eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Foto Hotel

218/9 Kata – Saiyuan Road, A. Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Vis kart)

Reserver nå!

Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Svømmebasseng Foto Hotel Phuket - Svømmebasseng Foto Hotel Phuket - Svømmebasseng Foto Hotel Phuket - Svømmebasseng Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Møterom Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant
Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Møterom Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby
Område Kata Antall rom: 79
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 959 anmeldelser

Verdi for pengene
8,3
Beliggenhet
7,7
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
9,0
Romkomfort/standard
8,9
Mat/middag
7,7
Alle anmeldelser (959)
Sorter etter:
Ariel E. Par Norway, 26. juli 2013
Flott, stille hotell

Bra design, flott basseng, herlig utsikt fra toppen
7
Dette var et flott design hotell, lokalisert på en topp over Kata. Gikk greit å gå ned til sentrum, men oppover ble man god og varm. Koster 200 baht med taxi opp bakken om man ikke orker å gå. Likevel å anbefale for å få annen mat en hotellets. Flott basseng, utsikten kan ta pusten fra en. Flotte senger og bra lagt opp rundt bassenget. Rommene er herlige, man kan velge å ha et rom med badekar på altanen. Treningsrommet er ok. Lokalkjendis var på fotoshoot mens vi var der. Selv om hotellet er noe utenfor sentrum er det meste likevel innen gangavstand, mulig å gå langs stranda om man ikke orker å gå gatelangs.
Hallvard O. Reiste alene Norway, 18. juni 2013
Trivelig og rolig Hotell

Deilig rom, hyggelig betjening, pent og ordnet
8
Storkoste oss, lett å finne frem til andre aktiviteter enn bare å nyte hotellet.
Lars-Erik S. Par Norway, 29. desember 2012
Deilige omgivelser på fresht hotell!

Høy standard, pene lokaler, hyggelig personale og funky utseende
9,3
Vi har storkost oss! Kom for tidlig til check in, men fikk håndkle og egen dobbeltkøye ved bassenget....vi slappet av der, møtte nye hyggelige venner, fikk svært vellagde drinker i baren og NØT med store bokstaver!!! Eneste vi har å utsette på oppholdet er mye trappegåing, det blir varmt og svett med så mange trapper hele tiden... Og ser man seg nøye rundt, har maling begynt å skalle av, finishen rundt stikkontakter er uferdig osv.... Hotellet har magisk utsikt fra både rom og basseng, selv om man ser den ene deilige stranden etter den andre, velger man lett å bli liggende i de deilige solsengene på hotelltaket! Rommene er enkle, velinnredet og svale....vi storkoste oss!!! Stort pluss for svært komfortabel seng!!!
Restauranttips: God mat og om mulig enda bedre utsikt på restauranten 150 opp i bakken for hotellet! Jamacanske farger utenfor...
Warunpatr W. Par Thailand, 12. mars 2015
I love foto hotel very very

View and food and room
8,7
Michael W. Par United Kingdom, 11. mars 2015
Foto Hotel

Cleanliness. modern and perfect
8,7
Perfect
Sirilug P. Par Thailand, 11. mars 2015
nice place to stat

nice room , nice view , nice pool
3,7
Humaira J. Par Singapore, 8. mars 2015
It was a pleasant stay. Facilities were great!

Staff were helpful. Got into an accident and the staff immediately attended to our wound when they saw us limping.
9,3
Stay was fantastic. Worth the money the we paid for. Staff were helpful and well communicated in English.
Peter G. Par Australia, 27. februar 2015
Nice hotel. Staff not so good.

View
5,3
Was contacted by staff everyday of our stay demanding booking voucher even though they had all the information verifying we had booked and paid. They said we would have to pay again if we couldn't supply it. We gave them a copy on day 2 and then again on day 3 and then again on day 4 as they had obviously misplaced it at least 3 times. Only supplied 1 room key for 2 guests and refused to supply another with no reason. Whilst swimming one afternoon with a few other guest we were told we would have to pay each to swim in the pool. We told them we were guests and they refused to believe us. They insisted we confirm this and had to give all our details again and again.
Tung M. Par Hong Kong, 22. februar 2015
very nice ocean view and swimming pool

swimming pool, ocean view hotel room with balcony and spa massage
7,3
Nice and relaxing!
Maia R. Par Australia, 19. februar 2015
Perfect!

Location. Customer Service. The rooms!
10
Absolutely loved the service, all the staff. They were always polite and very accommodating. The hotel is just gorgeous as are the rooms, not to mention the balconys, private spas and the amazing views! Would highly recommend Foto Hotel to anyone.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Foto Hotel PhuketFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - MøteromFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - MøteromFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - InngangFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - Utsiden av hotelletFoto Hotel Phuket - InngangFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - Utsiden av hotelletFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - Utsiden av hotelletFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - RekreasjonsfasiliteterFoto Hotel Phuket - ResepsjonFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - Inne i hotelletFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - TreningsromFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - InngangFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - Pub/salongFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - Inne i hotelletFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - InngangFoto Hotel Phuket - ResepsjonFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - Inne i hotelletFoto Hotel Phuket - DirektørsalongFoto Hotel Phuket - FasiliteterFoto Hotel Phuket - FasiliteterFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - FasiliteterFoto Hotel Phuket - Restaurant


AS-AGWEB-3B04