts every time we dine in.
9,3
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Emperor Hotel MacaoEmperor Hotel Macao - Utsiden av hotelletEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - SuiteromEmperor Hotel Macao - BadEmperor Hotel Macao - Inne i hotelletEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - SuiteromEmperor Hotel Macao - BadEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - Pub/salongEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - SuiteromEmperor Hotel Macao - BadEmperor Hotel Macao - Inne i hotelletEmperor Hotel Macao - Inne i hotelletEmperor Hotel Macao - RestaurantEmperor Hotel Macao - RestaurantEmperor Hotel Macao - RestaurantEmperor Hotel Macao - Utsiden av hotelletEmperor Hotel Macao - LobbyEmperor Hotel Macao - LobbyEmperor Hotel Macao - MøteromEmperor Hotel Macao - SpaEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - Inne i hotelletEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - RestaurantEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - GjesteromEmperor Hotel Macao - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C05