Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Essence Hanoi Hotel & Spa

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, Gamlebyen, Hanoi, Vietnam

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Ypperlig

9,2

fra 508 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
9,2
Beliggenhet
9,5
Ansattes arbeid
9,4
Hotellforhold/renslighet
9,4
Romkomfort/standard
9,2
Mat/middag
8,8
Alle anmeldelser (508)
Sorter etter:
Steve Y. Gruppe Norway, 9. august 2013
Topp hotell i Hanoi

Personalet, frokosten, service
9,3
Rask og vennlig service av personalet. God informasjon. Rommet var godt møblert. Fruktkurv daglig, og en flaske rødvin ved ankomst. daglig vannflasker. sengen var passe myk. Restauranten på hotellet var veldig bra. Husk å forhåndsbestille bord.
Rapporter denne anmeldelsen
Steve Y. Familie med store barn Norway, 9. august 2013
Godt hotell i Hnaoi

Betjeningen, rommet og frokosten
8,7
Veldig oppmerksom betjening som hjalp oss på alle tenkelige måter. God frokost med stort utvalg. Hotellrestauranten var veldig bra. Det lønner seg nok bestille bord på forhånd. Rommene var fine og hadde egen laptop.
Rapporter denne anmeldelsen
Nina B. Familie med store barn Denmark, 8. august 2012
Fantisk hotell med topp beliggenhet

Høy standard, topp service
10
Hotellet ligger i gamlebyen tett på alt. restauranten i hotellet har fantastisk mat sett i forhold til prisen. Personalet ga oss gode tips om hva som bør sees, hvor det er køer osv. De ordnet alt i forbindelse med tur til Halong Bay og egen bil som kjørte oss til flyplassen etter turen. Dette var nødvendig for å nå vårt fly videre.
Rapporter denne anmeldelsen
Gerald S. Par United States of America, 30. januar 2016
Great value in ideal location

Service was excellent, rooms very comfortable, and great breakfast
10
You could not find a more central location for Hanoi. The staff does a great job of trying to please.
Rapporter denne anmeldelsen
Melissa A. Par United States of America, 8. januar 2016
Service and location are perfect

Staff and service and location
7,3
We loved that this was location in the heart- right by fun bars, street food, the beautiful lake of returned sword, and walking paths to explore hanoi. The service was exceptional. We wish we had stayed here the entire time we were in hanoi
Rapporter denne anmeldelsen
Emre K. Reiste alene Canada, 5. januar 2016
Nice hotel

Nice room, good wi-fi, and good location.
8
Overall I had a great stay at this hotel. The one thing that could improve is the shower door that doesn't close properly and the water ends up on the bathroom floor.
Rapporter denne anmeldelsen
Stewart H. Par United Kingdom, 18. desember 2015
Honeymoon part 2

Location
9,3
Rapporter denne anmeldelsen
Vinh L. Par Vietnam, 14. desember 2015
Great location & hotel

location, room, staff
7,7
Rapporter denne anmeldelsen
Jess C. Reiste alene Australia, 13. desember 2015
Wonderful stay start to finish

Takeaway breakfast. Comfy beds. Quiet room/hotel
10
Great stay start to finish! I got a complimentary upgrade and the room was amazing. Comfy beds, nice bath and rain head shower. Even though it was very noises outside, I heard nothing from inside. The staff organised an airport drop off and even a take away breakfast as I was leaving early. Very accommodating and I would definitely stay here again if I was in hanoi
Rapporter denne anmeldelsen
Mary K. Par United States of America, 1. desember 2015
Great Location and Service

The staff were above-and-beyond helpful, the location was super convenient, and the attention to detail was unparalleled by any place I have stayed before
10
It was awesome. I would totally stay there again. It was a fresh respite from the noise and bustle of the city. There was a bowl of fruit waiting for us in our room upon check-in that set the stay off on a great note and we pleasantly discovered a computer for our own use inside the hotel room. Staff there were awesome and very thorough answering all questions. I would recommend this hotel to anyone who was staying in Hanoi. It was just perfect.
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
Essence Hanoi Hotel & Spa HanoiEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ResepsjonEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Inne i hotelletEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - ButikkerEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - SpaEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Inne i hotelletEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - BadEssence Hanoi Hotel & Spa Hanoi - Bad


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B04