Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Essence Hanoi Hotel & Spa

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, Gamlebyen, Hanoi, Vietnam (Vis kart)

Reserver nå!

Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Resepsjon Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Utsiden av hotellet Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Bad Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Restaurant Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Inne i hotellet Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Butikker Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa
Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Spa Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Inne i hotellet Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Bad Essence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Bad
Område Gamlebyen Antall rom: 20
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Ypperlig

9,2

fra 471
anmeldelser

Verdi for pengene
9,2
Beliggenhet
9,4
Ansattes arbeid
9,4
Hotellforhold/renslighet
9,4
Romkomfort/standard
9,2
Mat/middag
8,8
Alle anmeldelser (471)
Sorter etter:
Steve Y. Gruppe Norway, 9. august 2013
Topp hotell i Hanoi

Personalet, frokosten, service
9,3
Rask og vennlig service av personalet. God informasjon. Rommet var godt møblert. Fruktkurv daglig, og en flaske rødvin ved ankomst. daglig vannflasker. sengen var passe myk. Restauranten på hotellet var veldig bra. Husk å forhåndsbestille bord.
Steve Y. Familie med store barn Norway, 9. august 2013
Godt hotell i Hnaoi

Betjeningen, rommet og frokosten
8,7
Veldig oppmerksom betjening som hjalp oss på alle tenkelige måter. God frokost med stort utvalg. Hotellrestauranten var veldig bra. Det lønner seg nok bestille bord på forhånd. Rommene var fine og hadde egen laptop.
Nina B. Familie med store barn Denmark, 8. august 2012
Fantisk hotell med topp beliggenhet

Høy standard, topp service
10
Hotellet ligger i gamlebyen tett på alt. restauranten i hotellet har fantastisk mat sett i forhold til prisen. Personalet ga oss gode tips om hva som bør sees, hvor det er køer osv. De ordnet alt i forbindelse med tur til Halong Bay og egen bil som kjørte oss til flyplassen etter turen. Dette var nødvendig for å nå vårt fly videre.
Molly S. Par United States of America, 28. juni 2015
Clean, upscale hotel in the old quarter.

Location, comfort, cleanliness
8,7
Great time in Hanoi just steps away from all the action
Sarah J. Reiste alene United Kingdom, 28. juni 2015
Amazing friendly staff would couldn't do enough :)

Staff, comfort, price
9
Yalun W. Reiste alene Taiwan, 26. juni 2015
Okay but not all it is hyped up to be

Best three things were the location, staff and friendliness
7,7
I really liked the staff and location, but the rooms were a disappointment, especially the junior suite,which was only marginally, if at all, better than the other rooms. The food was good western 'vietnamese' food, not authentic though
Yuliani M. Småbarnsfamilie Indonesia, 16. juni 2015
Great stay, helpful staff

The service, the staff, the rate
9,3
We had a great stay in essence. The staff is very helpful and profesional. The rate is worth for the facility. We feel like home. 2 thumbs up!
Laura W. Par United Kingdom, 14. juni 2015
Staff couldn't have been more helpful

Customer Service, location and Suzie!
9,7
small but surprisingly good hotel in the heart of Hanoi. The staff were super friendly and helpful. Suzie was particularly friendly, nothing like a good smile! Restaurant good, maybe over serviced a little. This is not a fault of theirs but probably training provided. Guests need time to eat without interruption.
Maddison H. Reiste alene New Zealand, 2. juni 2015
Good!

Location, air conditioning, super clean
7,7
Tor S. Par South Africa, 16. mai 2015
Peace and quite in an energetic suburb

Location, cleanliness, staff
10

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Essence Hanoi Hotel & Spa HanoiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ResepsjonEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Utsiden av hotelletEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Inne i hotelletEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ButikkerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Inne i hotelletEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Bad


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B01