Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Essence Hanoi Hotel & Spa

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, Gamlebyen, Hanoi, Vietnam

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Ypperlig

9,2

fra 522 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
9,2
Beliggenhet
9,5
Ansattes arbeid
9,4
Hotellforhold/renslighet
9,4
Romkomfort/standard
9,2
Mat/middag
8,8
Alle anmeldelser (522)
Sorter etter:
Steve Y. Gruppe Norway, 9. august 2013
Topp hotell i Hanoi

Personalet, frokosten, service
9,3
Rask og vennlig service av personalet. God informasjon. Rommet var godt møblert. Fruktkurv daglig, og en flaske rødvin ved ankomst. daglig vannflasker. sengen var passe myk. Restauranten på hotellet var veldig bra. Husk å forhåndsbestille bord.
Rapporter denne anmeldelsen
Steve Y. Familie med store barn Norway, 9. august 2013
Godt hotell i Hnaoi

Betjeningen, rommet og frokosten
8,7
Veldig oppmerksom betjening som hjalp oss på alle tenkelige måter. God frokost med stort utvalg. Hotellrestauranten var veldig bra. Det lønner seg nok bestille bord på forhånd. Rommene var fine og hadde egen laptop.
Rapporter denne anmeldelsen
Nina B. Familie med store barn Denmark, 8. august 2012
Fantisk hotell med topp beliggenhet

Høy standard, topp service
10
Hotellet ligger i gamlebyen tett på alt. restauranten i hotellet har fantastisk mat sett i forhold til prisen. Personalet ga oss gode tips om hva som bør sees, hvor det er køer osv. De ordnet alt i forbindelse med tur til Halong Bay og egen bil som kjørte oss til flyplassen etter turen. Dette var nødvendig for å nå vårt fly videre.
Rapporter denne anmeldelsen
Michelle S. Par Australia, 17. april 2016
Quan the manager was so energetic and helpful . He
6,7
The rooms were gorgeous and clean . We had complimentary wine and treats and even a computer to use . Beds comfy . Air con great . Right in the middle of the old quarter . Such a great location
Rapporter denne anmeldelsen
Julia P. Par United States of America, 16. april 2016
Wonderful stay
6,7
The best hotel of our visit! Extremely clean and comfortable rooms and staff were fabulous - even surprised me with a cake on my birthday! So special.
Rapporter denne anmeldelsen
Yan Y. Familie med store barn Hong Kong, 6. april 2016
Quite good
5,7
Perfect location. But then when it is rainy, the floor in Hanoi so as the entrance of the hotel is terrible. Service is nice. Breakfast is wonderful
Rapporter denne anmeldelsen
Aurelie R. Par France, 27. mars 2016
Perfect convenience and great value for money
6,7
We wanted a boutique hotel with limited numbers of rooms in the city center. We were definitely not disappointed! Essence Hotel & Spa is in the best location of the old quarter, close to the lake and allowing walking distance to most of the places (museums, historical sites, etc...). Our room on 7th floor was very quiet, with a small balcony giving a view over the rooftops around, while the main street is super busy and crowded, especially on week-end nights. Jack welcomed us like VIP guests and was always available to help and give advices. We received a complimentary bottle of wine and could enjoy fresh fruits as well as Vietnamese sweets every day. Overall a perfect stay. We are just disappointed that we didn't had enough time to go to the spa. Next time!
Rapporter denne anmeldelsen
Roshan D. Reiste alene India, 16. mars 2016
Lovely Hotel & Great Location

Location, Staff & Comfort
8,7
Rapporter denne anmeldelsen
Peter R. Par United Kingdom, 10. mars 2016
Comfortable room great location

Good bed quiet room good wifi
9,7
Rapporter denne anmeldelsen
Peter R. Par United Kingdom, 7. mars 2016
Great location lovely hotel

Comfortable bed and room clean nice staff
10
Excellent, we slept well in a comfortable and quiet room. Location perfect for visiting the old quarter
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
Essence Hanoi Hotel & Spa HanoiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ResepsjonEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Inne i hotelletEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ButikkerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Inne i hotelletEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Bad


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B08