Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Foto Hotel

218/9 Kata – Saiyuan Road, A. Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 1130 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,3
Beliggenhet
7,7
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
9,0
Romkomfort/standard
8,9
Mat/middag
7,7
Alle anmeldelser (1130)
Sorter etter:
Ariel E. Par Norway, 26. juli 2013
Flott, stille hotell

Bra design, flott basseng, herlig utsikt fra toppen
7
Dette var et flott design hotell, lokalisert på en topp over Kata. Gikk greit å gå ned til sentrum, men oppover ble man god og varm. Koster 200 baht med taxi opp bakken om man ikke orker å gå. Likevel å anbefale for å få annen mat en hotellets. Flott basseng, utsikten kan ta pusten fra en. Flotte senger og bra lagt opp rundt bassenget. Rommene er herlige, man kan velge å ha et rom med badekar på altanen. Treningsrommet er ok. Lokalkjendis var på fotoshoot mens vi var der. Selv om hotellet er noe utenfor sentrum er det meste likevel innen gangavstand, mulig å gå langs stranda om man ikke orker å gå gatelangs.
Rapporter denne anmeldelsen
Hallvard O. Reiste alene Norway, 18. juni 2013
Trivelig og rolig Hotell

Deilig rom, hyggelig betjening, pent og ordnet
8
Storkoste oss, lett å finne frem til andre aktiviteter enn bare å nyte hotellet.
Rapporter denne anmeldelsen
Lars-Erik S. Par Norway, 29. desember 2012
Deilige omgivelser på fresht hotell!

Høy standard, pene lokaler, hyggelig personale og funky utseende
9,3
Vi har storkost oss! Kom for tidlig til check in, men fikk håndkle og egen dobbeltkøye ved bassenget....vi slappet av der, møtte nye hyggelige venner, fikk svært vellagde drinker i baren og NØT med store bokstaver!!! Eneste vi har å utsette på oppholdet er mye trappegåing, det blir varmt og svett med så mange trapper hele tiden... Og ser man seg nøye rundt, har maling begynt å skalle av, finishen rundt stikkontakter er uferdig osv.... Hotellet har magisk utsikt fra både rom og basseng, selv om man ser den ene deilige stranden etter den andre, velger man lett å bli liggende i de deilige solsengene på hotelltaket! Rommene er enkle, velinnredet og svale....vi storkoste oss!!! Stort pluss for svært komfortabel seng!!!
Restauranttips: God mat og om mulig enda bedre utsikt på restauranten 150 opp i bakken for hotellet! Jamacanske farger utenfor...
Rapporter denne anmeldelsen
Kanit T. Gruppe Thailand, 17. april 2016
Good view & location but can improve alot better
4,7
Located on the hill top which with a great view by the pool and dining area. However, we were quite disappointed the breakfast provided by the hotel. There were much varieties and the coffee machine at the break line and lobby are somewhat suitable for home use and very old. The dining room should turn on the air conditioning during the day that guests can both choose whether to sit in or outside as its been very very hot throughout summer. Because its located by the slope, the cable lift was used to take us to the the room.. a bit far and slow. The pool was actually stunning we feel that people only came here to take photos.
Rapporter denne anmeldelsen
Jaeseung C. Par South Korea, 8. april 2016
Reasonable price and Best choice
5,7
I think it was best choice in my phuket travel
Rapporter denne anmeldelsen
Ekchaveng K. Par Thailand, 7. april 2016
good hotel
5,3
Good Foods and many foods View very good
Rapporter denne anmeldelsen
Louise P. Par Singapore, 5. april 2016
A relaxing and charming corner of Phuket
5,3
Nestled in a bay area, away from the maddening crowd, this small resort is an interesting discovery. Tasteful design and nice touches in the rooms and facilities. Thanks to its popularity, it is due for expansion.
Rapporter denne anmeldelsen
Lu L. Småbarnsfamilie China, 22. mars 2016
a.c. is poor,location is inconvenient. pool is the
3,3
Air conditioner is right above your head which makes very uncomfortable diluting night. All that I will recommend is the pool. Besides that, it would be just normal standard. Location is inconvenient yet cafeteria is unsatisfactory.
Rapporter denne anmeldelsen
Sittipat P. Par Thailand, 9. mars 2016
Bad first impression, No service mind

the bed feel confortable
5,7
We spent a night at foto hotel. We rent a car from airport and traveling ourself. When we arrived at the door, a lot of stuff were inside and just take a look at me while i put my bagage off the car. no one come to help us. I have to open the door myself and drag by bag along, for info it was a huge travel bags. Front desk was speaking well but no appologies for any inconveninet. I feel like travel in a self service hotel. It was the same when i left the hotel. Feel terrible when facing with the unservices minded. I am not going back any way. By the way we book a sea view room, the room is comfortable but there is a new hotel building beside foto hotel and its building block the view from our room. So be careful if you choose to spend the night at foto hotel.
Rapporter denne anmeldelsen
Umar H. Par Malaysia, 8. mars 2016
View from the room and pool 😍
6,7
The best hotel in Kata if you like elevated view of the beach. The room was spacious and we had a tub on the balcony. The staffs were really helpful with all our questions and requests. The infinity pool offers a wonderful view of Kata Noi beach. Would recommend this place for couples especially as it offers a very romantic setup. They also have facilities for late check out which was a plus as our flight was later on the pm. P/s: agoda should change the displayed pictures as there is a new hotel next to Foto Hotel which obstructs 30% of the view.
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
Foto Hotel PhuketFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - MøteromFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - MøteromFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - SpaFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - InngangFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - Utsiden av hotelletFoto Hotel Phuket - InngangFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - LobbyFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - Utsiden av hotelletFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - Utsiden av hotelletFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - RekreasjonsfasiliteterFoto Hotel Phuket - ResepsjonFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - Inne i hotelletFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - TreningsromFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - InngangFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - Pub/salongFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - Inne i hotelletFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - InngangFoto Hotel Phuket - ResepsjonFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - GjesteromFoto Hotel Phuket - Inne i hotelletFoto Hotel Phuket - DirektørsalongFoto Hotel Phuket - FasiliteterFoto Hotel Phuket - FasiliteterFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - UtsiktFoto Hotel Phuket - SvømmebassengFoto Hotel Phuket - FasiliteterFoto Hotel Phuket - RestaurantFoto Hotel Phuket - Etasjekart


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B02