eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Essence Hanoi Hotel

22 Ta Hien Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem District - Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Vis kart)

Reserver nå!

Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel Hanoi - Bad Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotellet Essence Hanoi Hotel Hanoi - Inngang Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel Hanoi - Buffet Essence Hanoi Hotel Hanoi - Buffet Essence Hanoi Hotel Hanoi - Buffet Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom
Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Essence Hanoi Hotel Hanoi - Bad Essence Hanoi Hotel Hanoi - Bad Essence Hanoi Hotel Hanoi - Lobby Essence Hanoi Hotel Hanoi - Resepsjon Essence Hanoi Hotel Hanoi - Lobby
Område Hoan Kiem District - Old Quarter Antall rom: 20
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Perfekt

9,2

fra 363 anmeldelser

Verdi for pengene
9,2
Sted
9,4
Ansattes arbeid
9,3
Hotellforhold/renslighet
9,4
Romkomfort/standard
9,3
Mat/middag
8,9
Alle anmeldelser (363)
Sorter etter:
Steve Y. Gruppe Norway, 9. august 2013
Topp hotell i Hanoi

Personalet, frokosten, service
9,3
Rask og vennlig service av personalet. God informasjon. Rommet var godt møblert. Fruktkurv daglig, og en flaske rødvin ved ankomst. daglig vannflasker. sengen var passe myk. Restauranten på hotellet var veldig bra. Husk å forhåndsbestille bord.
Steve Y. Familie med store barn Norway, 9. august 2013
Godt hotell i Hnaoi

Betjeningen, rommet og frokosten
8,7
Veldig oppmerksom betjening som hjalp oss på alle tenkelige måter. God frokost med stort utvalg. Hotellrestauranten var veldig bra. Det lønner seg nok bestille bord på forhånd. Rommene var fine og hadde egen laptop.
Nina B. Familie med store barn Denmark, 8. august 2012
Fantisk hotell med topp beliggenhet

Høy standard, topp service
10
Hotellet ligger i gamlebyen tett på alt. restauranten i hotellet har fantastisk mat sett i forhold til prisen. Personalet ga oss gode tips om hva som bør sees, hvor det er køer osv. De ordnet alt i forbindelse med tur til Halong Bay og egen bil som kjørte oss til flyplassen etter turen. Dette var nødvendig for å nå vårt fly videre.
Christopher C. Par United States of America, 27. august 2014
Great service and location.

Helpful staff.
9,3
Good time in a chaotic city. Helpful staff with restaurant recommendations, trips, and SIM cards.
Carsten H. Foretningsreisende Germany, 26. august 2014
Botique hotel with excellent service

Nice and clean hotel, great and central location
9,7
I stayed the first time in this hotel but surely not the last time. The hotel is very well done up, small but individual. The rooms are nice and functional and service is excellent. Highly recommendable...
Eunjung Y. Reiste alene South Korea, 24. august 2014
VERY GOOD

location, food and staff performance
10
it was really nice stay. Location is good and staffs are kind and helped me a lot. i'd like to stay again if i have a chance to go Hanoi.
Nam D. Reiste alene Singapore, 23. august 2014
Good value, clean, well located hotel

Value for money, location, cleanliness
9,3
I enjoyed my stay at the hotel. Staffs are friendly. Room is clean. Really good for value. In the central of all the night activities yet it is quiet in the room. My rating for the food does not justify the food btw, i did not eat at the hotel.
Hue L. Par Vietnam, 6. august 2014
Excellent

Clean room, great service, good location
9,7
I am satisfied with everything at the hotel
Norman P. Par Australia, 31. juli 2014
The Essence of Excellence

the friendly service, the excellent cuisine highlighting upper end Vietnamese food, superb location
10
From the attentive greeting, informative check in and impressive room, our stay started well and continued to be high standard. We were given a comprehensive map of the city which made sightseeing easy. The staff were always friendly yet unobtrusive. The facilities in the room including a laptop of we had needed it were excellent - all the usual items , safe, robes, slippers, coffee, toiletries all top class. Thoroughly recommended
Shoo P. Gruppe Singapore, 22. juli 2014
Neat cozy establishment

Friendliness of staff, location, value for money
8,3
Cozy "boutique" style hotel. located here local eateries and money changer (Adjacent street) near night market.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Essence Hanoi Hotel HanoiEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotelletEssence Hanoi Hotel Hanoi - InngangEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadEssence Hanoi Hotel Hanoi - LobbyEssence Hanoi Hotel Hanoi - ResepsjonEssence Hanoi Hotel Hanoi - LobbyEssence Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salongEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - BuffetEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - Utsiden av hotelletEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromEssence Hanoi Hotel Hanoi - BadEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - Mat og drikkeEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantEssence Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotelletEssence Hanoi Hotel Hanoi - Butikker


AS-AGWEB-3B03