Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Foto Hotel

218/9 Kata – Saiyuan Road, A. Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Vis kart)

Reserver nå!

Foto Hotel Phuket - Utsikt Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Svømmebasseng Foto Hotel Phuket - Svømmebasseng Foto Hotel Phuket - Svømmebasseng Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Møterom Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant
Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Møterom Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Restaurant Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Spa Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby Foto Hotel Phuket - Lobby
Område Kata Antall rom: 79

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 1089 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,3
Beliggenhet
7,7
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
9,0
Romkomfort/standard
8,9
Mat/middag
7,7
Alle anmeldelser (1089)
Sorter etter:
Ariel E. Par Norway, 26. juli 2013
Flott, stille hotell

Bra design, flott basseng, herlig utsikt fra toppen
7
Dette var et flott design hotell, lokalisert på en topp over Kata. Gikk greit å gå ned til sentrum, men oppover ble man god og varm. Koster 200 baht med taxi opp bakken om man ikke orker å gå. Likevel å anbefale for å få annen mat en hotellets. Flott basseng, utsikten kan ta pusten fra en. Flotte senger og bra lagt opp rundt bassenget. Rommene er herlige, man kan velge å ha et rom med badekar på altanen. Treningsrommet er ok. Lokalkjendis var på fotoshoot mens vi var der. Selv om hotellet er noe utenfor sentrum er det meste likevel innen gangavstand, mulig å gå langs stranda om man ikke orker å gå gatelangs.
Rapporter denne anmeldelsen
Hallvard O. Reiste alene Norway, 18. juni 2013
Trivelig og rolig Hotell

Deilig rom, hyggelig betjening, pent og ordnet
8
Storkoste oss, lett å finne frem til andre aktiviteter enn bare å nyte hotellet.
Rapporter denne anmeldelsen
Lars-Erik S. Par Norway, 29. desember 2012
Deilige omgivelser på fresht hotell!

Høy standard, pene lokaler, hyggelig personale og funky utseende
9,3
Vi har storkost oss! Kom for tidlig til check in, men fikk håndkle og egen dobbeltkøye ved bassenget....vi slappet av der, møtte nye hyggelige venner, fikk svært vellagde drinker i baren og NØT med store bokstaver!!! Eneste vi har å utsette på oppholdet er mye trappegåing, det blir varmt og svett med så mange trapper hele tiden... Og ser man seg nøye rundt, har maling begynt å skalle av, finishen rundt stikkontakter er uferdig osv.... Hotellet har magisk utsikt fra både rom og basseng, selv om man ser den ene deilige stranden etter den andre, velger man lett å bli liggende i de deilige solsengene på hotelltaket! Rommene er enkle, velinnredet og svale....vi storkoste oss!!! Stort pluss for svært komfortabel seng!!!
Restauranttips: God mat og om mulig enda bedre utsikt på restauranten 150 opp i bakken for hotellet! Jamacanske farger utenfor...
Rapporter denne anmeldelsen
Chiayin W. Reiste alene Taiwan, 22. januar 2016
The great and beautiful view.

The room,the view,breakfast
9
Rapporter denne anmeldelsen
Amanda K. Par Australia, 19. januar 2016
Beautiful view and room but needs improvement

Clean, Spacious, Unique
7
On arrival we had to wait a while for our room but there was a complimentary minibar in the lounge and we were free to roam around. We checked into our 'Deluxe Ocean View' room which had an impressive balcony, I loved the outdoor spa! The T.V was not working on arrival, so we had to call someone to come and fix it. Later on we decided to purchase the 'movie buffet' which provided us with unlimited movies for 24 hours, but it also stopped working shortly after. We were told that the system was down and we got a refund. We ordered in-room dining which arrived quickly, however all the lights went out in the area, so we had to eat in the dark with our phone flash lights. The lights eventually came back on but we didn't get any calls from front desk explaining the situation. We also discovered the water wasn't working, we called front desk to ask about this but they didn't let us know any details of when it will be fixed. So we were left testing the taps over and over again. We found it difficult to communicate with guest services as it seemed like they didn't understand what we were saying so we had to repeat ourselves. The next day since we were relaxing at the hotel and didn't want to go anywhere, we called front desk to ask if our room could be cleaned as soon as possible. We went out to the pool and restaurant for 3 hours and when we went back to our room it was still not cleaned. So we had to go out again for a few hours to wait again. On the plus side, we checked out at 12 and we were kindly allowed to stay in 'the process room' to relax before going to the airport-there was food, drinks, tv and showers. The buffet breakfast also had heaps of variety, we were very happy with this! A taxi to the airport took us an hr and a half and cost a fixed price of 1300THB. I would have to say there are lots of improvements to be made, but as this hotel is fairly new I'm sure they will get it to a 4 star hotel in the near future with customer feedback and self development.
Rapporter denne anmeldelsen
Yasar E. Reiste alene United Kingdom, 18. januar 2016
Poor wifi, bad location and average foos

View
5
Not great. Overpriced and under delivered
Rapporter denne anmeldelsen
Iguh P. Familie med store barn Indonesia, 29. desember 2015
Best location to see Phuket from above

Location, Room, Cleanliness
8,7
Thematic Hotel
Rapporter denne anmeldelsen
Jesse G. Par Australia, 29. desember 2015
Honeymooners!

Great Staff, Pool View & Room!
9
Highly recommended, great ocean view, pool & room. Just be ready for a hike up the hill (they do have a free shuttle bus into town though!)
Rapporter denne anmeldelsen
Asakorn S. Gruppe Thailand, 15. desember 2015
Great hotel with an amazing view

Trendy. View. Chic.
10
Had a great time.
Rapporter denne anmeldelsen
James L. Reiste alene United States of America, 14. desember 2015
Unbelievable Stay!

infinity pool, room, location
9
Truly great... staff was awesome, hotel is clean and modern, food in the restaurant is nice and the view from the pool is truly breathtaking. One small complaint... the bathrooms in the room are not ventilated. So, it constantly smells like you know what. They need to get this fixed.
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Foto Hotel PhuketFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - MøteromFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - MøteromFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - InngangFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - Utsiden av hotelletFoto Hotel Phuket - InngangFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - Utsiden av hotelletFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - Utsiden av hotelletFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - RekreasjonsfasiliteterFoto Hotel Phuket - ResepsjonFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - Inne i hotelletFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - TreningsromFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - InngangFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - Pub/salongFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - Inne i hotelletFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - InngangFoto Hotel Phuket - ResepsjonFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - Inne i hotelletFoto Hotel Phuket - DirektørsalongFoto Hotel Phuket - FasiliteterFoto Hotel Phuket - FasiliteterFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - FasiliteterFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - Etasjekart


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A08