eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Essence Hanoi Hotel & Spa

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem District - Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Vis kart)

Reserver nå!

Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Bad Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Inne i hotellet Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Inngang Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Buffet Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Buffet Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Buffet Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom
Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Bad Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Bad Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Lobby Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Resepsjon Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Lobby
Område Hoan Kiem District - Old Quarter Antall rom: 20
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Perfekt

9,2

fra 415 anmeldelser

Verdi for pengene
9,2
Sted
9,4
Ansattes arbeid
9,3
Hotellforhold/renslighet
9,4
Romkomfort/standard
9,2
Mat/middag
8,9
Alle anmeldelser (415)
Sorter etter:
Steve Y. Gruppe Norway, 9. august 2013
Topp hotell i Hanoi

Personalet, frokosten, service
9,3
Rask og vennlig service av personalet. God informasjon. Rommet var godt møblert. Fruktkurv daglig, og en flaske rødvin ved ankomst. daglig vannflasker. sengen var passe myk. Restauranten på hotellet var veldig bra. Husk å forhåndsbestille bord.
Steve Y. Familie med store barn Norway, 9. august 2013
Godt hotell i Hnaoi

Betjeningen, rommet og frokosten
8,7
Veldig oppmerksom betjening som hjalp oss på alle tenkelige måter. God frokost med stort utvalg. Hotellrestauranten var veldig bra. Det lønner seg nok bestille bord på forhånd. Rommene var fine og hadde egen laptop.
Nina B. Familie med store barn Denmark, 8. august 2012
Fantisk hotell med topp beliggenhet

Høy standard, topp service
10
Hotellet ligger i gamlebyen tett på alt. restauranten i hotellet har fantastisk mat sett i forhold til prisen. Personalet ga oss gode tips om hva som bør sees, hvor det er køer osv. De ordnet alt i forbindelse med tur til Halong Bay og egen bil som kjørte oss til flyplassen etter turen. Dette var nødvendig for å nå vårt fly videre.
Susan G. Par Australia, 23. november 2014
Great stay

The staff. The location. The staff
9
I
Lam F. Gruppe Malaysia, 22. november 2014
nice hotel

food, service, cleanliness
9,3
good
Priscila S. Par Brazil, 12. november 2014
Excellent stay, the most supportive staff

Staff well trained and supportive, good location, great restaurant
9
Sara C. Reiste alene United Kingdom, 9. november 2014
Best service I've ever experienced at a hotel

service, location, breakfast
10
From the minute I arrived to the minute I left, the service was absolutely impeccable and that makes such a huge difference when you're staying in a new city. Nothing was too much for them and even though we were extremely late for breakfast one day, they were happy to oblige. They helped book a great trip out to Halong Bay (with Greyline Cruises) which was very enjoyable. Great location right in the old quarter, and a buzzing street at the weekend. (If you're staying at the weekend, you might want to ask for a room at the back away from the street as it can be quite noisy up til around 11pm).
Priscila S. Par Brazil, 9. november 2014
Excellent deal

The best possible location right at the heart of the Old Quarter, good comfort and very polite and prestative staff.
9,7
Josephine A. Par Australia, 8. november 2014
Friendly & comfortable

The staff, food and cleanliness
10
We really enjoyed our stay at the hotel. The staff are so friendly and humble. The food was very good and the rooms are very nice and comfortable.
Regina P. Reiste alene United States of America, 28. oktober 2014
First class service

staff, location, price
9,7
The staff were very attentive and always went out of their way to help. Kudos to Suzy as the organizer of my stay there. Eric and Clayton were helpful with arranging takeaway breakfast as I was out early every morning. The ladies at the spa were not only nice but great professionals. I loved the location being in the heart of the Old quarters and part of the night market streets. I would definitely stay there again and recommend to my friends.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Essence Hanoi Hotel & Spa HanoiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Inne i hotelletEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - InngangEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - LobbyEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ResepsjonEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - LobbyEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Pub/salongEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Utsiden av hotelletEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Inne i hotelletEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ButikkerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa


AS-AGWEB-3C04