eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Foto Hotel

218/9 Kata – Saiyuan Road, A. Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Vis kart)

Reserver nå!

Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Svømmebasseng Foto Hotel Phuket - Svømmebasseng Foto Hotel Phuket - Svømmebasseng Foto Hotel Phuket - Svømmebasseng Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Møterom Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant
Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Møterom Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby
Område Kata Antall rom: 79
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 899 anmeldelser

Verdi for pengene
8,4
Sted
7,7
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
9,1
Romkomfort/standard
8,9
Mat/middag
7,7
Alle anmeldelser (899)
Sorter etter:
Ariel E. Par Norway, 26. juli 2013
Flott, stille hotell

Bra design, flott basseng, herlig utsikt fra toppen
7
Dette var et flott design hotell, lokalisert på en topp over Kata. Gikk greit å gå ned til sentrum, men oppover ble man god og varm. Koster 200 baht med taxi opp bakken om man ikke orker å gå. Likevel å anbefale for å få annen mat en hotellets. Flott basseng, utsikten kan ta pusten fra en. Flotte senger og bra lagt opp rundt bassenget. Rommene er herlige, man kan velge å ha et rom med badekar på altanen. Treningsrommet er ok. Lokalkjendis var på fotoshoot mens vi var der. Selv om hotellet er noe utenfor sentrum er det meste likevel innen gangavstand, mulig å gå langs stranda om man ikke orker å gå gatelangs.
Hallvard O. Reiste alene Norway, 18. juni 2013
Trivelig og rolig Hotell

Deilig rom, hyggelig betjening, pent og ordnet
8
Storkoste oss, lett å finne frem til andre aktiviteter enn bare å nyte hotellet.
Lars-Erik S. Par Norway, 29. desember 2012
Deilige omgivelser på fresht hotell!

Høy standard, pene lokaler, hyggelig personale og funky utseende
9,3
Vi har storkost oss! Kom for tidlig til check in, men fikk håndkle og egen dobbeltkøye ved bassenget....vi slappet av der, møtte nye hyggelige venner, fikk svært vellagde drinker i baren og NØT med store bokstaver!!! Eneste vi har å utsette på oppholdet er mye trappegåing, det blir varmt og svett med så mange trapper hele tiden... Og ser man seg nøye rundt, har maling begynt å skalle av, finishen rundt stikkontakter er uferdig osv.... Hotellet har magisk utsikt fra både rom og basseng, selv om man ser den ene deilige stranden etter den andre, velger man lett å bli liggende i de deilige solsengene på hotelltaket! Rommene er enkle, velinnredet og svale....vi storkoste oss!!! Stort pluss for svært komfortabel seng!!!
Restauranttips: God mat og om mulig enda bedre utsikt på restauranten 150 opp i bakken for hotellet! Jamacanske farger utenfor...
Charina A. Småbarnsfamilie Philippines, 17. desember 2014
Relaxing Vacation.

Hotel lobby, superb. Check-in, fast. Room, amazing with a jacuzzi at the balcony, surprised my son. The bass speaker,too. The pool is breathtaking!
7,7
Overall, our stay is a very relaxing one! The hotel is amazing most esp their silhouette pool! Only the crane for the ongoing construction is obstructing the scenery and our photos of the view. Our room ( ozone ) was superb! My son and hubby liked the jacuzzi and the bass speaker. Downsides are a few but I consider it all major Musts in a hotel stay: no dental kits for us, w/c is a must in a 4-star hotel (if they claimed it), our sheets have stains ( though fading ), the wifi comes and goes, we cannot use it all 3 of us together; and the buffet is expensive and I can't accept that we have to order 1 main when they said it's a Buffet Extra! My husband and son was disappointed when in fact I told them at the beginning that they would love the bfast! The ready made coffee, juice were too sweet even with ice. I Dnt like the greens of their salad. I wish they would change their buffet selections to a Real Buffet. But I love their hotel. I would still come back for it's breathtaking view, but not bec of the food. I believe that when you say buffet, it should be unlimited. My son never enjoyed it that's why I felt bad myself. The food choices are really limited.
Diana D. Par China, 14. desember 2014
Nice Hotel

Room Design, Details, Breakfast
9,3
Very nice hotel and excellent design! A beautiful Hotel!
Isaraporn K. Gruppe Thailand, 29. november 2014
Nice to stay

Hotel facility, cozy room, nice interior decoration
8
Recommend !!!
Stephen C. Par Australia, 23. november 2014
Foto Hotel below expectations. Staff service bad.

Location allows for nice view from the pool. Comfortable super large bed(Actually two doubles put together). Nice view from balcony tub.
4
Way below expectations. Ant infestation in room sink. Sink area affected by water damage and rotting. No ventilation and uneven floor in shower/toilet area causing shower and toilet to stink. Water damage on concrete wall of bedroom. Staff very unhelpful and want to overcharge for everything. Linen not changed until last day of 7 nights. Tried to over charge and charge extra days for extra guest who stayed in our room for one night. Tried to charge us for another guests breakfast bill. Restaurant food was horrible salad leaves brown and rotting. Breakfast way below expectations. Ate breakfast at other locations after the first day. Minimal shuttle trips to the beach down the hill.
Yu X. Par China, 17. november 2014
Great view

Room view pool
9
Great view!Great swimming pool!Very good room!We had a great time.
Yue Y. Par China, 15. november 2014
above average

1. modern decorations. 2. great view. 3. large bed
7,7
this hotel is full of art sense. the view at top roof is amazing. however, compared to previous years, the facilities and furniture are getting old. better maintenance should be required.
Jennifer P. Par Australia, 4. november 2014
Pleasant stay, beautiful pool!!

The pool, the Room decor,
7
Had a relatively pleasant stay at Foto. The decor of this hotel is absolutely stunning!!! The highlight would definately be the swimming pool area. The pool view and pool itself was gorgeous! The only negative is that the hotel is located high up on a steep hill. It was a struggle to walk up to the hotel but then again Phuket is quite hilly.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Foto Hotel PhuketFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - MøteromFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - MøteromFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - InngangFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - Utsiden av hotelletFoto Hotel Phuket - InngangFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - Utsiden av hotelletFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - Utsiden av hotelletFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - RekreasjonsfasiliteterFoto Hotel Phuket - ResepsjonFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - Inne i hotelletFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - TreningsromFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - InngangFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - Pub/salongFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - Inne i hotelletFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - InngangFoto Hotel Phuket - ResepsjonFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - Inne i hotelletFoto Hotel Phuket - DirektørsalongFoto Hotel Phuket - FasiliteterFoto Hotel Phuket - FasiliteterFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - FasiliteterFoto Hotel Phuket - Restaurant


AS-AGWEB-3C08