Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

F1 Hotel Manila

32nd St. Bonifacio Global City, Bonifacio Global City, Manila, Filippinene

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 3026 anmeldelser

1 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,6
Beliggenhet
8,6
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
7,3
Alle anmeldelser (3026)
Sorter etter:
Emy G. Par Philippines, 23. mai 2014
Helt grei opplevelse

God seng, rask sjekk in og fint uteområde
6,7
Helt grei opplevelse og grei service. Meget kostbar mat og drinker i baren og veldig skittne vindu så ingen utsikt fra rommet.
Rapporter denne anmeldelsen
Ana L. Småbarnsfamilie Philippines, 22. mai 2016
Very good Hotel
5,3
Good service nice ppl
Rapporter denne anmeldelsen
Cooper M. Forretningsreisende United States of America, 20. mai 2016
Ok but expensive
4,7
Good location, but not the luxury experience they are charging for. Food needs work.
Rapporter denne anmeldelsen
Fe L. Familie med store barn Philippines, 13. mai 2016
Nice hotel
5,3
Excellent location
Rapporter denne anmeldelsen
Susana J. Forretningsreisende Indonesia, 13. mai 2016
Good hotel
5
Breakfast is good. Passenger Lift is confussing
Rapporter denne anmeldelsen
Maggie L. Par Singapore, 7. mai 2016
RESIDENTIAL UNIT IN F1
3,3
Lobby was hot, room not clean enough and the our basic toiletries we're not replenished on a daily basis. Had to keep calling for room service. Our second time staying here. Was worse than the stay in the hotel room.
Rapporter denne anmeldelsen
Weng W. Forretningsreisende Singapore, 6. mai 2016
a
5,3
a
Rapporter denne anmeldelsen
Hsuan L. Forretningsreisende Singapore, 6. mai 2016
Wifi
4,7
WiFi signal is the worst ever. Hardly get connected, have to using my data roaming on mobile.
Rapporter denne anmeldelsen
Vera S. Forretningsreisende Indonesia, 5. mai 2016
Nice hotel at best location
5,7
I've stayed at F1 for several times and my experience is never bad. Good hotel, good food, goot location, good service.
Rapporter denne anmeldelsen
Dino J. Forretningsreisende Guam, 30. april 2016
Very Good Hotel
6
Clean and very convenient
Rapporter denne anmeldelsen
1 av 1 anmeldelse
F1 Hotel Manila ManilaF1 Hotel Manila Manila - GjesteromF1 Hotel Manila Manila - GjesteromF1 Hotel Manila Manila - GjesteromF1 Hotel Manila Manila - GjesteromF1 Hotel Manila Manila - Inne i hotelletF1 Hotel Manila Manila - LobbyF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - SvømmebassengF1 Hotel Manila Manila - RestaurantF1 Hotel Manila Manila - GjesteromF1 Hotel Manila Manila - GjesteromF1 Hotel Manila Manila - GjesteromF1 Hotel Manila Manila - GjesteromF1 Hotel Manila Manila - BuffetF1 Hotel Manila Manila - SpaF1 Hotel Manila Manila - LobbyF1 Hotel Manila Manila - GjesteromF1 Hotel Manila Manila - TreningsromF1 Hotel Manila Manila - SvømmebassengF1 Hotel Manila Manila - SvømmebassengF1 Hotel Manila Manila - SvømmebassengF1 Hotel Manila Manila - SvømmebassengF1 Hotel Manila Manila - MøteromF1 Hotel Manila Manila - MøteromF1 Hotel Manila Manila - MøteromF1 Hotel Manila Manila - MøteromF1 Hotel Manila Manila - Attraksjoner i nærhetenF1 Hotel Manila Manila - Attraksjoner i nærhetenF1 Hotel Manila Manila - Attraksjoner i nærhetenF1 Hotel Manila Manila - Attraksjoner i nærhetenF1 Hotel Manila Manila - Attraksjoner i nærhetenF1 Hotel Manila Manila - Attraksjoner i nærhetenF1 Hotel Manila Manila - OmgivelserF1 Hotel Manila Manila - SvømmebassengF1 Hotel Manila Manila - TreningsromF1 Hotel Manila Manila - SpaF1 Hotel Manila Manila - SvømmebassengF1 Hotel Manila Manila - TreningsromF1 Hotel Manila Manila - SvømmebassengF1 Hotel Manila Manila - SvømmebassengF1 Hotel Manila Manila - TreningsromF1 Hotel Manila Manila - SvømmebassengF1 Hotel Manila Manila - TreningsromF1 Hotel Manila Manila - SvømmebassengF1 Hotel Manila Manila - SvømmebassengF1 Hotel Manila Manila - SvømmebassengF1 Hotel Manila Manila - SvømmebassengF1 Hotel Manila Manila - GjesteromF1 Hotel Manila Manila - GjesteromF1 Hotel Manila Manila - GjesteromF1 Hotel Manila Manila - GjesteromF1 Hotel Manila Manila - GjesteromF1 Hotel Manila Manila - Utsiden av hotelletF1 Hotel Manila Manila - GjesteromF1 Hotel Manila Manila - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B03